Gemini Exchange Review: En komplett guide

Gemini är ett av de mest betrodda, välreglerade och transparenta kryptovalutabörserna på marknaden. Men för alla dess proffs är det en begränsad plattform, och några av huvudvärken kan få dig att tänka två gånger. Jag hittade många föråldrade eller vilseledande recensioner på webben. Därför bestämde vi oss för att skriva denna uppdaterade Gemini-recension.

Gemini utbytes hemsida

De Gemini exchange är ett självutnämnt digitalt tillgångsutbyte i världsklass med uppmärksammat kändisstöd. Grundades av Winklevoss tvillingar (killarna Zuckerberg stal Facebook från), det är en New York förtroende företag som har omfamnat den enda sak som kryptosamhället hatar mest: reglering.

Med strikta regler från staten New York, finansiell transparens och FDIC-försäkring är det en av de säkraste satsningarna på en annars volatil marknad.

Det har inte många avancerade funktioner, men jag tyckte att det var smidigt, snabbt och ganska intuitivt. Den har en funktion som jag gillade i synnerhet: den balanserar, beställer och priser samtidigt, så du tappar inte pengar från långsamma laddningstider (mer om detta nedan).

I den här guiden hittar du utbytesavgifter för Gemini, verifiering, funktioner, valutor, förklaringar och mer.

De viktigaste fördelarna med Gemini-utbyte

Vad är Gemini Bitcoin Exchange?

Gemini-börsen är en digital tillgångsbörs som specialiserar sig på försäljning och handel med Bitcoin och Ethereum för amerikanska dollar. Det är både en mäklare och en marknadsplats. Det betyder att du kan köpa Bitcoin direkt från dem (som valutaväxling på en flygplats) eller handla det med andra innehavare av kryptovaluta (som New York Stock Exchange).

Till skillnad från de flesta andra företag är Gemini-börsen extremt väl reglerad. Detta ger det möjlighet att kvalificera sig för vårdtjänster också. Som ett helt kompatibelt företag följer det strikt regler för efterlevnad. För handlare och institutioner med hög inkomst är detta en välsignelse. För de flesta kryptoälskare är det rent ont (överdrift).

coinmarketcap.com om GeminiDu kan hitta det verkliga priset på Gemini-kryptovaluta på Coinmarketcap.com

 • Grundad: 2015
 • VD: Cameron och Tyler Winklevoss
 • Valutor: BTC, ETH, USD
 • Betalningsalternativ: Crypto, banköverföring, ACH
 • Verifiering: Ja
 • App: Nej
 • HQ: New York
 • Avgifter: Handelsavgifter för tillverkare (0% -. 25%) | Deposition / Uttagsavgifter: GRATIS!

Gemini grundades 2015 av de berömda Winklevii, Cameron och Tyler. År 2016 hade det blivit den första licensierade Ethereum-börsen på marknaden. Tvillingarna ville skapa ett säkert utbyte som gick i en annan riktning än konkurrenterna och omfamnade den verkliga ekonomins rike. Den handlar för närvarande bara i BTC och ETH, men har en mycket likvid Bitcoin-marknad. Enligt Coinmarketcap.com, den har en 24-timmars volym på över $ 88 miljoner dollar (februari 2018). Det borde aldrig vara svårt att göra en BTC-handel här.


Funktioner

Funktionalitet

Gränssnittet är smidigt och intuitivt och handelsmekanismen balanseras omedelbart. Det är begränsat, men det gör vad det gör bra.

säkerhet

Gemini-börsen är ett av de mest välreglerade och kompatibla företagen i branschen. Dess försäkringar, säkerhetsprotokoll och finansiella regler gör det till en säker satsning för dina pengar.

Valutor

Du kan bara köpa / sälja / handla Bitcoin och Ethereum med USD.

Rykte

Vi tyckte att Geminis rykte var mycket bra bland samhället när det gäller säkerhet och funktionalitet. Det finns stark motvilja på grund av band till statlig reglering, men det handlar om det.

Stöd

Det finns en stark FAQ-sektion och e-poststöd svarar i allmänhet från min forskning. De har dock inte telefonsupport. Det är lite irriterande.

Avgifter

Avgifterna för tillverkare / tagare är i grunden industristandard utom tillverkaravgifter, som är lite högre än konkurrenterna (0,25%).

Övergripande

För vad det är är Gemini-utbytet stort – säkert, smidigt och transparent. Men det är begränsat och det finns ingen anonymitet.

