Connecticut Real Estate Tokenized av REINNO

Connecticut har nyligen blivit hem till en av de första kommersiella fastigheterna som genomgår tokenisering i USA.

REINNO, fastighetsspecialister för fastighetsmäklare, har just meddelat att framgångsrik skapande och utfärdande av säkerhetstoken är representativ för denna fastighet En process som tydligt visade vad REINNO kan erbjuda sina kunder.

Skuldinstrument

Medan den digitala värdepapperssektorn fortfarande är ung har vi sett olika fastigheter tokeniserade, både bostäder och kommersiella. Detta har gett ackrediterade investerare världen över tillgång till potentiellt lukrativa möjligheter som de inte annars skulle ha.

I detta speciella fall har dock ägare av $ 2,5 miljoner fastigheter som har genomgått tokenisering ingen avsikt att sälja sin fastighet. Snarare letade de efter ett lån.

I likhet med företag som BlockFi och Celsius kan REINNO tillhandahålla lån till låntagare genom att ta någon form av säkerhet i gengäld. När det gäller denna fastighet i Connecticut användes en flerstegsprocess för att underlätta ett sådant lån.

  1. REINNO tokeniserade hela den kommersiella fastigheten.
  2. Fastighetsägarna kan nu välja så många poletter som behövs för att användas som pant / säkerhet för deras önskade kapitallån.
  3. REINNO underlättar lånet, strukturerat efter deras unika riskbedömning

Naturligtvis använder var och en av dessa företag som erbjuder lån unika riskmodeller vid bedömningen av ett potentiellt lån, eftersom tillgångarna som ställs som säkerhet skiljer sig mycket åt..

REINNO omedelbar utlåningREINNO omedelbar utlåning

Titta på den här videon på YouTube

Unika förmåner

Genom att strukturera tokeniseringen på ett sådant sätt kan låntagarna / fastighetsägarna dra nytta av flera fronter.

Medan de uppenbarligen fortfarande är på kroken för att återbetala lånet, plus ränta, kan låntagare förvänta sig att dra nytta av:

  • Ökad godkännandegrad
  • Strukturera flexibilitet

På tal med REINNO: s VD, Viktor Viktorov, säger han att mycket av denna flexibilitet beror på att låntagare kan välja hur mycket av deras, nu tokeniserade, egendom de vill ställa som säkerhet.

Eftersom tokeniseringen äger rum för att underlätta ett lån betyder det också att det inte krävdes någon STO, eftersom finansiering hanterades internt. Detta påskyndar kraftigt processen att uppnå kapital och sparar pengar för sådana erbjudanden.


När allt är sagt och gjort, när lånet återbetalas – återställs säkerheten och låntagaren har behållit sin tillgång.

Kommentar

Efter att ha meddelat tokeniseringen av den ovannämnda fastigheten tog grundarna av REINNO sig tid att dela sina tankar.

Viktor Viktorov, VD & Grundare av REINNO uppgav,

”Det är där REINNO sticker ut. Till skillnad från sina konkurrenter tillhandahåller REINNO inte bara tokenisering utan också ytterligare tjänster, från regelefterlevnad och juridisk struktur till utlåning mot fastighetstoken för att skapa likviditet ”

Barry Monies, grundare av REINNO, uttalade,

”Tack vare tokenization och vår egen utlåningsplattform är det möjligt att utnyttja en aktieinvestering och pantsätta tokens för att ta ett lån på bara några minuter … Dessutom gör det fraktionerat ägande möjligt att använda en del tokens som säkerhet snarare än att sätta en pant på hela fastigheten. ”

$ 105 miljoner fond

Utvecklingen som diskuteras här idag kommer precis som REINNO: s första $ 105 miljoner fond, som tillkännagavs i slutet av januari 2020 i samband med REI Capital Growth.

Detta var en fond som var strukturerad på ett sätt som gav investerare tillgång till eget kapital eller skuld i en fond befolkad av olika delar av USA-baserade fastigheter.

Investerare kommer gärna att höra att REINNO har lyckats etablera ett partnerskap med säkerhetstokenutbyte ”ADAX”. Genom att göra det kommer de att dra nytta av den mycket eftertraktade likviditeten som ofta förknippas / utlovas med säkerhetstoken.

Viktor Viktorov, VD för REINNO, konstaterar,

“… vi är glada över att ha samarbetat med ett fullt reglerat utbyte av säkerhetstoken för att skapa större likviditet för investerare.”

$ 105 M STO från REI Tokenized av REINNO

REINNO

REINNO grundades 2019 och har verksamhet i Connecticut. Teamet bakom REINNO har utvecklat en plattform och en serie tjänster som slår samman fastigheter med tokenisering.

VD Viktor Viktorov övervakar för närvarande företagets verksamhet.

I andra nyheter

Connecticut är inte den enda regionen som har börjat se fördelarna med fastighetstokenisering. Vi har till exempel sett praxis öka i Europa och senast i Afrika. Läs följande artikel för att lära dig mer om hur Afrika kan dra nytta av tokenisering av fastigheter.

Flyt Property tar första STO till Afrika för fastighetsmäklare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map