Bitcoin IRA: Top Crypto Individual Retirement Account Companies

En tvådelad Bitcoin IRA-guide om hur bitcoin-pensionskonton fungerar och en granskning av de 9 bästa kryptokurrencycentrerade leverantörerna av enskilda pensionskontoföretag på marknaden 2019.

Bitcoin IRA: Hur man lägger till Bitcoin till ett pensionskonto

Bitcoin kan nu läggas till på ditt pensionskonto i Amerika. Ja, krypto-IRA är officiellt här.

Idag förklarar vi allt du behöver veta om hur bitcoin IRA fungerar, för- och nackdelar med att lägga till bitcoin till ditt pensionskonto och de mest pålitliga bitcoin IRA-depåerna på marknaden.

Vad är en Bitcoin IRA?

Först kan vi klargöra att en bitcoin IRA är ett självstyrt individuellt pensionskonto (IRA) som innehar investeringar i bitcoin. En traditionell IRA innehar ädla metaller, lager eller obligationer.

Internal Revenue Service (IRS) föreskrifter tillåter dig inte specifikt att hålla kryptovaluta i en IRA. Internal Revenue Code specificerar dock inte vilka tillgångar som självstyrda IRA kan innehålla som investeringar: den anger bara vilka tillgångar du inte kan hålla. Bitcoin är inte en utesluten tillgång, så det är helt lagligt att hålla bitcoin i din IRA.

IRS har inte uteslutit några kryptovalutor från att innehas i IRA. Det betyder att du kan ha bitcoin i din IRA, men du kan också ha Litecoin, Ethereum, Ripple eller vilken annan kryptovaluta du helst vill investera på.

Så här lägger du till Bitcoin till din IRA

De flesta individuella pensionskonton (IRA) i Amerika hanteras av vårdnadshavare eller förvaltare för investerarnas räkning. Banken eller mäklarhandlaren har till exempel aktier, obligationer, fonder och inlåningscertifikat i investeringsmedlet.

Vissa amerikaner väljer dock att ha självstyrda IRA. Med en självstyrd IRA kan du lägga till olika investeringstillgångar. Du kan hålla fastigheter, skuldebrev, skatteintyg, guld, värdepapper och även bitcoin i din självstyrda IRA.

Det finns inget sådant som en Bitcoin IRA i sig, precis som det inte finns något sådant som en Gold IRA eller en IRA eller några andra typer av tillgångsspecifika IRA. Allt detta är marknadsföringsvillkor som inte har någon praktisk betydelse. Enligt lagen finns det bara IRA.

Här är den grundläggande processen för att lägga till bitcoin till din IRA:

Steg 1) Öppna en självstyrd IRA genom en IRA-förvarare

Steg 2) Hitta en bitcoin IRA-facilitator eller köp bitcoin själv från en börs

Steg 3) Finansiera din självstyrda IRA via en övergång eller överföring

Steg 4) Håll bitcoin i din IRA tills du är 59,5 år (eller betala straff för att ta ut din bitcoin tidigt)

Din självstyrda IRA har samma regelkrav som en vanlig IRA. Du får inte tillgång till dina pengar förrän du är 59,5 år eller annars får du straff för tidigt uttag.

Dessutom, med en självstyrd IRA, ansvarar du för dina egna investeringsbeslut.

För många människor, lägga till bitcoin till IRA ger dem en välbehövlig diversifiering. Vissa tror att bitcoin ger sin portfölj den mycket önskvärda “alfa”. Bitcoin är till exempel inte knutet till ett visst lands ekonomiska framgångar, inte heller är det bundet till fastighetspriser, guld eller andra tillgångar. Det rör sig på sina egna sätt av egna skäl, och det är därför som vissa investerare gärna lägger till bitcoin i sin portfölj.

För tydlighetens skull klargjorde IRS att kryptovalutor behandlades som skatteändamål i en lägga märke till utfärdades 2014. Från och med det tillkännagivandet fick Bitcoin-entusiaster grönt ljus för att fortsätta med förtroende medvetna om att IRS såg deras valmöjligheter som personlig egendom – liknande aktier – vilket gör det möjligt för kryptovalutor att ingå i IRA.

Det specifika förfarandet för att öppna en bitcoin-IRA varierar mellan leverantörer. Ett stort företag har samarbetat med BitGo som till exempel sin digitala plånbok och säkerhetsleverantör för kryptopensionstillgångar. Företaget använder BitGos institutionella vårdtjänst för att hålla kundernas bitcoins. Om du vill komma åt din bitcoin måste du slutföra regeringsutfärdad identifikation och röstverifiering.