Är Gemini Safe? | Gemini Security

Eftersom “är Gemini säkert?” är ett av de vanligaste ämnena på webben, jag trodde att jag skulle börja där.

JA, börsen är kanske den säkraste satsningen på marknaden för att köpa Bitcoin. Den har de funktioner du kan förvänta dig av ett BTC-utbyte:

 • 2FA: Tvåfaktorsautentisering är ett extra säkerhetssteg för att se till att ingen kommer in på ditt konto. Du ställer in den via Google Authenticator och detta skickar en kod till din telefon varje gång du loggar in. Du anger sedan engångskoden för att komma åt ditt konto.
 • Amazon Web Services: Dina Bitcoins skyddas av Amazon-molnsäkerhet. Deras bevisade meritlista gav mig sinnesfrid.
 • Kylförvaring: De allra flesta tillgångar hålls offline i ”kylförvaring”, Vilket innebär att de inte är anslutna till webben eller utsatta för hackare.

DRICKS

Kylförvaring är inte bara för massiva utbyten. Om du har ett stort antal Bitcoins (eller andra mynt), håll dem också offline i kylförvaring. Det är det enda sättet att hålla dem 100% säkra från hackare. Om du vill lära dig hur du skyddar dina Bitcoins från hackare, den här artikeln säkert lagra Bitcoins är den enda du någonsin kommer att behöva läsa.

Men bortsett från deras webbplats säkerhet har de också ekonomiska säkerhetsåtgärder som andra börser inte har (på gott och ont …).

 • FDIC-försäkrade konton
 • Fullt licensierat och reglerat
 • Segregerade fonder som lagligen skiljer sig från affärsfonder

Du kan vara säker på att dina pengar och information är säkra på Gemini-börsen.

** MÅSTE LÄSA **: Ditt personnummer krävs – Som ett förtroendeföretag i New York krävs utbyte för att samla in ditt personnummer. Detta för att följa bankstandarder och regler för penningtvätt. Det fanns viss skepsis på nätet om detta.

Gemini recensionerDetta är helt normalt. Oroa dig inte för det.

Detta är helt normalt. Oroa dig inte för det.

Vem är Winklevoss tvillingarna??

Winklevoss tvillingarWinklevoss tvillingar

Cameron och Tyler Winklevoss kan vara de första Bitcoin-miljardärerna, men de var kända långt innan kryptovaluta var en vardaglig term. Tvillingarna tänkte tanken som så småningom ledde till Facebook när de var vid Harvard University. En domstol bestämde faktiskt att Mark Zuckerberg (grundaren av Facebook) var skyldig dem 65 miljoner dollar i skadestånd (de då investerade 11 miljoner dollar i Bitcoin).

Deras erfarenhet av den legitima affärsvärlden fick dem att skapa ett kryptoutbyte som överbryggade klyftan mellan “ön” för digitala tillgångar och “fastlandet” i riktiga pengar.

Vad är Gemini’s avgifter för köp, handel och insättning?

Gemini-börsen använder ett dynamiskt schema för tillverkare / tagare. I grund och botten beräknar webbplatsen din avgift baserat på två saker:

 • Oavsett om du ökar likviditeten eller minskar den.
 • Hur mycket du har handlat de senaste 30 dagarna.

De allra flesta handlare betalar 25% för både tillverkar- och tagaravgifter. Takeavgifter kan gå så låga som 10% och tillverkaravgifter kan sjunka till 0% beroende på volym.

Jag har några goda nyheter om insättningar: de är GRATIS!

Gemini insättning och uttag avgifterGemini insättning och uttag avgifter

Tvillingbytesavgifter kontra tävlingen

Bitstämpel: .Handelsavgift på 25% | 5% kreditkortsavgift

Bittrex: .25% handelsavgift.

LocalBitcoins: Inga ”avgifter” | 1% provision på försäljning | Högre myntpriser

Bitfinex: Tillverkare: .1% / Taker: .2%

Vad är Geminis insättningsalternativ för amerikanska / internationella kunder?

Gemini finns för närvarande i 46 stater, Puerto Rico, Storbritannien, Singapore, Sydkorea och Hong Kong.

Insättningsalternativen är begränsade till ACH, banköverföring och Bitcoin eller Ethereum. Börsen verkar endast i amerikanska dollar.

