5 Bitcoin-miljonärer och deras berättelser

Bitcoin slog nyligen ett pris på $ 7k, fortsatte hausseartad avkastning efter de stadiga prishöjningarna som punkterade det som har kallats “Sommaren av Bitcoin”. Det har funnits många historier om Bitcoin-miljonärer, förmögenheter vann, förlorade och missade, till exempel killen som tog ett massivt lån för att investera och tredubblade sin investering snabbt, killen som förlorade en hårddisk värt mycket pengar i en skräphög eller kortsiktig sångare som potentiellt missade att vara miljardär.

Kända Bitcoin-miljonärer

Dessa historier Bitcoin-fakta finns i kryptovärlden, men det finns fortfarande mer intressanta historier om kryptoförmögenheter. Här är 5 av de bästa berättelserna om människor som slår det stort från sina investeringar.

1. Student bitcoin miljonär: Vitalik Buterin

bitcoin miljonär

Vitalik Buterin är en känd talang och tänkare.

Det här är inte den vanliga rag-to-riches-berättelsen av flera anledningar. Först, Buterin är inte din genomsnittliga investerare med ett långt skott. Främst för att han faktiskt designade plattformen som han tjänade mest sina pengar på (Ethereum). Han är en känd talang och tänkare och har bidragit till andra stora projekt inklusive Bitcoin.

Han var sedan tidig ålder mycket kapabel och lovande, efter att ha lämnat universitetet för att ta stipendiefonden Thiel Fellowship på $ 100.000 för att främja sin forskning. Före detta han hade skrivit mycket om Bitcoin, bidrar starkt till en Bitcoin-tidning. Han har också en vetenskaplig familjebakgrund, hans far är en datavetare.

Han kommenterar i stor utsträckning frågor i kryptosfären, och hans åsikter och bidrag är så lovande att tidigare ett år som ett bluffrykt som antyder att han hade dött fick Ethereums pris att krascha..

2. Bitcoin-miljonär Erik Finman

Som Buterin, Erik Finman har en intressant historia som visar att hans förmögenheter inte var resultatet av enbart tur. Han intresserade sig tidigt för tekniken som bara var 12 år när hans mormor gav honom 1000 dollar som han investerade i Bitcoin. Efter en stor prishöjning multiplicerade han värdet över 2 år till 100k. Parallellt med detta hade Finman skapat en peer-to-peer-handledningstjänst som heter Botangle, som han sålde till en investerare.

Som betalning fick han valet mellan $ 100.000 eller 300 Bitcoins. Han kände att Bitcoin säkert skulle öka i värde så han valde Bitcoin, och dessa investeringar innebar att han hade besparingar som var så höga att hans föräldrar tillät honom att hoppa av gymnasiet.

Hans föräldrar gjorde också en överenskommelse med honom att om han ökade sitt värde till 1 000 000 dollar vid 18 års ålder skulle han inte behöva gå på college. Erik hade fortsatt handel med Bitcoin och tjänat pengarna.

Nu investerar han fortfarande och har ett antal andra kryptoprojekt under sitt bälte. Hans nettoförmögenhet har ökat långt utöver de 1 miljoner dollar!

3. Bitcoin miljonär Jeremy Gardner

Jeremy Gardner gjorde ett enormt bidrag till branschen 2013 genom att skapa Augur. * bild från: Twitter

Gardner (25) är närmare det mer konventionella konceptet för en Bitcoin-miljonär eftersom han av en slump stött på sin tur mer. Under de tidiga åren av Bitcoin tillbringade han några hundra dollar på Bitcoin som köpts åt honom av en vän. Han lämnade sin investering och såg snart att den växte i pris exponentiellt. Han fortsatte att handla och investera ytterligare, vilket gav honom en liten förmögenhet.

Efter att ha lämnat college fortsatte han att ägna sig åt Bitcoin och blockchain-teknik på heltid. Han gjorde ett enormt bidrag till branschen 2013 genom att skapa Augur, en blockchain-baserad marknad för terminer och förutsägelser. Han arbetar nu för det mesta med Blockchain Ventures i en entreprenör-in-residence och rådgivande roll. Han har också sagt att han jobbar med en ny stealth-mode-start och grundade också Blockchain Education Network (som är ett konsortium av universitetsföreningar för att öka antagandet av kryptovalutor).

Hans livsstil är mer i linje med vad du kan förvänta dig av någon som är miljonär vid 25 års ålder: han bor i ett hus i San Francisco bebodd av andra blockchain-företagare, spenderar rikligt på fester för människor han möter på konferenser och reser nästan varje helg till olika delar av världen.

Den goda nyheten är att han är mycket säker på att Bitcoin och andra kryptovalutor kommer att öka dramatiskt i värde de närmaste tio åren.

4. Bitcoin miljonär: Forbes herr Smith

bitcoin miljonär

Även om detta inte är personens riktiga namn (uppenbarligen), Forbes gjorde en intressant bit på en anonym Bitcoin-miljonär. “Herr. Smith ”som han kallades hade tjänat över 25 miljoner dollar i investeringsvinster och hade livsstilen att matcha. Han tillbringade all sin tid på 5-stjärniga hotell och jetting över hela världen och åt på restauranger för alla sina måltider.

Han har också en intressant bakgrundshistoria. Han arbetade tidigare på ett teknikföretag i Silicon Valley, och i början av Bitcoin tyckte han att det var konstigt att det fanns så mycket rädsla och kontroverser om valutan. Detta fick honom att köpa 3000 dollar i valuta, och efter ett par år gjorde det honom mycket rik. När Bitcoin-priset nådde $ 350 sålde han cirka 4000 Bitcoin och tjänade 2,3 miljoner dollar från transaktionen.

Han tillbringar nu större delen av sin tid på att resa med sin flickvän över alla kontinenter. Han har tjänat in mycket av sitt innehav och är nu nöjd med att spendera sin tid på att resa och roa sig.

5. Bitcoins miljonär Jered Kenna

bitcoin miljonär

Även om J. Kenna hade sin Bitcoin på en separat hårddisk hackades de fortfarande. * bild från: Twitter

Kennas berättelse fungerar som en varning lesson för alla som är involverade i kryptovalutor. Först och främst var Kenna en av vågarna av tidiga investerare i Bitcoin, för cirka 2c vardera köpte han många Bitcoins och höll dem tills de sålde för 258 dollar vardera. Detta är en astronomisk uppgång, som gav honom miljoner. Tyvärr hackades hans Bitcoins och han förlorade många av dessa miljoner.

Det här är en lärorik historia eftersom den lyfter fram både de enorma vinsterna med Bitcoin men också riskerna med stöld – även om Kenna hade sin Bitcoin på en separat hårddisk så hackades de fortfarande. Men det visar också att viss motståndskraft kan stå dig i en sådan situation; Kenna är en före detta marin och han fortsatte att arbeta i Bitcoin (grundade en ny börs efter att hans tidigare vikts) och är fortfarande skörda fördelarna med sin expertis. Och glöm inte att han fortfarande har en miljon eller två för att trösta honom för hans förlust!

En ny teknik som gör ny rikedom

Det är uppenbart att den övergripande trenden för uppåtgående tillväxt gör många människor rika på Bitcoin. Vi diskuterar teknikerna och metoderna för att investera i framtida artiklar, så kom tillbaka snart för mer innehåll.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map