För- och nackdelar med att lägga till Bitcoin till din IRA

Det finns fördelar och nackdelar med att lägga till bitcoin i din IRA. Fördelar och nackdelar inkluderar:

Fördelar

 • Diversifiering: Bitcoin rör sig oberoende av enskilda marknader, ekonomier och valutor. Det kan ge välbehövlig diversifiering till din portfölj. Det kan till och med isolera ditt konto från stora förluster under en nedgång.
 • Begränsa effekterna av inflationen: Bitcoin har en fast total tillgång, vilket innebär att den inte är föremål för konstgjord inflation. Miljarder amerikanska dollar skrivs ut varje år, varför värdet på 1 USD gradvis sjunker över tiden.
 • Klipp ut banker: Med bitcoin-IRA kan du undvika att förlita dig på banker för att hantera dina pengar (även om du fortfarande behöver lita på en självstyrd IRA-depå).
 • Undvik kapitalvinstskatt och njut av skattefri tillväxt: Att hålla bitcoin i din IRA isolerar ditt bitcoin från skatt. Du betalar inte 15 till 20% kapitalvinstskatt på några vinster du gör genom att hålla bitcoin.
 • Enkelt Bitcoin-köp: När du köper bitcoin i din IRA via en bitcoin IRA-tjänsteleverantör, går du inte igenom ett traditionellt utbytesgränssnitt. Istället gör du en beställning hos vårdnadshavaren och vårdnadshavaren köper bitcoin för dina räkning. Det är en enkel process som inte kräver att du registrerar dig för en utbyte, slutför ytterligare KYC-verifiering eller hanterar din egen plånbok.
 • Inbyggd vårdnadslösning: Med en bitcoin-IRA håller IRA-förvararen din bitcoin. De är vårdnadslösningen. Du behöver inte lita på ett utbyte för att hålla dina pengar, och du behöver inte oroa dig för din egen plånbok eller din privata nyckelhantering.
 • Inga minsta investeringsgränser: Vissa bitcoin IRA-företag har lägsta investeringsgränser, medan andra inte har det.

Nackdelar

 • Avgifter för första installationen: Självstyrda IRA kommer med sina egna avgifter. Att skapa ett 50 000 $ självstyrt IRA-konto för handel kan till exempel kosta så mycket som 6 000 $ i avgifter för den första installationen. Avgifterna varierar mellan leverantörerna. Bitcoin IRA-tjänster är dock särskilt kostsamma eftersom det finns få leverantörer i utrymmet.
 • Förvarings- och underhållsavgifter: Du behöver inte bara betala för att ställa in din självstyrda IRA; Det finns också återkommande vårdnads- och underhållsavgifter som tas ut av IRA-leverantörer med egen styrning.
 • Transaktionsavgifter: Förutom alla avgifterna ovan måste du fortfarande betala dyra avgifter per transaktion. De flesta bitcoin IRA-leverantörer tar ut en avgift på cirka 3,5% per transaktion för varje köp och 1% för varje försäljning. I valutavillkor betalar du 3,5% avgiftsavgifter och 1% avgifter för tillverkare, vilket är 10x till 30x mer än du betalar på en vanlig börs. Vissa bitcoin IRA-leverantörer tar ut köpeavgifter på 5%, medan andra tar $ 150 per försäljning.
 • För tidiga uttagsavgifter och skatter: Om du bestämmer dig för att stänga din egenstyrda IRA och ta ut dina pengar före 59,5 års ålder betalar du extra avgifter. Du kan också behöva betala kapitalvinstskatt. Att undvika kapitalvinstskatt var den främsta anledningen till att du i första hand skapade en bitcoin-IRA.
 • Minsta investeringsgränser: Vissa bitcoin IRA-leverantörer har lägsta investeringsgränser på 10 000 till 30 000 dollar.
 • Du litar fortfarande på finansiella tjänsteleverantörer eller mellanhänder: Det finns inget riktigt sätt att öppna ett självstyrt pensionskonto i USA utan mellanhand eller finansiell tjänsteleverantör. Du behöver fortfarande en vårdnadshavare för din självstyrda IRA. Vissa människor gillar bitcoin eftersom det ger ‘sann frihet’ från det nuvarande finansiella systemet. Med en bitcoin IRA är du fortfarande bunden till det finansiella systemet på något sätt.
 • Du kanske inte har fullständig kontroll över dina privata nycklar: En av de bästa delarna med bitcoin är att när du har kontroll över dina privata nycklar har du kontroll över dina pengar. Med en bitcoin-IRA är det inte nödvändigtvis fallet. Viktiga hanteringspolicyer varierar mellan företag, men vanligtvis åtminstone en nyckel innehas av din IRA-depå.
 • Kumulativt kan alla avgifter snabbt upphäva skattefördelarna med en IRA. Du betalar 15 till 20% kapitalvinstskatt på bitcoin idag, och du kan undvika den skatten med en Bitcoin IRA. Efter att ha betalat alla avgifterna ovan kanske du kanske inte kommer framåt på lång sikt. Vissa leverantörer tar till exempel 10–25% initiala installationsavgifter, till exempel, vilket omedelbart kan upphäva alla initiala skattebesparingar.

