Bästa Bitcoin Trading Bot: Användargranskningsguide

bästa-bitcoin-trading-bots-recension

Förmågan att handla bitcoin inom en växande tillgångsklass för kryptovalutamarknaden är inget annat än fantastiskt.

Handel har alltid varit känd som livsblod från marknadsplatser. Och den blockkedjebaserade Bitcoin-eran har medfört nya utmaningar som traditionella aktiehandlare på golvet aldrig mött med tanke på kryptoindustrins hela tiden karaktär. Bitcoin-handelstrenden har inget slut i sikte, så låt oss börja.

Att lära sig att använda de bästa bitcoin-handelsrobotarna för 2019 kommer inte att vara lätt och inte heller kommer direktvinster att strömma in direkt. Men medvetenhet är den första tröskelnyckeln att låsa upp för att optimera för de smartaste affärer.

Vi rekommenderar att du granskar vart och ett av de 15 auto-trading bot-systemen nedan till att börja med idag.

Följande bitcoin-handelsranking använde dessa komponenter som kriterier för att hjälpa till att betygsätta och granska:

 • enkel att installera, installera och använda korrekt – också förmåga att göra ändringar snabbt (utan supertekniska färdigheter)
 • handelsstrategi (arbitrage, market making, copy trading, shorting, stop-loss, scalping, skill simulations)
 • utbyta integrationer (Binance, Coinbase, Bittrex, Bitfinex, Bitstamp, Poloniex, KuCoin, Huobi etc)
 • prissättning och kostnadsflexibilitet (gratis prövningar, månatliga, årliga eller livstidslicenser)
 • typ (molnbaserat, windows / macOS / Linux, automatiserad 1-klick-handelsfunktion)
 • externa signaler (via TradingView eller andra indikatorer från tredje part etc)
 • antal aktiva positioner (hur många öppna affärer vid en given tidpunkt)
 • myntdiversitet (hur många olika token finns att handla)
 • företagets rykte, produkthistorik och övergripande livslängd
 • kundsupport och servicetillgänglighet (plus programvaruuppgraderingar)

När dessa egenskaper har utvärderats per plattform, identifiera vilka som är dina mest gynnsamma funktioner för strategiutförande och väl börja undersöka. Börja små, använd acceptabla belopp när du ställer in en automatisk kryptoasset trading bot baserat på bitcoin. Det sista som någon hands-off semi-auto pilothandlare vill uppleva är att utföra bitcoin-transaktioner med förlust, speciellt utan ditt kunniga “samtycke” som manuella transaktioner i sig har (även känd som inställning och glömska gått fel).

Människor, aka investerare och handlare, är fulla av fördomar och utsatta för känslomässiga reaktioner (aka FOMO, FUD).

Detta sätter bitcoin-köpare och -säljare ibland en mindre nackdel, vilket leder till felberäkningar och äventyrar handelsresultat på grund av överanalys av känslor och “trendiga” kryptovalutanyheter.

Kryptorelaterade plattformar är alla redo för “högfrekvenshandel” -bomen i den spirande bitcoin-sektorn. I kombination med de oavbrutna rörelserna i prisvolatilitet kan det vara frustrerande för daghandlare att konkurrera globalt eller kontinuerligt med någon sinnesro, särskilt om någon verklig summa står på spel. För att göra det tuffare; den gränslösa, tillståndlösa, peer-to-peer-marknaden sover aldrig eller stängs av “efter-timmar”. Detta kan bli en mycket stressande situation för investerare att existera i. Master Cryptos guide om den bästa bitcoin trading bots listan hoppas kunna hjälpa till att se hur varje staplar bit för bit, bot för bot.

Fördelarna med att använda en bitcoin bot för att utföra affärer är ganska enkla. De möjliggör 24/7 utbyte, snabba avrättningar, tar bort mänskliga fel och känslor, ger mångfald och till och med en testplats för att öva på att sätta dina botpengar på spel på levande marknader. Naturligtvis, som många vet, ibland måste du ta det goda med det dåliga. Dessa bots kan ge en digital fördel i föreningen, men erbjuder sina egna risker som mjukvara av låg kvalitet, sätta och glömma rädsla, dåliga strategier, misslyckade stoppförlustgränser som genomförs eller övergripande bluffiga system som lovar ”garanterade vinster”.

I sin linda var de inte det bästa valet att lita på stora summor pengar med, men de har kommit långt sedan dess. Handelsbots kan nu betraktas som mycket sofistikerade och har alla möjliga funktioner för din komfortnivå och dina behov. De bästa mjukvarusystemen som finns tillgängliga kan ge investerare en legitim fördel genom att handla för deras räkning, med specifika parametrar inställda, vilket optimerar tid, ansträngning och resurser för den involverade människan. Oavsett om du tänker på att din personliga bitcoin trading bot liknar din konstgjorda assistent, finns det bara ett av två alternativ att välja mellan; Gör det själv, aka bygga ditt eget, eller använd en förprogrammerad bot. Det är dags att fokusera på det senare och se vad bitcoinmarknaden har att erbjuda i den växande världen av automatiserade kryptohanteringsbots.

