Mr. Wonderful anpassar ansträngningar till Equity Crowdfunding Platform ‘StartEngine’

Underbara nyheter

I en del positiva nyheter har den populära crowdfunding-plattformen, StartEngine meddelat ankomsten av en ny aktieägare / investerare – Kevin O’Leary (AKA Mr. Wonderful).

Framåt kommer Mr. Wonderful att ta rollen som strategisk rådgivare för plattformen. På så sätt kommer StartEngine att ha stor nytta av sitt stora nätverk av anslutningar och den offentliga uppmärksamhet som han får.

Samla kapital

Mr. Wonderful konstaterar i sin inledningsadress som strategisk rådgivare till StartEngine att crowdfunding har olika fördelar. Följande är exempel på dessa fördelar:

 • Villkorens flexibilitet
 • Deltagande företag har större kontroll över sin värdering och aktiekurs
 • En potentiellt större andel av företaget kan behållas
 • Med ett större antal aktieägare fungerar var och en som ”varumärkesambassadörer”, vilket ger mycket större exponering för företagets verksamhet.
 • Mr. Wonderful går med i StartEngineMr. Wonderful går med i StartEngine

  Titta på den här videon på YouTube

  Crowdfunding för eget kapital

  JOBs Act, som infördes under Obama-administrationen, lade grunden för Crowdfunding som vi känner till idag.

  Men inte alla metoder för crowdfunding är desamma. I följande artikel tittar vi på vad som skiljer kapital crowdfunding från att investera i aktier och enkel crowdfunding sett genom plattformar som Kickstarter.

  Vad är Crowdfunding av kapital?

  Kevin O’Leary

  Efter framgångsrikt byggande och försäljning av sitt företag, SoftKey, för en häpnadsväckande 4 miljarder dollar, steg Kevin O’Leary (aka Mr. Wonderful) till berömmelse i allmänhetens ögon via Dragons Den. Denna berömmelse förstärktes sedan genom år som värd på spin-off ‘Shark Tank’.

  Mr. Wonderful anpassar ansträngningarna till Equity Crowdfunding Platform 'StartEngine'


  Kevin O’Leary (Mr. Wonderful)

  Oavsett om han tittar på hans erfarenhet som entreprenör, investerare eller TV-personlighet, har få upplevt framgång som Kevin O’Leary. Det är kulmen på dessa framgångar som har gjort det möjligt för honom att bli en framträdande kraft i affärer.

  Mr. Wonderful skapade nyligen ett informativt meddelande som beskriver hans förhållande till StartEngine och vad vi kan se fram emot från plattformen framåt.

  Kevin O’Leary har kommenterat specifikt COVID-19 och hur det relaterar till crowdfunding.

  ”Med koronaviruspandemin som orsakar ekonomisk osäkerhet har nystartade företag och småföretag otroligt svårt att få tillgång till kapital, så du kommer att se en väsentlig ökning av intresset för crowdfunding-företag som StartEngine som löser det problemet … Vi ska se tillbaka på den här perioden som början på ökningen av crowdfunding av aktier, och jag tror att det är en bransch som StartEngine kommer att vinna. ”

  Prata med Howard

  Efter att ha meddelat utvecklingen som diskuteras här idag tog StartEngine-koncernchefen Howard Marks sig tid att dela med sig av sina tankar.

  ”Vi såg enorm tillväxt i crowdfunding under den senaste ekonomiska nedgången när företagare behövde hitta alternativa kapitalkällor. Vi är också redo att tillhandahålla en finansieringslösning nu, i vad som kommer att bli en annan utmanande period … Med den höga nivån av osäkerhet har vi redan sett riskkapital och ängelfinansiering sakta ner betydligt. Motsatsen är sant på StartEngine – vi ser ett enormt intresse från vardagliga investerare för möjligheterna på vår plattform. ”

  Howard Marks fortsatte,

  “Crowdfunding är unik i sin förmåga att hitta ett stort antal aktieägare som är anpassade till ett företags uppdrag och mål och inte är på komprimerade tidtabeller – ett problem som för närvarande plågar den traditionella private equity- och venture-finanssektorn”

  I vår pågående intervju-serie har vi tidigare haft nöjet att ha en grundlig diskussion med StartEngines VD Howard Marks. Denna konversation ger inblick i början på StartEngine och hur de växte in i plattformen vi känner idag.

  Intervju-serien – Howard Marks, VD för StartEngine

  Startmotor

  StartEngine grundades 2014 och bedriver verksamhet i Los Angeles, CA. Hittills har företaget hjälpt hundratals företag att samla in mer än 135 miljoner dollar i finansiering. Denna finansiering möjliggjordes genom ett nätverk bestående av över 235 000 aktiva investerare.

  VD Howard Marks övervakar för närvarande företagets verksamhet.

  StartEngine Makes Inc Topp 10 i Kalifornien

  I andra nyheter

  Precis som blockchain-sektorn är crowdfunding ung och upplever fortfarande en period av upptäckt och tillväxt. Tidigare har vi tittat på olika plattformar som underlättar sådana metoder för kapitalgenerering, utöver operativa skillnader mellan Kanada och USA.

  Kapitalfinansiering i Nordamerika

  Topp 5 webbplatser för massfinansiering av kapital

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map