Sammantaget är bitcoin IRA-avgifter extremt höga just nu. Bitcoin är trendigt och det finns få leverantörer i utrymmet.

Det kan dock förändras i framtiden. Institutionella spelare som Fidelity går in i rymden och det är möjligt att avgifter sjunker.

Så snart branschjättar som Vanguard eller Fidelity blir involverade i bitcoin-IRA-utrymmet blir det mycket billigare att hålla bitcoin i din IRA.

Är en Bitcoin IRA Legal?

IRS rekommenderar inte att hålla bitcoin eller andra kryptovalutor i din IRA. Faktum är att IRS inte specifikt godkänner några investeringar som IRA-investeringar.

Istället har IRS en lista över uteslutna tillgångar som inte kan innehas i din IRA.

I ett beslut från 2014 klargjorde IRS skattestatusen för bitcoin. Sedan dess har IRS behandlat bitcoin som icke-valuta personlig egendom, vilket innebär att det liknar aktier. Du betalar kapitalvinstskatter varje gång du säljer.

Vad är skillnaden mellan en Bitcoin IRA-leverantör, en depå och en vårdlösning?

När du söker efter bitcoin IRA-information online kan saker snabbt bli förvirrande. Människor börjar prata om IRA-”facilitatorer”, självstyrda IRA-vårdnadshavare, plånböcker och andra byråer.

För att få en bitcoin-IRA krävs vanligtvis att hantera tre olika byråer:

Bitcoin IRA-tjänster: Bitcoin IRA-tjänster betraktas som ”ekonomiska rörelser”. Det här är de byråer du hanterar när du vill lägga till bitcoin i din IRA. De flesta bitcoin IRA-tjänster regleras inte av SEC som traditionella banker eller IRA-depåer.

Självstyrda IRA-depåer: Självstyrda IRA-förvarare har tillgångar på ditt individuella pensionskonto. Till skillnad från en traditionell IRA låter en självstyrd IRA dig hålla tillgångar som fastigheter, guld och kryptovalutor. Självstyrda IRA-förvarare inkluderar banker, kreditföreningar och andra enheter.

Försäkrings- eller plånboksleverantörer: De flesta bitcoin IRA-tjänster har samarbetat med en specifik plånbok eller vårdnadslösning. Det här är byrån som faktiskt lagrar din bitcoin.

Vem har mina privata nycklar med en Bitcoin IRA?

En av de bästa delarna med bitcoin är att du har fullständig kontroll över dina pengar. Så länge du har dina privata nycklar kan ingen annan röra dina pengar oavsett vad som händer.

Så är inte fallet med en Bitcoin IRA. Företag har olika procedurer för privat nyckelhantering, men du kommer inte att ha full kontroll över dina privata nycklar med en Bitcoin IRA.

En stor bitcoin IRA-leverantör skapar till exempel tre unika privata nycklar när du ställer in en bitcoin IRA:

En nyckel lagras hos plånboksleverantören (som BitGo)

En annan nyckel ges till IRA-vårdnadshavaren

En tredje nyckel ges till ett startföretag (keytern.al) som tillhandahåller återställningstjänster om din nyckel går förlorad eller skadas

Alla dessa nycklar lagras från internet på kylförvaringsplatser.

Hur mycket kostar IRA-tjänsteleverantörer?

IRA-tjänsteleverantörer tar ut enorma – till och med löjliga – avgifter för deras bekvämlighet. En av de största aktörerna i rymden heter Bitcoin IRA. De tar 10–15% avgifter i förskott.