I och med utvecklingen av handelsbots är de programmerbara robotarna utformade för att möjliggöra handel dygnet runt morgon, middag och natt.

Topp 15 Bitcoin Trading Bots för 2019

bitcoin-trading-bot-guide


Här bryter vi ner det bästa valet av handelsbots för 2019, och avslöjar varför de fungerar och hur de programmeras inklusive deras användning av risktolerans, tidsramar och överväganden från investeraren om ett visst mynt. Vi inkluderar också så mycket relevant information som vi kan (som kostnader, om de är tillgängliga).

Haasbot

Hassbot är en av de mer populära automatiserade handelslösningarna och kan också integreras med alla större börser. Det används regelbundet av de finansiella guruerna som lär andra om kryptovaluta (något som alltid resulterar i att de bästa hemligheterna för handeln hålls för sig själva – som handelsbots). Den fungerar 24/7, kan identifiera ljusstake mönster i handelsigenkänning, och kan köpas som en tre månader i taget.

Sedan starten av HaaSOnline automatiserad investeringsprogramvara i januari 2014 av Stephen de Haas, har programvaran haft två stora revideringar och den tredje är på väg att släppas i år. Den uppdaterade versionen har granskats och kan inte anslutas till alla större plattformar men de arbetar med en lösning på det nu.

Bot stöds på Windows, MacOS och Linux men kräver 1,2 GHz eller högre, samt 4 kärnor, minst 2 GB minnesutrymme och en superfett internetanslutning (5mbit nedladdningshastighet) för att fungera korrekt. HaaSOnline erbjuder dock 15 olika bots att välja mellan, baserat på hur ofta du vill handla och sortimentet erbjuder många sätt att personligen konfigurera preferenser. Eftersom de erbjuder så många olika typer av system finns det något för allt. Priset ligger dock mellan 12 BTC och 32 BTC per tre månaders användning, vi rekommenderar den här endast för användare som är engagerade i att extrahera betydande användning från själva botten. Annars är det bara inte värt priset.

3Kommor

3Commas är en populär, lättanvänd bot som stöder BitFinex, Bittrex, Bitstamp, Binance, GDAX, KuCoin, Poloniex, YoBit, Huobi och Cryptopia. Det lägger till nya utbyten hela tiden och låter dig komma åt dem alla samtidigt från en bekväm plattform. Även om den är baserad i Toronto verkar en majoritet av den drivas från Ryssland med ryskbaserade anställda. Du kan se ungefär ett dussin anställda listade, tillsammans med deras LinkedIn-profiler, på webbplatsen och företaget själv har ett mycket aktivt sociala mediekonto.

Plattformen har en smart handelsterminal med portföljhanteringsverktyg som möjliggör personalisering. Det finns en “handelsdagbok” som håller reda på alla dina affärer över olika börser på en lätt synlig plats och du kan ställa in handelstyper på plattformar som normalt inte tillåter den typen genom denna tjänst. Med robotarna kan du till och med göra flera affärer samtidigt. Förmodligen en av de mer coola funktionerna är möjligheten att följa och kopiera någon annans handelsstil. Så om du ser någon som handlar om förmåga du beundrar kan du spåra dem och följa efter med ett enkelt klick – och det är bara toppen av isberget.

För att se hur deras instrumentpanel ser ut kan du skapa ett konto med din e-post och ett lösenord gratis. Månadsabonnemang för handel och botanvändning varierar från $ 30 till $ 100 per månad, beroende på vad du letar efter, inklusive ett start-, avancerat, pro- och företagspaket som du kan köpa i intervaller om 1 månad, 6 månader och år . Det tillkommer en provision på 0,25%, men det debiteras bara de pengar du sätter in direkt på ditt 3commas-konto, inte med de enskilda börserna, och det finns en registreringsbonus på 10 $.

Alla 3commas kan nås via en webbläsare på stationär eller mobil men iOS har en app tillgänglig och de arbetar för närvarande på en för Android.

Cryptohopper

CryptoHopper är en kryptohandelsplattform baserad på molnteknologin, vilket innebär att den kan göra affärer åt dig även när din dator är avstängd. Det finns en inställning som gör det möjligt för betrodda källor från tredje part att avgöra vilka signaler boten ska leta efter som är användbar för nyare handlare. Erfarna handlare har över 120 indikatorer och ljusmönster att välja mellan samt över 30 signalgrupper från hela världen för att skapa en unik handelsmetod som matchar den stil du vill använda.

