Den 25 april intervjuades vår VD Jay Hao av ​​Pax Economic TV (PAXE TV), en välkänd koreansk sändningskanal som fokuserar på kryptovalutor och blockchain-trender, för att diskutera marknadsinsikter och OKEx plan att expandera till Korea 2020. Under hela intervju, Jay pratade också om OKEx nya partnerskap med MeconCash, ett högkvalitativt blockchain-projekt som hjälper oss att utöka vår fiat-gateway i Korea.

Är du upphetsad över våra nya vägbeskrivningar? Vad tycker Jay om blockchain-ekosystemet 2020? Kolla in intervjun nedan och Q&Som vi har transkriberat åt dig, svarade Jay på alla frågor.

För fullständig intervjufilm, besök: http://www.paxetv.com/tv/view.html?idxno=24148

OKEx VD Jay Hao intervjuades av PAXE TV

1. Vänligen presentera dig själv för tittarna i Korea

Säker. A-ni-ha-sya-du, jag heter Jay Hao, VD för OKEx. Tack för att jag är här.

2. Presentera OKEx för tittarna i Korea.

OKEx är en global digital tillgångsbörs som erbjuder handelstjänster som spothandel, derivat som terminer, evig swap, optionshandel, C2C-marknader och så vidare.

Som ett sundt blockchain-ekosystem har OKEx också en egen gruvpool, plånbok och offentlig kedja.

Följ mig gärna (@ Jayhao8) eller OKEx () på Twitter för att lära dig mer;)

3. Tror du att det kommer att bli en stor förändring i blockchain-ekosystemet 2020? I så fall vad skulle det vara?

Ingen tvekan.

När det gäller 2020 har världsekonomin påverkats kraftigt av coronavirus. Aktiemarknad, arbetsmarknad … riktigt tuff. I den här svåra tiden kommer “passiv inkomst” att vara nyckeln i vårt blockchain-ekosystem under hela året.

DeFi har utvecklats väldigt snabbt och vi tror att det kommer att bli ett viktigt inslag i det traditionella finansiella systemet. Vi har lanserat olika produkter för att låta användare tjäna passiva pengar enkelt genom Defi-utlåning, insättning och insättning.

4. Hur planerar du att utöka ditt företag i Korea?

Tja, 200 miljarder US-dollar – detta är det belopp som kryptomarknadens marknadsvärde har nått förra året. Uppenbarligen växer denna marknad fortfarande kraftigt och snabbt. Uppgifterna från OKEx visar att Korea är ett av mycket aktiva länder i vår bransch.

Vi uppskattar verkligen entusiasmen hos användare i Korea. Och här är alltid en av de bästa marknaderna vi värdesätter mest. Oavsett något av de lovande projekten eller gemenskaperna är de alltid motiverare som gör att vi kan erbjuda en mer enastående servicenivå till alla. Dessutom kommer vår partner OKEx Korea att sträva efter att ge koreanska användare den enklaste tillgången till kryptovalutor.

5. Vad får OKEx att samarbeta med MeconCash? Vad tycker du om partnerskapet??

Målet med OKEx är att stimulera tillväxten av blockchain-industrin, såväl som blockchain-empowered ekonomi. Det är vårt nöje att samarbeta med högkvalitativa blockchain-projekt som MeconCash. Detta samarbete mellan OKB och Meconcash kommer att bli vinn-vinn.

Vi följer en hög standard för granskningsprocessen från tid till annan. Förfarandena är inrättade för att skydda våra handlares intressen, vilket också garanterar att våra samarbetade projekt är av hög kvalitet. Och MeconCash hjälper oss att utöka vår fiat-gateway i Korea.

6. Vad tycker du om MeconCash?

Vi uppskattar mycket vad MeconCash har bidragit till industrin, särskilt när det gäller att fungera som en fiat-gateway i Korea med bankomater. Tack vare det kan människor i Korea lättare få tillgång till kryptovaluta med massadoption.

Vi delar samma mål och bygger för branschen tillsammans.

7. Vad är OKB? Vad är framtidsplanen för det?

OKB är ett verktygstecken utfärdat av OK Blockchain Foundation och OKEx har antagit det som en viktig del av OKChains ekosystem. Från och med idag har OKB utvecklat upp till 13 plattformsbaserade applikationsscenarier tillsammans med 35 externa applikationsanvändningsfall, som att köpa produkter eller tjänster med tokens.

Att vara noterad på 50 platsbörser, 9 fiat-till-kryptobörser, som täcker 141 länder och regioner runt om i världen … det visar hur OKB är mycket tillgängligt.

För att bättre underhålla tokensystemet har vi också en återköpsplan på OKB – 30% av transaktionsavgiftsintäkterna från OKEx spotmarknad skulle användas för att återköpa OKB regelbundet.

OKB, är vår framtid.

8. Berätta mer om hur OKEx fortsätter att bidra till blockchain-industrin.

Vi erbjuder nu våra användare en mycket omfattande produktportfölj – C2C, spot, margin och derivat som futures, optioner och evig swap. Just nu är både gruvpool och offentlig kedja det vi aktivt utvecklar.

För offentlig kedja har vi lanserat vårt eget – OKChain och dess första DApp – OKEx DEX. OKChain är öppet för alla blockchain-grupper och stöder olika typer av dapps. Användare kan utfärda sina egna tokens, skapa handelspar och handla fritt via OKChain. I framtiden hoppas jag att fler decentraliserade applikationer kommer att publiceras för att stimulera den snabba utvecklingen av branschen.

Vi hoppas kunna vara ömsesidigt fördelaktiga för den traditionella finansmarknaden, särskilt det finns mer än miljarder människor som inte kan få tillgång till traditionella finansiella tjänster. Därför hjälper vi dem att bli av med finansiell integration och sedan njuta av deras passiva inkomst. EARN – vår nyligen lanserade funktion är en one-stop-shop som ger användare tillgång till alla finansiella produkter från OKEx, inklusive insatser och besparingar, där användare kan tjäna ränteintäkter.

9. Berätta för dem om du har något att säga till de koreanska tittarna för sista gången.

Blockchain-industrin har gjort stora framsteg förra året, men ändå är den fortfarande ung. Jag skulle säga att blockchain-teknik fortfarande har en lång väg att gå med enorm tillväxtpotential.

Vi är glada att se fler och fler högkvalitativa blockchain-projekt som Meconcash som inkuberades i Korea och bidrog till branschen globalt. Som spelare är vi mycket villiga att gå med både koreanska projekt och användare för att driva utvecklingen av blockchain-industrin mot nästa nivå.

Följ OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me