Utöver det kan den självstyrda IRA-vårdnadshavaren ta ut sina egna installationsavgifter. Alla IRA-förvarare tar också ut löpande underhållsavgifter – vanligtvis cirka 1% per år på det totala värdet på dina tillgångar.

Andra företag tar ut avgifter så högt som 25%. Dessa avgifter är vanligare när du investerar i alternativa kryptovalutor.

Kan jag skapa en Bitcoin IRA utan en Bitcoin IRA-tjänsteleverantör?

ja! Du kan verkligen skapa en självstyrd Bitcoin IRA utan att använda en bitcoin IRA-tjänsteleverantör. Dessa företag påskyndar och förenklar processen, men du kan säkert skapa en bitcoin IRA utan deras hjälp.

Prata bara med en advokat för att komma igång. Du kan behöva skapa en LLC för att köpa kryptovalutan och sedan välja en IRA-depå. Besök en börs, hitta en säker plånbok så är du redo.

Idag annonserar ett växande antal advokatbyråer specifikt kryptovaluta-IRA-tjänster. Avgifterna är ofta mycket billigare än bitcoin IRA-tjänsteleverantörer.

Vanliga frågor om Bitcoin IRA

Var lagras min Bitcoin? Med en självstyrd Bitcoin IRA kontrollerar vårdnadshavaren vanligtvis din bitcoin. Förvaringsinstitutet ansvarar för vårdnaden av din bitcoin. Det är därför du betalar underhållsavgifter och installationsavgifter.

Vad är en IRA depå? IRA-vårdnadshavaren är den institution som ansvarar för din självstyrda IRA. Förvaringsinstitutet är licensierat och reglerat av IRS. De flesta vårdnadshavare är banker, kreditföreningar eller truster, även om vissa leverantörer anses vara ”icke-bankförvarare”.

Anser IRS att kryptovaluta är en pensionstillgång? IRS listar inte specifikt vilka objekt som kan ingå i din självstyrda IRA, men de listar vilka objekt som inte kan ingå i din IRA. Kryptovaluta nämns inte alls i IRS pensionssparande, men kryptovaluta är fortfarande tekniskt tillåtet på ditt konto.

Är min Bitcoin IRA 100% säker? Säkerheten för din bitcoin IRA beror på din förvaltares pålitlighet. Vissa vårdnadshavare är FDIC-försäkrade, vilket innebär att värdet på ditt konto skyddas upp till en viss gräns (till exempel $ 500.000). Du kan skydda ditt konto ytterligare med tvåfaktorautentisering (2FA) och ett säkert lösenord.

Vad sägs om andra kryptovaluta-IRA: er? Du kan hålla bitcoin och annan kryptovaluta i din självstyrda IRA. I själva verket kan du hålla i stort sett vad som helst i din självstyrda IRA – så länge det inte finns på IRS: s specifika lista över undantag. Idag erbjuder stora bitcoin IRA-leverantörer också Ethereum IRA, Ripple IRA, Litecoin IRA och IRA för andra större kryptovalutor.

Hur kan jag hitta en Bitcoin IRA depå? Det finns tusentals självstyrda IRA-vårdnadshavare över hela USA. Du kan hitta vissa bitcoin IRA-förvarare på IRS-godkända icke-bankförvaltare och vårdnadshavare lista. Från listan, kontakta olika depåer för att fråga om deras tjänster, avgifter, värdepapper, förfaranden och mer. Var medveten om att vissa IRA-företag med kryptovaluta endast arbetar med specifika förvarare. Om du vill arbeta med en specifik facilitator kan du behöva arbeta med deras specifika vårdnadshavare.

Översikt över Bitcoin-pensionskonto

Beroende på dina pensionsmål kan en bitcoin IRA vara rätt lösning för dig. När fler kryptovaluta-centrerade tjänsteleverantörer kommer in i utrymmet blir det enklare och billigare att öppna en bitcoin-IRA.

Eftersom kryptoassets har exploderat med tillväxt, har också investeringsalternativ för kryptovaluta.

Med så många olika krypto-IRA-leverantörer att välja mellan kan det vara svårt att veta vilken som kommer att erbjuda de bästa tjänsterna. Därefter, som en del två av denna Bitcoin individuella pensionskonto guide, låt oss täcka de bästa 9 kryptovaluta IRA-företagen och jämföra hur de fungerar och vad de erbjuder som depåleverantörer.

Bästa Bitcoin IRA och Crypto IRA-företag

Idag listar vi de bästa bitcoin-IRA och krypto-IRA-företagen på ett så faktiskt, opartiskt sätt som möjligt.