Cryptohopper har skapat ett rykte för sig själv som en ansedd, kvalitativ handelsplattform med funktioner som handelsdesignersstrategi, automatiska robotar, kopieringshandel och en egen handelsmarknad. För dem som är osäkra på sina färdigheter erbjuder de också “pappershandel” som simulerar de verkliga marknaderna men inte använder riktiga pengar. Detta gör att du kan öva så mycket du vill / behöver innan du går in med riktiga pengar.

Grundat 2017 av två bröder, är huvudmålet för CryptoHopper att göra avancerad automatiserad handel enkel, ett mål som det verkar ha nått och är baserat i Amsterdam. Liksom vissa andra botplattformar låter det dig komma åt flera börser från en plats, men det som skiljer dem är deras brist på avgift för att göra det. Det kan ansluta till de 12 bästa börserna runt om i världen.

Vi rekommenderar denna plattform speciellt på grund av dess användarvänlighet, “träningsprogram” och dess ultimata kontroll som ger användaren utan att trycka i någon riktning. Deras månatliga prenumerationer sträcker sig från $ 19 till $ 99 per månad, beroende på vilka funktioner du vill ha och den budget du har, inklusive explorer-hopper-, adventurer-hopper- och hero-hopper-paket. Om du fortfarande inte är övertygad eller är nervös erbjuder de en gratis 7-dagars provperiod för alla som anmäler sig.

Gekko

Gekko är en unik handelsbot genom att den är helt programmerbar och tillgänglig på GitHub som en helt öppen källkod. Den stöder 18 större utbyten och erbjuder ett anpassningsbart pluginsystem som kan integreras med IRC, Telegram och e-postmeddelanden.

Sammantaget är Gekko avsedd för användare som värdesätter enkel automatisering och optimering för att utföra grundläggande handelsstrategier. De har ett webbgränssnitt som möjliggör inmatning av historisk data och live data, beräkning av indikatorer samt vinst / riskmått, simulering av marknader och orderutförande och grafresultat för enkel förståelse. Den har också visning av myntpriser i realtid och utförande av livebeställningar.

Det är inte en alltför riklig tjänst och har begränsad funktionalitet, men det är också enkelt och lätt att förstå. Gekko får jobbet gjort och är inte bara användbart utan helt gratis.

Gunbot

Gunbot är ett av de mest populära automatiserade bitcoin-handelssystemen som finns idag, med några som visar sina omfattande anpassningsalternativ och andra beskriver dess förmåga att hålla nybörjare och avancerade användare nöjda..

Denna plattform gör det möjligt för användare att ansluta till nästan alla populära börser (med varje uppdatering som lägger till mer) och är en av få med de tillgängliga handelsverktygen för att helt anpassa din botts handelsteknik. Dess popularitet för med sig ett stort och aktivt samhälle eftersom tusentals människor använder det dagligen. Alla problem du kan stöta på med programvaran kommer troligen att ha forum som styr dig hur du löser det.

Gunbot är stationär programvara och kan köras på PC, Mac, Linux eller en VPS. Den har tre prispunkter som sträcker sig mellan 0,04 BTC och 3 BTC. Ditt köp inkluderar livslånga uppdateringar och du kan få en livslång licens på mellan 0,035 BTC och 0,165 BTC.

CryptoTrader

Cryptotrader är en fantastisk men inte känd plattform. Det är en molnbaserad handelsbot som gör det möjligt för handlare att bygga sin egen anpassningsbara handels bot-lösning på några minuter och inte kräver någon som helst installation av programvara.

En unik egenskap hos denna plattform är deras strategiska marknadsplats, där du kan köpa och sälja framgångsrika strategier. Cryptotrader tillåter till och med backteststrategier på tidigare marknadsdata. Den stöder också alla större kryptovalutabörser och använder en mängd mynttyper, inte bara Bitcoin.

Kostnaden är mellan 0,0026 BTC och 0,0316 BTC varje månad (även om de också accepterar Litecoin).

BTC-robot

BTC Robot garanterar vinst med ett självbeskrivet automatiserat handelsverktyg och är en av de tidigaste handelsbots som finns kommersiellt tillgängliga. Vad som skiljer dem från andra plattformar som också hävdar att de är bäst är att de faktiskt har bevis som stöder detta och hävdar att det fungerar genom att ständigt analysera priser på alla Bitcoin-börser för att utnyttja luckorna.

Deras inställning är enkel och användarvänlig, men har en historia av blandade recensioner. Vissa hävdar regelbundna småavkastningar men andra har sagt att det är svårt att få det att fungera ordentligt och inte genererar någon betydande avkastning.

