Investera i Square, Inc-aktier (NYSE: SQ)

Square, Inc. (NASDAQ:SQ) är ett finansiellt företag baserat i San Francisco, Kalifornien. Genom sina hårdvaru- och mjukvarulösningar förser Square företag och privatpersoner med en mängd olika verktyg för att möta deras vardagliga ekonomiska behov. Under åren har företaget vuxit från att erbjuda en enda nischprodukt till att utveckla ett helt ekosystem för finansiella tjänster. Företaget har fortsatt att utvidga sina horisonter och har visat sig vara ett legitimt alternativ till den traditionella banksektorn.

Vad är Square, Inc (SQ)?

Square grundades av Twitter-vd Jack Dorsey och affärsmannen Jim McKelvey 2009. Företaget har 3 800 anställda och är verksamt i USA, Kanada, Australien, Japan och Storbritannien. Square började med att designa Square Reader-produkten för leverantörer, som anslöts till en enhets hörlursuttag och tillät dem att behandla kreditkortstransaktioner. Sedan dess har företaget utökat sitt produktutbud och byggt en uppsättning tjänster som gör det möjligt för företag att samla flera funktioner, inklusive köptjänster och mobila betalningar, till en tjänst med ett fönster. Tidiga användare av Square-tekniken inkluderade Starbucks och Whole Foods, som började erbjuda betalningsalternativ med Square-produkter 2012 respektive 2014. Efter en tidig framgångsperiod började företaget IPOed 2015. Sedan dess har företaget fortsatt att förnya sig och erbjuder lösningar för att tillgodose ett stort antal användarbehov.

Varför Square, Inc (SQ) Materie?

Square verksamhet finns i två distinkta ekosystem. Den första är deras Seller Ecosystem, som tillhandahåller tjänster för att tillgodose behoven hos företag och handlare. Square är mest känt för Square Reader, som fästs på hörlursuttaget på mobila enheter och tillåter köpmän att acceptera kortbetalningar. En annan välkänd produkt inom säljarens ekosystem är Square Stand, som är en försäljningsplatslösning som gör det möjligt för restauranger, butiker och andra tegel och murbruk att acceptera en mängd olika betalningsalternativ. Square genererar intäkter genom både schablonbelopp och procentsats per transaktion via dessa enheter. Företaget har också tyst utvecklat ett antal back-end-lösningar för företag, inklusive löneprogram, kundengagemangsverktyg, faktureringsprogram, schemaläggningslösningar för företag och företagsfinansiering. Även om dessa kanske inte är de mest kända Square-produkterna för konsumenterna, är dessa applikationer viktiga för att ge en upplevelse från slut till slut under hela betalningscykeln. Med dessa erbjudanden har företaget cementerat sig som den bästa servicen för ett företags vardagliga behov.

Den andra pelaren i Square-verksamheten är Cash App. Ursprungligen känd som Square Cash, tillåter denna mobila betaltjänst individer att överföra pengar via en mobilapp. Genom Cash App har kunderna möjlighet att ta emot pengar till sina bankkonton som är kopplade till deras Square Cash Card såväl som sina egna bankkonton. Cash App hade cirka 32 miljoner användare i slutet av 2020. Även om Squares huvudfokus med Cash App är att konkurrera med traditionella banker är andra digitala lösningar som PayPals Venmo också starka konkurrenter i rymden. Medan Venmo har en större användarbas, erbjuder Cash App ett antal ytterligare funktioner som har visat sig vara extremt populära. Ett exempel är möjligheten att köpa och sälja aktier och Bitcoin genom applikationen. Inom investeringsavsnittet i Cash App kan användare använda saldot på sitt konto för att göra köp av Bitcoins eller aktier på aktiemarknaden. Cash App var en av de första betalningsplattformarna som erbjuder stöd för Bitcoin och pengarna som genereras genom transaktioner har varit en betydande del av deras intäktsmodell sedan dess. Företagets tro på krypto demonstrerades ytterligare i oktober 2020, då det meddelades att de hade investerat 50 miljoner dollar för inköp av 4 709 Bitcoins. Tillsammans har dessa erbjudanden gjort det möjligt för Cash App-ekosystemet att växa massivt genom åren och förvandlat det till en plattform som gör det möjligt för användare att spendera, spara och handla allt på ett ställe..