Brett ekonomiskt

Minsta investering: $ 0

Brett ekonomiskt erbjuder två kärnprodukter, inklusive självstyrda Bitcoin IRA och Solo 401 (k) s med Checkbook Control. Från den breda finansiella instrumentpanelen kan investerare köpa praktiskt taget alla alternativa tillgångar som tillåts på ett investeringskonto – inklusive bitcoin och andra kryptovalutor. Det krävs inget minimibelopp.

Till skillnad från vissa andra företag som är listade här använder Broad Financial inte en tredje parts förvaringsinstitut: de är förvaringsinstitutet.

En annan trevlig sak med Broad Financial är att företaget inte tar ut tillgångsbaserade avgifter. Vissa andra företag här tar ut avgifter på 1% per år på ditt totala tillgångsvärde, vilket innebär att dina besparingar sakta går sönder över tiden. Med Broad Financial betalar du istället schablonavgifter, vilket gör detta till ett attraktivt alternativ för alla investerarnivåer.

Broad Financial erbjuder både traditionella IRA och Roth IRA. Dessutom får du välja det kryptovalutautbyte du vill använda. Och du får använda den digitala plånbok du väljer.

Vi uppskattar också den transparenta avgiftsstrukturen. Medan andra Bitcoin IRA-företag som listas här vägrar att avslöja sina avgifter i förväg, visar Broad Financial sina avgifter offentligt på sin webbplats. Du betalar en schablonavgift på 1 295 USD för att ställa in ditt konto, till exempel istället för 15% till 25% som andra bitcoin-IRA-företag debiterar.

Sammantaget är Broad Financial en av de mer betrodda leverantörerna i en bransch med många luriga konkurrenter.

BlockMint

Minsta investering: $ 10.000

BlockMint är ett av de bästa alternativen bland bitcoin IRA-företag. Företaget visas ofta högst upp på listorna över de bästa bitcoin-IRA-tjänsterna. BlockMint stöds av Lear Capital, som har varit ett av de största namnen i IRA-rymden för ädelmetaller i 20 år. Den huvudsakliga “fångsten” är att du måste investera minst 10 000 dollar, även om andra bitcoin IRA-alternativ på den här listan har högre minimikrav på investeringar.

De flesta BlockMint-kunder har bra saker att säga om företaget. De hävdar att företaget har bra kundservice och ett lättanvänt utbytesgränssnitt. Experter är tålmodiga och kunniga med kunderna om det här är första gången du köper krypto eller om du är en erfaren expert.

I utbyte mot den höga kundservicen betalar BlockMints kunder höga avgifter. Du betalar till exempel 15% avgifter när du köper kryptovaluta, även om små rabatter finns tillgängliga baserat på volym.

Du måste också uppfylla det lägsta investeringsbeloppet på 10 000 dollar för varje typ av mynt. Du kan inte köpa 7 000 dollar i BTC och 3 000 dollar i ETH för att till exempel uppnå det lägsta investeringsbeloppet på 10 000 dollar. du måste köpa minst 10 000 dollar av varje typ av mynt.

Du betalar också avgifter till BlockMints förvaringsinstitut, som är New Direction IRA-tjänster. Företaget tar ut $ 200 per år som en årlig lagringsavgift tillsammans med en administrationsavgift på $ 450 till $ 725 per år baserat på ditt kontosaldo och antalet kryptovalutor som hålls..

Bitcoin IRA

Minsta investering: $ 5000

Bitcoin IRA var ett av de första bitcoin-IRA-företagen i branschen. Bitcoin IRA lanserades 2016 och är en Sherman Oaks, Kalifornienbaserad finansiell tjänsteleverantör som specialiserat sig på att skapa bitcoin IRA för kunder. Du betalar avgifter på 10% till 15% vid installationen, sedan löpande avgifter på 1% till företagets IRA-depå. I utbyte mot dessa avgifter får du allt-i-ett, problemfri tjänst från människor som är experter på att ställa in bitcoin IRA.

Tekniskt sett tillhandahåller Bitcoin IRA inte direkt några faktiska bitcoin IRA-tjänster: företaget fungerar bara som ett kundservicenav. De kopplar in börser, kryptoplånböcker och IRA-depåer tillsammans med investerare.