Trots detta är det en säker satsning att åtminstone försöka eftersom de stöds av en 60-dagars, 100% pengarna tillbaka-garanti.

Zenbot

Zenbot är en anonym handelsbot med öppen källkod som för närvarande är under aktiv utveckling och i sin tredje iteration. Det är helt gratis men kräver viss kunskap om koden eftersom det möjliggör personlig redigering via Github.

Bot fungerar med många kryptor och kan utföra flera handelsstrategier. Det är också en av de enda autonoma handelslösningarna som till och med kan handla med hög frekvens och stöder multipelhandel samtidigt. De har kapaciteten hos många funktioner men rekommenderar inte dess användning om du vill handla stora mängder.

Coinbot.club

Coinbot.club är en kryptobotuthyrningstjänst med öppen källkod. En av de bästa sakerna med detta företag är hur alltför transparenta de är. Webbplatsen har en beskrivning av använda algoritmer (inklusive deras konservativa algoritm och aggressiva algoritm), information om teamet och en länk till deras Github-sida: https://github.com/coinbitbot.

Den stora mängden funktioner är en stolthet och en del av det som gör dem till en av de mest populära automatiserade Bitcoin-handelsrobotarna på marknaden idag. De har tre typer av bots och tre bonusmoduler; den sociala analyseringsmodulen som analyserar information på olika sociala mediasidor för information om ditt val av krypto och gör det genom mänskliga teammedlemmar, skiljedomsbotten som söker efter möjligheter över olika börser och telegramassistenten som låter dig utföra affärer över ett välbekant plattformsgränssnitt. Alla tre är anpassningsbara.

Det är viktigt att komma ihåg att de har ett kommissionsprogram med flera nivåer, så om du får en länk från en vän som pratar om hur bra det är, kanske de inte är helt kommande eftersom de skulle tjäna pengar om du registrerar dig genom dem.

Sammantaget lägger Coinbot.club särskild tonvikt på gemenskap och öppenhet som är lockande. Som en bransch om personlig vinst och typiskt värdering av anonymitet ger det en trevlig förändring att de gör en poäng att förkunna och agera på ett motsatt sätt. De utmärker sig också genom att lova att erbjuda verkliga vinster och förluster, sända ut en varning om bot har gjort en förlust på -10%.

Om du är intresserad men osäker gör de en kostnadsfri provperiod på 7 dagar. Du kan registrera dig för att testa bots gratis så länge din handelsvolym inte överstiger 0,001 BTC. Detta gör det till ett utmärkt alternativ om du vill få en känsla för vad du skulle vara på vid det faktiska köpet.

Margin.de (tidigare Leonardo)

Margin.de är en handelsbotplattform som läggs ut av Margin och är tillverkad med integrerade delar som den köpte från en tidigare avstängd handelsbot med namnet Leonardo. Deras tyngdpunkt ligger i säkerhet, rena layouter och effektiva bots, och webbplatsen visar en betydande nivå av öppenhet.

Detta är ett engångslön med startpaketet $ 89 och den professionella planen är $ 1.699. Det stöder en överraskande mängd utbyten och det tillåter betalningsalternativ från flera källor (Visa, MasterCard, PayPal och BitPay).

De har utan tvekan det mest attraktiva och tydligt investerat mycket i utseendet på gränssnittet. Du kan också hitta en omfattande FAQ-sektion på webbplatsen och en mängd onlinehandledning.

Autonio

Denna bot påstår sig vara den första helt decentraliserade handelsappen som drivs av AI. På grund av detta kan Autinios källkod kontrolleras och verifieras av alla användare.

Autinio marknadsförs för både nybörjare och professionella användare med många anpassningsbara alternativ för att skapa en handelsstil du vill ha för din bot. De har dock också en marknadsplats där du kan köpa någon annans.

Plattformens app finns på Ethereum Blockchain och använder sin egen ERC-20-token som heter NIO. Du kan köpa NIO-tokens på större börser som Bitfinex, Ethfinex och andra, eftersom du behöver dem för att handla i appen.

I oktober har appen över 3000 aktiva användare dagligen och är tillgänglig för nedladdning på Windows, Mac OS, Linux och Android. Prenumerationspriset är för närvarande $ 50 per månad.

Zignaly

Zignaly är en otroligt ny bitcoin trading bot, fortfarande i sitt beta-steg, och stöder för närvarande bara Binance och tillåter användare att direkt utföra handelsstrategier. Den bästa funktionen hittills är ingen gräns för handelspar (andra plattformar gör att du betalar mer för att få tillgång till mer).

Webbplatsen erbjuder också mycket öppenhet, inklusive länkar till grundarnas sociala medieprofiler. För närvarande är det gratis men när det finns en officiell release kommer det att kosta och de har lagt till fler börser.