Geminis insättningsalternativ för amerikanska / internationella kunder

Vad är Gemini’s Limits for Verified Users?

När ditt konto har verifierats kommer du att bli föremål för några begränsningar. Till skillnad från konkurrenter utsätter Gemini alla för samma gränser. Det finns inga nivåer.

Individer

 • Dagligen: 500 dollar
 • En gång i månaden: $ 15.000
 • Uttag: 100 000 dollar dagligen

Det finns INGA GRÄNSER för kryptovalutans insättningar eller uttag.

Tvillinggränser för institutionerOm du är en institution är dina gränser lite högre.

Om du är en institution är dina gränser lite högre.

Hur man använder Gemini Bitcoin Exchange Registrering, verifiering, finansiering och köp av BTC

Att ställa in på Gemini kräver lite mer byråkrati än andra börser. Men det är vad du förväntar dig av en starkt reglerad institution med snygga licenser. Jag kommer att beskriva hur du registrerar dig och använder utbytet här kort.

1) Registrera dig

Gå till Gemini.com och klicka på Registrera i det övre högra hörnet.

Gemini registreringKlicka på Registrera på hemsidan.

Ange några grundläggande uppgifter och bekräfta sedan din e-postadress.

2) Ställ in 2FA

Som en extra säkerhetsåtgärd måste du först ställa in 2FA. Detta kommer att använda din mobila enhet för att bekräfta inloggningar på ditt konto.

2FA för säkerhet2FA är viktigt för säkerheten.

3) Ange detaljer och verifiera ditt konto

Härifrån behöver du bara verifiera ditt bankkonto, identitet och dokument. Du kan verifiera din identitet genom att ladda upp ett giltigt körkort. För icke-amerikanska sökande kommer en fullständig genomsökning av en elräkning att göra. Obs: kontoutdrag accepteras INTE.

FRÅGA: Hur lång tid tar Gemini-verifiering?

Svaret är att det beror på. De flesta kunder har inga problem med verifiering. Andra hävdar att det tar veckor. Webbplatsen säger bara “så snabbt som möjligt”. Den goda nyheten är att Gemini har varit relativt fri från supportfrågor från andra börser (mer om detta senare).

4) Finansiera ditt konto

Finansiering av ditt Gemini-kontoFinansieringen är ganska enkel och blev bara mycket enklare.

Finansieringen är ganska enkel och blev bara mycket enklare.

Gemini tillkännagav omedelbar ACH-finansiering den 31 januari 2018.

5) Köp Bitcoin

Handelsgränssnittet är relativt enkelt. För att köpa, klicka bara på den stora knappen längst ner till höger.

Köp kryptovaluta på GeminiSista steget är att köpa din favoritkryptovaluta.

Om du vill handla Bitcoin erbjuder Gemini-börsen några handelstyper.

Kontinuerlig handel

 • Marknadsföra
 • Begränsa
 • Omedelbar eller avbryt gräns
 • Gräns ​​för tillverkare eller avbryt

Är Gemini pålitlig | Är Gemini ett ansedd utbyte?

Till skillnad från de flesta utbyten är Gemini inte målet för en konstant spärr av negativitet. Medan många användare på internet hävdar att andra utbyten är inget annat än en biblisk pest, finns det få negativa recensioner av Gemini.

Det finns faktiskt inte många recensioner alls. Jag tror att det mest beror på att det finns en exklusiv kundkrets som använder den, och de flesta böjer sig inte till nivån av ogrundad negativitet. Det betyder inte att utbytet är perfekt. Låt oss ta en titt på vad jag tyckte om Geminis rykte.

Positiva recensioner

Positiva recensioner av Gemini-utbytet fokuserade på att det var säkert, ansedd och snabbt. Handel, användargränssnitt och reglering gav användarna en viss sinnesro som andra inte gör. Användare älskar också transparensen. I en värld där majoriteten av företagen är inneslutna i mysterier, stoltserar Gemini stolt med sin kändis.

Rykte på Gemini-utbytetRykte på Gemini Exchange

Negativa recensioner

Negativa recensioner fokuserar på några saker, främst det faktum att du bara kan handla BTC, ETH och USD. Andra problem är med begränsad support och funktionalitet. Ska Gemini Reddit är mycket annorlunda än andra börser. De flesta börser är målet för hundratals trådar om dålig service. Försidan av Gemini’s är ganska täm i jämförelse.

rolig Gemini recension

“Min fru bryr sig inte”. Kanske den bästa trådtiteln jag någonsin har sett på en kryptosub.