Bitcoin IRA använde ursprungligen Kingdom Trust som sin IRA-förvarare. År 2019 samarbetade dock Bitcoin IRA med BitGo Trust för att lagra kryptoinnehav för kunder. Bitcoin IRAs pensionskonto hos BitGo Trust är försäkrat för 100 miljoner dollar. Dessutom kan kunderna diversifiera sina innehav i 12 olika digitala tillgångar samtidigt som de betalar 30% lägre plånbokavgifter.

Bitcoin IRA gynnades av förstahandelsfördelen i kryptoutrymmet. Företaget började erbjuda kryptopensionskonton 2016 och växte snabbt till en kundbas av mer än 5000 hybridkrypto-IRA. Sedan 2016 har Bitcoin IRA bearbetat över 300 miljoner dollar i digitala tillgångstransaktioner. Sammantaget hävdar företaget att det är det största bitcoin-IRA-företaget i rymden, och vi ser ingen anledning att tvivla på det påståendet.

Första digitala IRA

Minsta investering: $ 20.000

Med First Digital IRA kan du investera i BTC, ETH eller XRP via din IRA. Det finns en minsta investering på 20 000 USD. First Digital IRA har samarbetat med Kingdom Trust Co. för att vara vårdnadshavare för digitala IRA-kunder.

Andra fördelar som marknadsförs från First Digital IRA inkluderar “skattefri tillväxt”, “säkerhet” och “diversifiering”. First Digital IRA hävdar också att han tar hand om hela processen för att ställa in en bitcoin IRA från början till slut. Det inkluderar processen att skapa ett självstyrt IRA-konto hos en depå, köpa bitcoin och lagra bitcoin i en plånbok.

Liksom andra skuggigare bitcoin IRA-leverantörer som listas här vägrar First Digital IRA att offentliggöra sina avgifter på förhand. Du måste begära en guide för att se hur mycket det kostar. Vanligtvis betyder det att avgifterna är i högsta delen, till och med kostar så mycket som 10% till 25% bara för att fungera som mellanhand. Det är en betydande del av din ursprungliga investering utplånad i onödiga avgifter ensam.

Mynt IRA

Minsta investering: $ 30.000

Precis som Bitcoin IRA är Coin IRA ett facilitatorföretag, vilket innebär att de inte faktiskt tillhandahåller plånbok, utbyte eller vårdtjänster: de ansluter bara investerare till dessa tjänster och fungerar som mellanhand samtidigt som de förbättrar användarupplevelsen.

Om du är ny i kryptovaluta och inte har något emot att betala en premie för bekvämlighet och kundservice är Coin IRA ett alternativ. Företaget lovar att ge kunderna frihet från banker samtidigt som de hjälper dem att säkra sina pengar på ett skatteuppskjutet konto. Kundernas medel är försäkrade i ”hackarsäker” kylförvaring.

Liksom andra bitcoin IRA-leverantörer som listas här är Coin IRA ett dotterbolag till ett befintligt IRA-företag. Specifikt är Coin IRA ett dotterbolag till Goldco, som är baserat i Woodland Hills, Kalifornien.

BitIRA

Minsta investering: $ 20.000

BitIRA är en relativt ny krypto-IRA-leverantör som lanserades av Birch Gold Group. Företaget skiljer sig från konkurrensen genom att säkerställa tillgångar mot stöld, bedrägeri, hack och till och med misstag. Det ger investerare ett extra skydd – särskilt investerare som vill investera i krypto men är oroliga för riskerna.

BitIRA håller kundfonder i kylförvaring i ett skyddat valv, liknande de flesta andra vårdlösningar här. BitIRA hävdar också att hantera hela processen åt dig och låta kunderna njuta av hög skattefri tillväxt med minimala avgifter eller risker.

Allt låter bra, men när man tittar närmare avslöjar det några problem med BitIRA. Företagets webbplats är fylld med besvärliga vittnesmål och headshots från Peter Thiel, Bill Gates och Eric Schmidt, vilket gör att det verkar som om de alla stöder detta företag. I verkligheten har dessa tre inget att göra med BitIRA. BitIRA är också bara en tredje parts mellanhänder: företaget tar en minskning av din investering i utbyte mot att ansluta dig till en plånbok och vårdnadshavare.

En av de största problemen vi har med BitIRA är att företaget vägrar att offentliggöra sina avgifter på förhand. På frågan om depåavgifter svarar företaget helt enkelt, “avgifterna för varje konto kommer att variera”. Vi antar att BitIRA tar ut avgifter så höga som 10% till 25% bara för att fungera som mellanhand mellan dig och en IRA-vårdnadshavare.