Recensioner är hittills bra så håll ett öga på den framtida lanseringen av dess huvudplattform!

Profit Trailer

ProfitTrailer har en liten öppenhet men listar inte skaparna på webbplatsen alls. Trots att de är formellt registrerade i Curaco är huvudkontoret och de anställda faktiskt i Nederländerna och hävdar 3000 användare över hela världen.

Den här botten kan “följa trender”, så att användare kan hoppa på de senaste trenderna snabbare med mindre risk. Men det som gör det särskilt unikt är dess wiki. Wiki har massor av hur-till-sidor, med supportteamet som talar tid att skapa 50+ videor som visar folk omfattande användningsområden. Det är en av många saker som inspirerar användare att lämna bra recensioner.

Funktioner för den här plattformen inkluderar (men är definitivt inte begränsat till) över 20 köp- och säljstrategier, hjälp för nybörjare, portföljöversikt, flera utbyten och hundratals kryptor, meddelandespårare till Telegram och Discord och många fler. Prenumerationerna finns i intervaller på 1 månad, 3 månader, 6 månader, 9 månader och 1 år, i pris från 39 € till 89 € per månad. Alla prenumerationstyper ger dig tillgång till alla börser och 24/5 support. De erbjuder också en tjänst där du kan köpa en VPS (virtuell privat server).

ProfitTrailer finns på Windows, Mac OS och Linux. Du kan ladda ner programvaran och använda den på valfri internetansluten enhet.

Pro Crypto Bots (Goldman Bot)

Tyvärr erbjuder Pro Crypto Bots en avsevärd brist på transparens. Webbplatsen har inget om oss-sidan och det är inte klart vem som driver sin tjänst eller varifrån, även om namnet är registrerat i Toronto. De enda ledtrådarna till dess legitimitet kommer från online-granskare och dess största online-namnanslutning kommer från breakback packer.

Enligt webbplatsen använder plattformen Fibonacci-handelsbots för att ge användarna “otroliga möjligheter att växa din kryptoinvestering med minimal risk, även under volatila marknadsförhållanden”, och försöker blända med berättelser om användare som får enorm avkastning efter att ha implementerat sina handelsstrategier även om priserna går ner.

Botsarna själva skapades påstås av den anonyma användaren @ Fibonacci30, med en för ETH / USD som fungerar inom en 2-timmarsram och en annan för BTC / USD som arbetar inom en 4-timmarsram. Båda är helt automatiserade och sker endast via Bitmex och Deribit. På grund av detta är det inte tillgängligt i USA eftersom dessa två börser är förbjudna (vissa onlineanvändare föreslår att man använder en VPN för att komma runt detta).

Deras funktioner inkluderar enkel installation, går via Amazon-webbtjänster istället för på din dator, erbjuder en diskordstödgrupp, är krypterad, gör anspråk på stora avkastningar och kan köpa / sälja futures. Allt som krävs är ett Bitmex- eller Deribit-konto, Bitcoin (de föreslår minst 5 BTC men det krävs inte) och en PayPal för att registrera sig för prenumerationen. Det finns bara ett paket och det kostar överväldigande $ 350 per månad, endast betalas via PayPal.

Sammantaget gör den begränsade informationen om företaget och plattformen det svårt att få full förståelse för Pro Crypto Bots. De erbjuder dock en gratis 14-dagars provperiod och din Paypal debiteras inte om du avbokar före den 14: e dagen. Bristen på öppenhet är ovanligt för en så dyr tjänst, så fortsätt på egen risk.

Crypto World Evolution (CWE)

CWE listas bara för att visa hur snabbt dessa bitcoin-handelsrobotar kan ‘slita ut’. Crypto World Evolution, som en gång betraktades som ett toppnivåsystem med ett stort medlemskap och aktiva användare, har haft ett ganska stort fall i botten för auto-crypto trading bot. Det största överklagandet var mängden individuell kontroll du har över vad den handlar och hur – även till enskilda mynt efter eget val. Medan det bara använde bitcoin i sina handelsorder, hade det möjlighet att välja upp till 15 olika mynt att handla inom och i huvudsak försöka tjäna pengar via “microbetting” eller mikrosäljning och mikroköp.

De affärer som denna bot gjorde var i genomsnitt värda. 01 BTC, så om du väljer en gräns på 1 BTC är det möjligt att bot öppnar 10 affärer samtidigt för att uppfylla denna gräns. Affärer förblir “väntar” tills önskad nivå uppnås eller tills du trycker på sälj dig själv (igen, vilket ger dig ultimat kontroll). Nu, i slutet av 2019, verkar denna bitcoin trading bot ha bleknat bort i glömskan och måste kontrolleras innan någon noggrann övervägande av att använda bottenprogramvaran för automatisk handel för att säkerställa att den är uppdaterad och fungerar korrekt.