Genom kraftig reglering och ett starkt offentligt tryck har Facebook-tvillingarna fått förtroende hos allmänheten och kryptosamhället (även om många inte gillar deras band till regeringen!). Det enda problemet verkar vara slumpmässiga långa väntetider.

Topp 3 Gemini-alternativ för fler valutor

Bitcoin och Ethereum gör inte det åt dig? Det finns många konkurrenter där ute som erbjuder hundratals sällsynta altmynt för spekulation. Det finns till och med andra som låter dig handla fiatvalutor som euro, rubel eller brittiskt pund. Här är de tre bästa Gemini-alternativen för fler mynt och valutor.

1) Binance

Binance exchange-logotyp

Binance är den asiatiska konkurrenten till de flesta USA-baserade börser. När det står att utbyta världen betyder det det. Det finns 370+ handelspar och en massa mynt som de flesta aldrig har hört talas om. Det är komplett med galna Maserati-presentationer, ett djupgående handelsgränssnitt och tillräckligt med verktyg för att hjälpa handlare att behärska konsten att tjäna pengar på marknaden. Det är enbart kryptobörsen, men det är det perfekta stället för dig att försöka tjäna massor med pengar som investerar i nya mynt! Var noga med att läsa hela texten granskning av Binance-utbytet från CryptoPositive INNAN HANDEL så att du vet hur du undviker risker.

2) Coinbase

Coinbase-utbyteslogotyp

Coinbase är den största Bitcoin-mäklaren i världen. Det är utan tvekan ett av de säkraste och mest bekväma sätten att komma in på BTC-marknaden. Det är faktiskt där det får sitt namn från. Över 50 miljarder dollar har köpts och sålts på denna webbplats. Det erbjuder kunderna ett säkert och säkert sätt att köpa Bitcoin, Ethereum och Litecoin. Det erbjuder inte många fler valutor än Gemini-börsen, men det är en början. Spelväxlaren är att den ansluter dig till GDAX, vilket är ett utbyte med bättre funktion än Gemini. Avgiften för att köpa med kort är 3,99%. Läs fullständig recension av Coinbase från CryptoPositive att veta varför Coinbase är bra för att köpa Bitcoin, men användare börjar ta itu med det.

3) Poloniex

Poloniex utbyteslogotyp

Världens mest aktiva digitala tillgångsbyte, Poloniex, är ett flytande, smidigt och myntrikt utbyte. Du kan handla över 80 mynt och 170 + par med enastående likviditet. Dess funktionalitet är inte lika bra som Gemini, men den är perfekt för handlare som vill komma in i action med andra stora namn på marknaden. Nyligen har rykte fått en hit (februari 2018). Vissa användare har klagat på uttagsfrågor och andra om användningsvillkoren. Ändå är det fortfarande ett solidt utbyte. Läs fullständig recension av Poloniex från CryptoPositive att veta allt innan du handlar.

Jämförelse: Gemini vs. Bittrex | Vilket är den säkraste Bitcoin-utbytet?

Säkerhet är det viktigaste för alla som handlar med Bitcoin. Det enda som står mellan dig och förlorar alla pengar du lämnar på en börs är webbplatsens säkerhet. Det är därför som utbyten spenderar miljoner för att vinna ditt förtroende. Tvillingar och Bittrex är två av de bästa i branschen. På ena sidan, Facebook-miljardärer som överbryggade klyftan mellan digital valuta och riktiga pengar. Å andra sidan, ett team av säkerhetsfreakar som förde världens största teknologiföretag till banbrytande säkerhet till Bitcoin.

Låt oss göra oss redo att mullra!

Bittrex i överblick

Bittrex är nästa generations digitala valutaväxling med stor säkerhet och funktionalitet. Dess djupgränssnitt gör det möjligt för användare att göra en mängd olika affärer med verktyg som är svåra att uttala. Det finns långt över 250 mynt för att väcka ditt intresse, och avgifter är standard. 25% för alla affärer. Dess anspråk på berömmelse är att det grundades av ett team av säkerhetsledare från några av de största namnen i onlinevärlden (Amazon, Microsoft, etc.). Funktionalitet, mynt och säkerhet har hjälpt det att få ett stort rykte bland samhället.