Ädla Bitcoin

Minsta investering: $ 20.000

Noble Bitcoin är en utlöpare av Noble Gold Investments, ett IRA-företag av ädelmetaller. Företaget syftar till att hjälpa alla att diversifiera sin IRA eller 401 (k) med bitcoin och digitala valutor. Idag kan du köpa BTC, ETH, LTC och XRP direkt via Noble Bitcoin medan du njuter av fördelarna med en Bitcoin IRA.

Andra utlovade fördelar med Noble Bitcoin inkluderar en effektiv IRA-övergångsprocess, en kund-första strategi och 25 års erfarenhet av att hantera ädla metaller IRA för kunder.

Noble Bitcoin och moderbolaget Noble Gold Investments är baserade i Pasadena, Kalifornien. Företaget erbjuder begränsad information om sina produkter, tjänster eller avgiftsstruktur i förväg, även om kunder kan begära en gratis guide för att lära sig mer.

Regal Assets Bitcoin IRA

Minsta investering: $ 5000

Kungliga tillgångar låter kunder investera i BTC, LTC, XMR, XRP och ETH via en IRA. Det finns två introduktionsalternativ tillgängliga, inklusive Merchant Package ($ 5000 investering krävs) och Knighthood Package ($ 10.000 investering krävs). För dem som är villiga att investera mer pengar finns det också $ 50.000 Knightshop Portfolio, $ 100.000 Dynasty Portfolio och $ 250.000 Coronation Portfolio.

Regal Assets hävdar att dess experter är tillgängliga för chatt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Det finns dock en övergripande brist på insyn i hur Regal Assets fungerar, inklusive dess avgiftsstruktur och annan information du vill veta innan du skickar dina pengar till ett företag..

Bitvest IRA

Minsta investering: $ 0

Bitvest IRA är ett av de skuggaste bitcoin-IRA-företagen i rymden idag. Företagets webbplats ser ut som den designades på 1990-talet. Företaget gör också absurda löften och hävdar att du kan köpa bitcoin till din IRA “utan provision”. Bitvest IRA-webbplatsen är också fylld med slumpmässiga vittnesmål och headshots från investerare som John McAfee, James Altucher och Mike Novogratz trots att de inte har något att göra med detta företag.

I vilket fall som helst, om du är villig att ta en risk med ett skumt företag är Bitvest IRA ett alternativ. Företaget påstår sig ha bildat ett strategiskt partnerskap med Madison Trust Company, som de beskriver som ett “regeringsgodkänt och reglerat, chartrat förtroendeföretag” och “en ledare inom att erbjuda IRS-godkända självstyrda pensionstjänster.”

Madison Trust Company är en New Jersey-baserad självstyrd IRA-leverantör, medan Bitvest IRA (även känd som Bitvestmint LLC) är baserad i Boca Raton, Florida.

13 saker att leta efter i Bitcoin IRA Company

Bitcoin IRA-företag är relativt nya, och det kan vara svårt att separera bra bitcoin IRA-företag från dåliga.

Lyckligtvis är vi här för att hjälpa till. Här är tio saker vi letar efter när vi analyserar dagens bitcoin IRA-företag.

Avgifter för första installationen: Vissa IRA-vårdnadshavare tar ut initiala installationsavgifter så högt som 15% till 25%. Om du köper 100 000 dollar i bitcoin idag betyder det att du betalar avgifter på 15 000 till 25 000 dollar. Ibland är det bättre att du betalar kapitalvinstskatten!

Underhållsavgifter: Många IRA-vårdnadshavare tar ut årliga underhållsavgifter. För vissa företag är dessa avgifter en fast skattesats på, till exempel, $ 100 per år. Andra tar ut avgifter baserade på 1% till 3% av ditt tillgångsvärde, vilket snabbt kan urholka dina besparingar och eventuella vinster.

Övriga avgifter: Utöver de initiala installationsavgifterna och underhållsavgifterna tar vissa IRA-företag ut ännu fler avgifter. Vissa företag tar ut “administrationsavgifter”, till exempel, vilket minskar dina besparingar ytterligare. Några av de företag som anges ovan tar till exempel administrativa avgifter på 1% av ditt tillgångsvärde, till exempel, vilket innebär att ditt pensionskonto kommer att sjunka i värde med 1% varje år om allt annat är detsamma. Dessa onödiga avgifter slår bort dina intäkter och minskar tillväxten.