Tillbaka under sin topp såg handeln i genomsnitt ut på cirka 2% men den kan ses stänga till 1-10%. Eftersom marknaderna är volatila kan det göra flera affärer om dagen eller inga alls. Det beror egentligen bara på vad det ser värt vilket innebär att du kan luta dig tillbaka och koppla av istället för att hela tiden titta på upp och ner. Medan du kan använda vilken handelsplattform som helst med den här boten, rekommenderar vi Binance för nu eftersom deras API möjliggör val av altcoin mer fritt för att handla mot din Bitcoin. Som nämnts, vänligen besök deras senaste version av bitcoin trading bot portal för att ge den en bra tarmkontrollfråga innan du använder. Vi kommer att uppdatera granskningen av CWE trading bot-programvara igen när Intel kommer tillbaka till oss.

Fler Bitcoin Trading Bots att granska

De 15 mest använda bitcoin-handelsrobotarna listas för ytterligare granskning och vägledning. Men det kommer mer snart.

 • Apex Trader automatiserad handelsplattform (fungerar på Binance och KuCoin)
 • SuperOrder Automatic Cryptocurrency Trading Bots (fungerar på BitMEX)
 • Quadency Smart Crypto Asset Trading and Management (fungerar på över 10 börser)
 • Kryll
 • Shrimpy Universal Crypto Trading and Portfolio Management App (alla större plattformar)
 • HodlBot Cryptocurrency Trading Bot (lätt, lätt att anpassa)

Hur människor jämför med automatisk kryptohandel

bitcoin-trading-diagram-diagram

Att gå in i kryptovalutans nya krigföring på bitcoinhandelstridfronten kan vara skrämmande eftersom handelsbots i huvudsak är speciella program som använder komplexa indikatorer för att analysera marknadens tillstånd, förutsäga nästa steg och genomföra affärer. Låter komplicerat, eller hur? Men låt oss ta en titt på upp- och nedgångarna i denna nya handelsväg.

Nackdelen

 • Bedrägerier – i början av handel med bots var de flesta bara bedrägerier och detta kan sätta en dämpare på alla parter.
 • Dolda avgifter – inte allt är som det verkar, vissa tjänster har extra avgifter för månadsabonnemang.
 • Uppdateringar – att hålla koll på uppdateringar är något som görs roligt online eftersom folk inte gillar att göra det, men i det här fallet är det viktigt att hålla mjukvaran uppdaterad så att bot kan vara relevant för marknadsförändringar.
 • Begränsningar – beroende på vilken bot du väljer, kanske det inte tar hänsyn till kryptovaluta nyheter, analys, insider kunskap eller mer som en människa skulle.
 • Mönstermatchning – detta är när en handelsbots operativa algoritm identifieras, vilket gör dem potentiellt mindre lönsamma.
 • Artificiell intelligens – AI är fortfarande begränsad och kämpar för att ersätta mänsklig erfarenhet och instinkt.

Uppsidan

 • Effektivitet – mänskliga fel finns inte i dessa bots, deras hastighet och förmåga att undvika misstag gör dem mycket lönsamma.
 • 24 / 7- denna marknad sover aldrig men människor måste, en bot kan täcka dig utan att stressigt behöva bli uppmärksam på så mycket som möjligt så ofta som möjligt.
 • Intuitiva algoritmer – maskininlärningsalgoritmer kan snabbt ta hänsyn till många saker, inklusive sociala medier, för att bestämma de bästa investeringsmöjligheterna.
 • Brist på känsla – betyder brist på impulsköp eller på annat sätt känslomässigt drivna val som människor skulle göra, särskilt sådana som är baserade i rädsla.
 • Anpassning – samtidigt som du håller konstant koll på marknader över hela världen kan du också programmera din bot att se upp för nyckelindikatorer som du föredrar via lättanvända gränssnittsknappar.

Andra viktiga punkter som är värda att notera:

Institutionella bots är utformade för att minska problem i samband med marknadsmanipulation och kryptovolatilitet.

Traditionella kryptobotar består till stor del av automatiserade system som är utformade för att utföra åtgärder som informationsutbyte i realtid, fiat-kryptotransaktioner, lösning av kundfrågor mm.

I en idealisk värld kanske du vill överväga att använda bots som kombinerar det automatiska systemet med mänsklig expertis. Exempelvis erbjuder eToro verktyget CopyTrader som låter dig kopiera exakta affärer som andra handlare gör. Det är mer en handelsbot som arbetar med hjälp av en mänsklig näringsidkare.