Nackdelen: Det är ENDAST CRYPTO. Du kan inte använda USD för att finansiera ditt konto. Utöver det är det INTE BEGINNER-VÄNLIGT.

Huvud mot huvud

 • Säkerhet: Tvätta
 • Avgifter: Gemini
 • Mynt: Bitrex
 • Handel: Bittrex
 • Köp ing: Tvillingar
 • Fiat: Tvillingar
 • Funktionalitet: Bittrex
 • Nybörjarvänligt: Tvillingar
 • Stöd: Bittrex

Vinnare: TIE

ANVÄND GEMINI om du är nybörjare som vill köpa din första Bitcoin på en säker plattform eller institution som handlar med stora belopp.

ANVÄND BITTREX om du vill handla alla tänkbara mynt med endast kryptovaluta och har erfarenhet av handel.

Crypto-positiva gillar / ogillar

För vad det gör är det inte mycket att ogillar om Gemini. Den har inte den största funktionaliteten eller komplexiteten, men den påstår sig aldrig ha den heller. Det är en säker och välreglerad börs som bara fokuserar på att köpa / sälja / handla Bitcoin och Ethereum för amerikanska dollar.

Låt oss kolla in några stora gillar och ogillar.

Gillar

Nybörjarvänligt

Du kan köpa din första Bitcoin via ett intuitivt gränssnitt. Och allt från en mäklare som är pålitlig. Inte en dålig plats att börja för nybörjare.

Smidig funktionalitet

Allt gick smidigt för att köpa BTC. Gemini har inte mycket, varför det kan gå så snabbt.

Få frågor

Vissa har upplevt problem med verifiering och insättning, men det är inget nära vad andra börser går igenom (tittar på dig, CEX.IO).

Ogillar inte

Få valutor

Det finns bara Bitcoin eller Ethereum tillgängligt på Gemini-börsen. Och utbytet fungerar bara i USD. Inte bra för människor som vill krydda saker.

Tung reglering

Alla licenser och regler skapar ringar som inte är roliga att hoppa igenom. Det är värt det i slutändan för sinnesfrid.

Betalningsmetoder

Inga kreditkort eller andra valutalternativ gör det svårt för icke-amerikanska invånare eller personer utan krypto.

Gemini FAQ | Är det Legit, är det en plånbok, har Gemini en app?

Gemini stöd saknas ganska mycket och det är svårt att hitta rätt information. Jag har lagt svaren på de vanligaste användarfrågorna från webben här för att göra det enkelt (du behöver inte tacka mig. Det skulle dock vara trevligt).

F: Är Gemini Exchange säker och legitim?

A: Ja. Jag har täckt detta uttömmande. Det är en av de säkraste på marknaden.

F: Är Gemini Exchange en plånbok?

A: Ja, du kan lagra BTC på sin heta plånbok, men det rekommenderas INTE att någonsin lagra mer Bitcoins än du behöver på en börs. Förvara aldrig din BTC någonstans som du inte har kontroll över.

F: Accepterar Gemini PayPal?

A: Nej, du kan bara göra insättningar med tråd, ACH eller krypto i USD.

F: Har Gemini en app?

A: Nej.

F: Varför är Bitcoin-priserna annorlunda på tvillingarna??

A: Priset på BTC baseras på marknaden och inte på andra börser.

F: Hur lång tid tar det Gemini att verifiera min identitet?

A: Börsen säger bara “så snabbt som möjligt”. Majoriteten av användarna får sina ID-kort snabbt verifierade.

Bedömning av Gemini Review: Är Gemini ett bra Bitcoin-utbyte?

Trots att de är yngre än de flesta konkurrenter och bara erbjuder Bitcoin och Ethereum, gillar samhället Gemini-utbytet. Det säger något. Låga avgifter, bra funktionalitet, pålitligt stöd och tung reglering gör det till ett utmärkt ställe för nykomlingar som letar efter säkerhet. På en marknad full av skuggiga utbyten som knappt returnerar dina e-postmeddelanden, har Gemini-supporten tålt spärren av negativitet väl.

Det är inte särskilt komplicerat och du kan inte göra mycket annat förutom att köpa och handla BTC på ett grundläggande sätt (auktion är tillgänglig men ingen marginalhandel), men för vad den gör är det förstklassigt.

Dom: Perfekt för nybörjare, säkerhetsfreaks och institutioner som vill handla BTC på en likvid marknad. Dåligt för erfarna handlare som vill ha fler valutapar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map