Investera i Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL)

Paypal Holdings, Inc. (NASDAQ:PYPL) är känd som en ledande leverantör av onlinebetalningslösningar. Med ett alternativ till mer traditionella betalningsmetoder kom PayPal fram i början av 2000-talet som en underlättare för betalningar för online-auktionswebbplatsen eBay. Företaget är verksamt från Kalifornien i USA och är fortfarande ett av de mest innovativa företagen inom finansteknik (fintech). vilket framgår av deras senaste antagande av kryptovaluta i deras ekosystem.

Vad är Paypal Holdings, Inc (PYPL)?

PayPal grundades 1998 av två personer med programvaruteknik och en advokat genom utbildning. Ursprungligen känd som Confinity skapades Max Levchin, Luke Nosek och Peter Thiels nya företag för att utveckla säkerhetsprogramvara för handhållna enheter. Efter att ha hittat liten framgång inom detta område, svängde de sin strategi och valde istället att bygga en digital plånbok. Den nya produkten lanserades nästan ett år senare i slutet av 1999. Strax därefter skedde en sammanslagning mellan Confinity och X.com, en onlinebank som Elon Musk grundade. Även om det nya företaget ursprungligen behöll X.com-namnet valde de att ommärka och förtydliga sina produkter och tjänsterbjudanden. Företaget bestämde sig för namnet PayPal 2001 och företaget blev så småningom börsintroduktion 2002.

Strax efter börsintroduktionen köpte eBay PayPal för 1,5 miljarder dollar. För närvarande imponerade företagets tillväxt investerare. Över 70% av eBay-auktionerna accepterade betalningar via PayPal och cirka 25% av slutna auktioner använde denna innovativa nya betalningslösning. På bara åtta år växte PayPal till över 100 miljoner användare över 190 territorier och erbjuder tjänster med 25 olika valutalternativ. I september 2014 valde PayPal att dela sig från eBay och fokusera på andra vägar för tillväxt. Även om de två fortsatte att arbeta nära tillsammans, tillkännagavs i början av 2018 att PayPal skulle upphöra med att behandla kortbetalningar för online-auktionswebbplatsen 2020. Idag är PayPal i hög grad en separat identitet från sin tidigare ägare.

Varför gör Paypal Holdings, Inc (PYPL) Materie?

Trots sin existens för två decennier sedan har Paypals förmåga att hålla jämna steg med förändringar gjort det möjligt att förbli mycket relevant i den moderna eran. Denna förmåga har gjort det möjligt för företaget att nu betjäna över 350 miljoner kunder och handlare i mer än 200 territorier. Med målet att göra finansiella tjänster billigare, bekvämare och säkrare har de fortsatt att förnya sig. År 2019 lanserade Checkout på Instagram ett partnerskap med sociala mediajättar Instagram, vilket möjliggjorde säkra kassor med Paypal-plattformen i applikationen..

Ett tidigt strategiskt förvärv kom 2013 när Paypal förvärvade start Braintree för 800 miljoner dollar. Som en del av Braintrees portfölj förvärvade Paypal tekniken bakom Venmo, en mobilapp för betalningstjänster som nu har vuxit till över 40 miljoner användare. På senare tid gjorde företaget ytterligare ett stort steg och köpte shoppingbelöningsplattformsföretag Honey i en affär värd över 4 miljarder dollar, deras hittills största övertagande. Honung är ett pengar-sparande verktyg som är populärt bland årtusenden, med över 17 miljoner aktiva användare. Paypal säger att de planerar att integrera ytterligare Honey i Paypal- och Venmo-plattformar, vilket gör det möjligt för företaget att vidareutveckla sitt nätverk och locka fler handlare.