Ändå fortsätter de att utvecklas hela tiden, och deras funktionalitet och sofistikering ökar ständigt. Nya dyker upp hela tiden, och det finns dussintals av dem på marknaden just nu och väntar på att användas. De kan vara gratis eller prenumerationsbaserade. Sådana robotar kan till och med vara ganska dyra och används ofta av professionella handlare. Ändå är de alla användbara och kan till och med vara ganska lönsamma.

Även om det finns många fördelar med att använda handelsrobotar, bör användarna komma ihåg att det också finns några allvarliga risker. När allt kommer omkring ger du kontrollen över dina pengar till en tredje part. Handelsbots är fortfarande en ny teknik som ännu inte har utvecklats. Inte bara det, men de arbetar med kryptos, som bara är några år äldre tekniskt än robotarna själva.

En av de största riskerna är felaktig programvara. Inte alla bots är av samma kvalitet, och dålig kodning kan göra mycket skada. Om du väljer att handla stora mängder via botten är riskerna så mycket större. Naturligtvis är bristfällig programvara inte ett målmedvetet fel, men det kan kosta dig mycket om du använder en bot som har den.

Det finns också Flash-kraschar som du bör se upp för, eftersom du kan uppleva ganska stora förluster om du inte ställer in gränser för stoppförlust. Flash-kraschar kan vara ganska ofta, och det är mycket tillrådligt att hålla utkik efter sådana händelser.

Slutligen bör vi inte glömma bort bedrägerier. Bedragare är en nyfiken ras, och de utvecklas med teknik och marknad. Så snart handelsbots uppstod, upptäckte bedragarna hur man använder dem till deras fördel. De började skapa falska handelsbots som handlarna skulle börja använda, ge dem sina pengar, för att aldrig se dem igen.

Hur viktigt är handel med robotar till Bitcoin-marknaden?

kryptovaluta-trading-robotar

Cryptocurrency är absolut en ny teknik som snabbt blir världens älskling. Ännu mer blir det alltmer ett levande laboratorieprocedur för handel med högre frekvens, liksom ett område för framsteg för handel med bots.

Medan det har använts ett stort antal handelsbots och algos som används av Wall Street-företag för konventionella handelsdiscipliner, ses kryptovalutamarknaderna nu som en ny handelsplattform för att utforska nya metoder och använda några marknadsföringsstrategier..

hans har bekräftats av Forbes som rapporterade att utvecklingen av verktyg eller handelsprogramvara och decentraliserade börser kommer att inleda en ny era av automatiserade handelsbots.

Medan företag i allt högre grad arbetar med olika program för kryptohandel är det fortfarande en sektor som garanterar många förbättringar som kommer att avslöjas av den kontinuerliga expansionen som artificiell intelligens ger.

Medan framtiden för utbyten och blockchain-teknik fortfarande inte är helt klar blir det alltmer uppenbart att artificiell intelligens kommer att spela en stor roll inom en snar framtid.

Professionella handlare och institutionella investerare kommer att behöva dem för att minska riskerna medan de utför stora volymer på ett halvautomatiskt eller handsfree-sätt.

Handelsbots hjälper effektivt till att minimera handelsbegränsningar och gör det enkelt för privatpersoner att effektivt använda enklare tekniska applikationer genom en välsäkrad process. Faktum är att dessa handelsrobotar kan utformas för att dra nytta av inkonsekvenser i handeln orsakad av viss manipulation, vilket hjälper en investerare eller näringsidkare att tjäna ännu mer pengar..

Handlarbots med artificiell intelligens hjälper också till att förbättra handelsövervakningen såväl som investeringsportföljen. Som ett resultat kan handlare sedan fokusera på att växa sin portfölj tack vare pålitlig och förutsägbar avkastning.

Handlare som använder bots är också mer benägna att eliminera alla former av mänskliga fel från sina affärer. Faktum är att förra året gjorde många handlare mycket förmögenhet genom att använda handel.

De långsiktiga effekterna

Dessa dagar använder erfarna handlare avancerade handelsverktyg eftersom konventionella handlare inte känner till dem. Som det finns finns det ett gemensamt API för kryptohandel, vilket gör det mer utmanande att använda bots. Ironiskt nog presterar de flesta inte bra när det gäller handel med låg volym.

Volatiliteten på kryptovalutamarknaden nödvändiggör handel med bots som blir allt populärare bland handlare. Dessa programmerbara programvarealgoritmer tillåter investerare att stanna kvar i handel hela tiden, med botten som gör automatiska bud även när näringsidkaren sover och den andra hälften av världen bara börjar vakna och stiga.

Även om kryptohandelsrobotar låter fantastiskt, finns det ett behov av due diligence om det handlar om automatisk programvara eftersom människan ensam inte är ofelbar när det gäller handelsfrågor. Till och med Warren Buffet, en erfaren Wall Street-legend förlorar då och då och kryptohandelsrobotar kan vara användbara för att se till att sådana investerare ligger före andra.