Facilitator Companies Versus Custodial Companies: Vissa bitcoin IRA-företag gör egentligen ingenting annat än att fungera som mellanhand. Bitcoin IRA tillhandahåller till exempel inte plånbokstjänster och företaget fungerar inte som en IRA-depå: Bitcoin IRA är bara en mellanhand som tar ut en avgift på 10% till 15% för att ansluta en investerare som du till plånbok- och depåtjänster. Vissa investerare är villiga att betala en premie för bra kundservice, medan andra inte gör det.

Flera Crypto-köpalternativ: Vissa bitcoin IRA-leverantörer tillåter dig bara att köpa bitcoin till din IRA. Ett växande antal tillåter dig dock nu att köpa ETH, XRP och andra större kryptovalutor. Vissa till och med låter dig köpa 12+ kryptovalutor för ditt pensionskonto.

Säkerhetshistorik: Har bitcoin IRA-företaget en stark säkerhetshistoria? Använder de toppmoderna säkerhetsrutiner för att skydda konton? Har de samarbetat med ansedda tredjepartsbanker och lagringsleverantörer?

Inloggningsskydd, uttagsskydd, 2FA, Etc .: Skyddar IRA-företaget ditt konto mot obehöriga inloggningsförsök? Skyddar 2FA ditt konto mot oönskade intrång? Inloggningsskydd hjälper dina kryptoinvesteringar att stanna kvar på ditt konto.

Försäkring: Många bitcoin IRA-leverantörer försäkrar nu sina medel mot förluster, stöld och hack. Försäkring är bra av två skäl. För det första visar det att ett försäkringsbolag var tillräckligt imponerat av företagets säkerhetsförfaranden för att tillhandahålla en försäkring. Och för det andra betyder det att kunder som du skyddas mot förluster.

Process för kontoinställning: Hur snabbt kan du skapa ett konto hos bitcoin IRA-leverantören? Tar företaget dagar eller veckor att svara på din begäran? Eller jobbar de med dig 24/7 för att snabbt skapa ett konto?

Tillgång till Crypto Holdings och Private Key Management: Vem har dina privata nycklar med din bitcoin IRA? Vissa bitcoin IRA-leverantörer ger flera parter tillgång till dina privata nycklar för ytterligare säkerhet. Andra litar på att du hanterar din privata nyckel.

Genomskinlighet: Bitcoin IRA-utrymmet är relativt nytt, och det betyder att det finns många skumma företag där ute som är villiga att ta dina pengar medan de tar ut för höga avgifter. De flesta bra bitcoin-IRA-företag offentliggör sina avgifter och villkor på förhand. Vissa företag vägrar dock att lämna ut någon information om hur kryptovalutor lagras, vem deras förvaringspartner är eller hur mycket kunder debiteras i avgifter. Det här är information du behöver veta innan du skickar tusentals dollar till en bitcoin IRA-leverantör.

Uttagsavgifter: Vissa IRA-förvarare håller dina pengar som gisslan och tar ut för höga avgifter om du någonsin vill stänga ditt konto. Se till att du förstår eventuella uttagsavgifter om du planerar att överföra din IRA, ta ut din bitcoin eller stänga ditt konto.

Kundbetyg: De flesta bitcoin IRA-företag är nya, vilket gör det svårt att hitta pålitliga kundrecensioner online. Vi kontrollerade recensioner för alla de företag som anges ovan, även om vi tog alla recensioner med ett saltkorn.

Sista ordet

Bitcoin IRA-utrymmet är relativt nytt och branschen är fylld med skumma leverantörer. Medan de två första alternativen på vår lista (Broad Financial och BlockMint) verkar ge bra service till ett rimligt pris, tar de flesta andra företag på vår lista ut för höga avgifter med liten anledning.

Lyckligtvis finns det andra alternativ:

Kontakta en advokat och skapa en bitcoin IRA själv. En advokat kan hjälpa dig att skapa en LLC, skapa en egenstyrd IRA och maximera dina skatteuppskjutna bitcoinbesparingar.

Vänta på att mer ansedda leverantörer som Vanguard och Fidelity kommer in i rymden (båda ryktas att de kommer att lansera bitcoin-investeringskonton inom en snar framtid).

Oavsett om du är en investerare, näringsidkare eller arbetar för att tjäna bitcoin är det ett smart val att undersöka en BTC IRA. Vi kommer att fortsätta att uppdatera vår användargranskningsguide om Bitcoin IRAs samt att undersöka alla de bästa kryptovalutorna för enskilda pensionskontoföretag för att ge dig de bästa fördelarna med alla tillgängliga.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map