Paypal gjorde ett stort stänk 2020 genom att meddela stöd för kryptovalutor inom deras plattform. Alla användare skulle nu kunna köpa, hålla och sälja kryptovalutor från sina Paypal-konton. Detta öppnade för möjligheten att göra transaktioner via sin plattform med populära kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum, med betalningar som gjorts med krypto konverteras till den nationella valutan som säljaren väljer. Detta antagande möjliggör ett nytt och innovativt sätt att göra betalningar till något av företagets 26 miljoner globala handlare. Ursprungligen erbjuds bara i USA, kommer denna tjänst att expandera till Venmo-plattformen och till internationella marknader 2021. Medan konkurrenter som Square’s Cash App redan har tillåtit kryptotransaktioner under en tid, skapar detta drag en möjlighet för en av de största leverantörerna nätverk i världen för att påbörja sin integration i kryptovalutans ekosystem.

Paypal Holdings, Inc (PYPL) Utsikter

Trots de positiva tillkännagivandena nyligen och strategiska drag, går ett växande antal konkurrenter in i rymden och kan potentiellt hota Paypals position inom sektorn. Teknikföretag som Google, Apple, Amazon och Facebook utvecklar alla sina egna betalningssystem. I väntan på ökad konkurrens har Paypal lagt stora ansträngningar på att bygga ut kärnaspekter av sin verksamhet som Venmo. Som ett resultat har mobilapplikationen utvecklats från enkla P2P-pengaröverföringsverktyg till en modern, väl avrundad applikation för finansiella tjänster. Medan peer to peer-överföringar i appen inte genererar intäkter, har nyare funktioner som Direktöverföringar och den Venmo kreditkort är vägar som har intjänats. Med en undersökning från 2019 som bekräftar det över 20% av amerikanerna har använt Venmo det senaste året finns det en tydlig och nuvarande möjlighet att utnyttja plattformens intäktsgenerering.

Paypal har också tittat på utländska marknadsplatser med målet att utöka sin användarbas. Under 2019 förvärvade Paypal GoPay, en betalningsplattform som är verksam i Kina. Flyttet gjorde Paypal till första utländska betalningsplattformen att verka i det landet. Även om marknaden i Kina domineras av inhemska giganter som Alipay, var det ett steg i rätt riktning att få tillgång till en av de största marknaderna i världen. Med noggrann planering och genomförande har detta förvärv potential att betala på ett enormt sätt.

Trots denna potentiella konkurrens från gigantiska teknikföretag har PayPal varit på topp i mer än 20 år. Deras globala nätverk är enormt och de är fortfarande mycket väl lämpade för att avvärja eventuella utmaningar under de kommande åren.

Var kan jag köpa Paypal Holdings, Inc (PYPL)

En mäklare som vi rekommenderar är Firstrade.


Firstrade är ett ledande online-mäklarföretag som erbjuder ett komplett sortiment av investeringsprodukter och verktyg som är utformade för att hjälpa investerare som du att ta kontroll över din ekonomiska framtid. Sedan starten 1985 har Firstrade åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa tjänster av hög kvalitet.

Firstrade kombinerar egen handelsteknik, ett mycket intuitivt användargränssnitt, enastående kundservice och mobila applikationer och erbjuder en heltäckande lösning för alla dina investeringsbehov..  Firstrade är medlem i FINRA / SIPC.

Investera i Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL) Investera i Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL) Investera i Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansgranskning

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampanjer

Gratis lager *

* Se webbplats för mer information.

Kampanjer

Ingen

Befordran

Ingen

Sammanfattning

Eftersom världen fortsätter att flytta sig bort från mer traditionella betalningsmetoder som kontanter och kreditkort till förmån för e-handel och digitala betalningar, är det få företag som har en sådan position som Paypal är att kapitalisera. Företaget fortsätter att förnya sig och skapar ett brett och mångsidigt ekosystem för betalningar som engagerar både konsumenter och handlare. Deras nätverk är enormt och verkligen globalt, vilket gör det svårt för alla nya aktörer på marknaden att konkurrera med dem. Företaget är ständigt på jakt efter nya vägar att expandera in, vilket framgår av dess senaste razzia i kryptovalutautrymmet. Med förmågan att anpassa sig och förbli relevant är framtiden ljus för Paypal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map