Ändå medför deras kontinuerliga användning vid handel enorma kostnader. I slutändan är det säkert att bots kommer att fortsätta att förbättras för att tillgodose olika handelsbehov. Detta kommer att bli ännu mer när kryptoindustrin stabiliseras, eftersom de kommer att spela en roll för att hjälpa utvecklare med AI: s djupa inlärningsfunktioner.

Senaste automatiska Bitcoin Trading Bot tankar

crypto-trading-bots-review

Där har du det – vi kommer att göra vårt bästa för att uppdatera med pågående forskning om de senaste och fantastiska bitcoin-handelsrobotarna. Så fort FinTech och virtuella valutavärldar växer kan mycket förändras på kort tid.

När innovation och insikt börjar samlas och visa styrkor på alla möjliga transformativa och störande sätt, kommer det att bli mycket gris tvätt med baconet. Men precis som köttet inte är nyckeln är proteinet där lösningen ligger. Oavsett vilken lista du snubblar på och läser upp nästa, investera aldrig mer än du kan riskera att förlora eftersom många lagar, regler och förordningar som är relaterade till kryptokurrency ännu inte har lämnats ut av alfabetets styrande organ.

En sista sak att komma ihåg när det gäller handelsbots är att de är och bör ses och användas som verktyg. De är inte en passiv inkomstlösning som kommer att tjäna pengar på dig medan du gör något annat bara på grund av det automatiska motordet. Naturligtvis kan du ställa in specifika parametrar på några av dem och få din handel något säker, men marknaden växer och förändras hela tiden, och dina parametrar måste följa dessa förändringar, särskilt när dagliga kryptonyheter och cykler fortsätter.

På grund av det kan du inte bara ställa in en bot och glömma bort den. De kräver fortfarande din tillsyn och ofta till och med störningar. Rätt strategi är också viktig, och om du gör saker rätt kan handelsbots visa sig vara ganska lönsamma verktyg. Om du inte gör det – förvänta dig några allvarliga förluster.

När vi avslutar denna artikel är det värt att komma ihåg att kommersiella robotar till skillnad från människor inte påverkas av känslor eller andra psykologiska faktorer som är kända för att påverka många handlare. Med detta sagt kallar de inte intellektet ”människans största tillgång” för ingenting. Glad att handla alla &# 128578;

PS: kontakta oss med feedback eller förslag och gör dig redo för bitcoinhalveringen där många trovärdiga BTC-prisförutsägelser kan gå i uppfyllelse. Den unika, unika tidsramen bitcoin befinner sig i kan visa sig vara den perfekta tiden att börja använda en automatiserad kryptohandelsbot för att kapitalisera på nästa tjurmarknadscykel.

@media (min bredd: 300 pixlar) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-lista # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {bakgrundsbild: linjär gradient (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg")! viktigt;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-lista # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: sväva [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {bakgrundsbild: linjär gradient (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg") !Viktig;}}

Acceptera Bitcoin-betalningar: 14 bästa handelsportaler att använda

Läs mer @media (min-bredd: 300 pixlar) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-lista # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {bakgrundsbild: linjär gradient (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg")! viktigt;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-lista # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: sväva [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {bakgrundsbild: linjär gradient (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg") !Viktig;}}

Spendera Bitcoin: Toppplatser som accepterar kryptobetalningar 2020

Läs mer @media (min-bredd: 300 pixlar) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-lista # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {bakgrundsbild: linjär gradient (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg")! viktigt;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-lista # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: sväva [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {bakgrundsbild: linjär gradient (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg") !Viktig;}}

Bitcoin Futures Guide: Bästa börser + Hur handel fungerar

Läs mer @media (min-bredd: 300 pixlar) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-lista # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {bakgrundsbild: linjär gradient (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg")! viktigt;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-lista # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: sväva [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {bakgrundsbild: linjär gradient (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg") !Viktig;}}

Bitcoin-bedrägerier: Bitcoin-hackar, stöld och avslutningsbedrägerier

Läs mer @media (min-bredd: 300 pixlar) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-lista # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {bakgrundsbild: linjär gradient (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg")! viktigt;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-lista # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: sväva [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {bakgrundsbild: linjär gradient (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg") !Viktig;}}

Bitcoin-pris idag: BTC / USD Växelkursvärdehandbok

Läs mer @media (min-bredd: 300 pixlar) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-lista # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {bakgrundsbild: linjär gradient (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg")! viktigt;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-lista # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: sväva [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {bakgrundsbild: linjär gradient (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg") !Viktig;}}

Bitcoin-diagramanalys: Hur man handlar Bitcoin med hjälp av diagram

Läs mer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map