DeFi, Jumpstart Mining och OKB-frågor besvarade av OKEx produktchef

En sammanfattning av en AskOKEx Ask Me Anything-session med OKEx produktchef, Wayne

Den officiella OKEx Telegram-gruppen var nyligen värd för en Ask Me Anything-session med företagets produktchef, Wayne. Under AMA kunde användare och medlemmar i OKEx-communityn få Wayne att svara på alla deras brinnande frågor angående framtidens plattform, stöd för decentraliserad ekonomi och andra ämnen.

Här är höjdpunkterna i Waynes AMA med OKEx Telegram-communityn:

Hej Wayne, fantastiskt att ha dig här idag! Innan vi startar AMA, kan du berätta lite mer om dig själv? Hur kom du in i kryptoindustrin?

Efter att ha tillbringat tio år i investmentbank började jag arbeta med OKEx i början av 2018, och sedan dess har jag varit mycket glad över att få se den snabba utvecklingen av denna spännande bransch, som har vuxit från enkel spothandel till olika former av derivathandel och, nuförtiden till alla slags scenarier för decentraliserade finansapplikationer.

Jag är väldigt glad att få gå med er alla idag för att prata om OKExs produktutveckling på vägen och framåt.

Wow! Fantastiskt att veta att du också har erfarenhet av den traditionella finansbranschen – omvandlingen är fantastisk! Okej, vi börjar den första delen av denna AMA med frågor från användarna. Det första är: Vilka är dina framtida projekt och produkter? Kan du dela med oss?

Det är många! DeFi, som ett hett ämne, kommer att råda ett tag, och vi kommer att tillhandahålla fler portar för klienter att enkelt komma åt detta område – men försiktighet bör iakttas, eftersom bubblor kan blåsa upp när alla är glada.

Utöver DeFi förbättrar vi också användarupplevelsen. Till exempel lägger vi till språk för icke-engelsktalande och förbättrar systematiskt språken på webbplatsen och appen, en efter en.

För närvarande tillhandahåller andra marknader redan handel med peer-to-peer-metoder och tillhandahåller transaktioner med traditionella e-plånböcker – som PayPal, OVO, Perfect Money, etc. Kommer OKEx också att följa och göra det lättare för användare att köpa krypto?

I framtiden kommer vi att expandera med fler fiatvalutainställningsmetoder baserade på länder, inklusive P2P och kreditkort, och kommer också att stödja lokala betalningskanaler för att förbättra insättningsupplevelsen – som QIWI på den ryska marknaden.

Vad är demohandel?

Som ett utbyte med en hel serie handelsprodukter kan en ny klient finna det lite överväldigande och tveka att prova med riktiga pengar. Demo Trading-funktionen tillåter mindre erfarna kunder att helt smälta alla funktioner utan förlust. När de känner sig mer självsäkra efter vissa simuleringar kan de gå vidare till den verkliga marknaden.

Kan du markera de produkter som OKEx-ekosystemet för närvarande har? Vilka produkter utvecklas så att OKEx ekosystem kan bli bättre och bättre?

Bra fråga!

Vi tar användarupplevelsen på allvar. Utöver språkförbättringarna investerar vi kraftigt i webbplatsens och appens ombord-, handels- och intjänningsupplevelser. Den senaste uppdateringen av vår webbplats och appdesign har fått massor av komplimanger.

När det gäller handelsprodukter kommer vi att lansera en helt ny uppsättning förbättrade verktyg för riskhantering för att förbättra användarens upplevelse i slutet av året. Detta kommer också att öka kapitaleffektiviteten dramatiskt för handlare som handlar över olika produkter och affärsområden. Jag ber om ursäkt för att jag inte kunde avslöja för många detaljer här, men jag försäkrar er att det kommer att bli bäst i hela kryptovalutabörsindustrin.

Dessutom planerar vi att utöka vår investering och existens i decentraliserad finansiering. Med tanke på den senaste entusiasmen för DeFi strävar vi efter att bygga en solid gateway för kunder från både den centraliserade och decentraliserade finansvärlden för att uppskatta skönheten i blockchain-teknik och kryptotillgångar. Detta kommer att vara ett rådande projekt för det kommande året.

Låt oss nu gå vidare till den levande Q&En del av denna AMA! Kan du förklara hur OKEx Jumpstart-gruvdrift fungerar?

Det är väldigt enkelt – köp bara OKB från spotmarknaden. Flytta sedan OKB från ditt Spot-konto till ditt Staking-konto. Gå sedan till Tjäna eller helt enkelt öppna den här länken.

Lycklig gruvdrift!

Hur skyddar OKEx-terminsderivatmarknaden spekulanter från stora förluster i derivat? Vilka är riskkontrollmekanismerna?

Vi lanserade just en mycket trevlig funktion – Stop Loss / Take Profit with OCO-funktion – med vilken du enkelt kan ställa in dina bekväma utlösarpriser och lugna dig.

Decentraliserad ekonomi och decentraliserade applikationer är två pelare grundade för att styra kryptovalutor – vad är din strategi för DeFi och DApps?

Vi tillhandahöll bara några fina erbjudanden med vår Earn-produkt. Vi arbetar också hårt för att lansera swappar för DeFi-produkter.

Jag är ganska säker på att DeFi kommer att bli ett nytt slagfält för större utbyten, och vi är redo för utmaningen. Innovation slutar aldrig i blockchain och crypto.

Hur kommer OKEx-teamet att rikta in sig på och utbilda människor som inte känner till krypto och blockchain?

Ta en titt på OKEx Academy!

Det finns många OKEx-kollegor i den här Telegram-gruppen som gärna svarar på dina frågor, och jag är också säker på att många hjärtliga användare i den här gruppen är villiga att dela / erbjuda hjälp.

Vilka områden fokuserar du mest på just nu och vad är dina mål för i år?

Utländsk expansion, tillgodose kundernas behov, investera kraftigt i DeFi-teknik och produkter och en mer solid handelssvit för både detaljhandels- och professionella handelshus.

Tack, Wayne, för att du tog dig tid att vara här med oss ​​och ge oss mer insikter och möjlighet att veta mer om OKEx-produkten!

Eftersom vi optimerar produkten och förbättrar handelsupplevelsen för OKEx-användare tror jag att det kommer att finnas fler spännande funktioner som kommer live. Håll dig uppdaterad!

OKEx-communityn är det bästa stället att vara. Tack – det har varit ett nöje att vara här!

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map