Square, Inc (SQ) Utsikter

I en alltmer digitaliserad värld har Square byggt ett ekosystem som gör det möjligt för både företag och privatpersoner att enkelt hantera sina pengar. Med ett så stort antal produktsortiment är Squares intäktsökning inte beroende av någon enskild produkt utan snarare en övergång från traditionella finansinstitut till online, mobila och digitala lösningar. Medan avgifterna som samlats in per transaktion med Square-försäljningshårdvara har varit en viktig del av företagets tillväxt sedan starten, blir andra intäktsflöden allt viktigare. Expansionsområden genom åren som är värda att nämna inkluderar Square’s razzia inom livsmedelsleverans, webbplatsbyggnad, AI, djupinlärning och programvara för skatteregistrering. Förutom att lägga till nya intäktsströmmar är befintliga intäktsströmmar också väl belägna för exponentiell tillväxt. Med Square som för närvarande endast är verksamt i fem länder kommer expansion av befintliga produkter och tjänster till nya marknadsplatser att vara en lovande möjlighet för tillväxt framöver.

Square har lagt ett stort fokus på att utöka sina finansiella tjänster, särskilt kapitalutlåningsprogram för småföretag. Genom Square Financial Services har företaget fick godkännande för att öppna en bank i Utah 2021. Medan småföretag vanligtvis vänder sig till traditionella banker för utlåning, upprättande av företagskonton och andra vardagliga tjänster, kan Squares förflyttning till detta utrymme utgöra ett stort hot mot finansinstitut. Även om det har varit motstånd mot lokala banker har Square hävdat att de tillgodoser behoven hos småföretag som traditionella institutioner inte tar hänsyn till, med hänvisning till siffror som säger två tredjedelar av Square-kunderna kunde inte få finansiering någon annanstans.

Var kan man köpa Square, Inc (SQ)

En mäklare som vi rekommenderar är Firstrade.

Firstrade är ett ledande online-mäklarföretag som erbjuder ett komplett sortiment av investeringsprodukter och verktyg som är utformade för att hjälpa investerare som du att ta kontroll över din ekonomiska framtid. Sedan starten 1985 har Firstrade åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa tjänster av hög kvalitet.

Firstrade kombinerar egen handelsteknik, ett mycket intuitivt användargränssnitt, enastående kundservice och mobila applikationer och erbjuder en heltäckande lösning för alla dina investeringsbehov..  Firstrade är medlem i FINRA / SIPC.

Investera i Square, Inc-aktier (NYSE: SQ) Investera i Square, Inc-aktier (NYSE: SQ) Investera i Square, Inc-aktier (NYSE: SQ)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till över dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansgranskning

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till över dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Public.com-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till över dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Avgifter

Nollkommission

Avgifter

Nollkommission

Avgifter

Nollkommission

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampanjer

Gratis lager *

* Se webbplats för mer information.

Kampanjer

Ingen

Befordran

Ingen

Sammanfattning

Från en enkel kortläsare till ett företag med flera miljarder dollar som stör hela finanssektorn har Squares tillväxt varit en fantastisk framgångshistoria. Förmågan att expandera på en produkt och skapa ett helt ekosystem som är beroende av miljontals företag och individer är inte något som ses varje dag. Även om företaget redan har sett enorma framgångar visar de inga tecken på att sakta ner. Med investeringar i Bitcoin och annan störande teknik har VD Dorsey gjort sin vision tydlig. Square har potential att föra vidare hela sektorn till en ny, digital tidsålder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map