Acceptera Bitcoin-betalningar: 14 bästa handelsportaler att använda

acceptera bitcoinbetalningar

Vi har redan täckt var du ska spendera bitcoin, men låt oss nu se hur acceptans av bitcoinbetalningar fungerar för handlare och lära oss de bästa sätten att ta emot kryptovalutabetalningar för företag och e-handel.

Hur man accepterar kryptobetalningar för handlare

Under de senaste fyra till fem åren har det globala kryptosamhället bevittnat en enorm ökning av antalet företagare som verkar inom denna ständigt växande ekonomiska domän. I den här artikeln kommer vi att försöka presentera en detaljerad guide om hur oberoende affärsoperatörer och handlare kan börja acceptera Bitcoin (BTC) för sina varor på ett mycket strömlinjeformat / enkelt sätt. Några av de viktigaste ämnena som kommer att behandlas i den här guiden inkluderar:

  • Vilken plånbok som är idealisk för att underlätta vanliga affärstransaktioner.
  • Hur man bearbetar BTC-relaterade tx personligen såväl som digitalt
  • Vilka fysiska plattformar kan handlare använda för att bearbeta försäljningsställets interaktioner
  • Vilka tjänster (fysiska eller digitala) kan användas för att konvertera Bitcoin till andra digitala eller fiatvalutor
  • Hur kan handlare minimera sina förluster relaterade till marknadsvolatilitet
  • Topp 14 Bitcoin Payment Gateways att använda för företag och företag

Varför ska handlare välja BTC?

hur man accepterar bitcoinbetalningar

Innan vi går in i det smutsiga om hur handlare kan acceptera BTC-betalningar, kan det vara användbart för våra läsare att förstå de viktigaste fördelarna med flaggskeppskryptovalutan. Till att börja med kan vi se att den mest framträdande fördelen med att använda Bitcoin är att alla valutaens ursprungliga transaktioner är helt irreversibla. För att utarbeta denna punkt kan vi se att de flesta traditionella fiat-betalningsbehandlare antingen använder banker eller andra mellanliggande plattformar för att underlätta deras transaktioner. Som ett resultat av detta måste handlare ofta hantera risken för förluster orsakade av återbetalningar och andra liknande bedrägerier. Och medan handlare som påverkas av sådana problem ganska enkelt kan begära en återbetalning, kan hela processen vara ganska besvärlig och tidskrävande.

När vi pratar om Bitcoin (BTC) finns det ingen chans att en återbetalning inträffar eftersom tillgången använder ett decentraliserat nätverk – vilket lämnar inget utrymme för dåliga aktörer som begär återbetalning (i förhållande till fall som är omtvistade). Inte bara det, på grund av BTC: s unika operativa ram kan alla konton som är associerade med valutan aldrig frysas av en centraliserad styrningsmyndighet (som en bank, Paypal, utlåningsinstitut osv.).

Andra viktiga fördelar med Bitcoin inkluderar:

Låga Tx-avgifter: Medan kreditkortsoperatörer och betalningsleverantörer normalt tar ut sina kunders höga avgiftssatser på cirka 3 +% (tillsammans med konverteringsavgifter), kan BTC-transaktioner hanteras för cirka $ 1, oavsett storleken på betalningen.

Framtidsklar teknik: För varje dag som går börjar fler och fler människor bli medvetna om den ekonomiska potential som kryptovalutor (som BTC) verkligen har. I detta avseende tror många experter att handlare som börjar använda sig av alternativa monetära tekniker som Bitcoin kommer att kunna locka in fler kunder, särskilt när tiden går och den globala finanssektorn går till ett helt digitalt driftsätt..

Vad du ska leta efter när du väljer en BTC-plånbok för att acceptera betalningar

bitcoin plånbok för att acceptera betalningar

För att en handlare ska kunna acceptera Bitcoin (BTC) -betalningar måste han / hon skaffa en kryptovalutaplånbok. I detta avseende bör det påpekas att en av de säkraste plånbokslösningarna som finns finns Bitcoin Core eftersom den är helt självförsörjande och inte kräver att dess ägare är beroende av tredjepartsservrar, dock nämner den att plånboken kan ta lång tid (ibland veckor till månader) för att bli helt operativ eftersom det kräver att användare laddar ner hela Bitcoin blockchain-historien.

I detta avseende kan det vara lättare för användare att använda ett plånboksalternativ som är betydligt lättare när det gäller dess totala resursförbrukning – till exempel ‘Blockchain Wallet’, en lagringslösning som är extremt CPU-vänlig och kan ställas in inom några minuter. Med detta sagt beror plånboken på vissa tredjepartsenheter och är därmed mer benägen för externa intrång såväl som tredjepartshackar som Bitcoin Core.


En av de viktigaste fördelarna med Blockchain Wallet är att så snart en BTC tx mottas på den blir den tillgänglig för användaren för utgifter. Detta står i skarp kontrast till Bitcoin Core och andra mjuka plånböcker som kräver ett antal bekräftelser innan kryptotillgångarna i fråga blir användbara. Till exempel behöver Bitcoin Core minst en bekräftelse för att en transaktion ska kunna bekräftas – en process som kan ta allt från 10 till 60 minuter, beroende på den totala trafikstockningen i nätverket. Dessutom kräver mjuka plånböcker (som den på Coinbase) tre bekräftelser som ibland kan tvinga kunder att vänta en hel dag. Detta skulle inte bara göra detaljhandelskunder försiktiga med denna teknik utan också göra Bitcoin ganska värdelös för vardagliga transaktioner.

Sist men inte minst är det av yttersta vikt att en handlare analyserar den BTC-betalning som mottagits från en kund innan han överlämnar de köpta varorna för att säkerställa att den erforderliga transaktionsavgiften har använts. Detta beror på att om en tillräckligt hög avgift för tx inte används kan betalningen ibland ta dagar att komma igenom. Inte bara det, om avgiftsbeloppet är satt till noll finns det en chans att betalningen inte ens kan komma igenom.

Det enklaste sättet att ta emot Bitcoin online

Det enklaste sättet att ta emot Bitcoin-betalningar online

För att handlare ska acceptera BTC måste de komma åt sina plånböcker och gå till avsnittet Skicka / ta emot. Till exempel, om en handlare vill acceptera en betalning, måste han / hon gå till fliken “ta emot” och kopiera den angivna adressen så att den sedan kan levereras till betalningsmottagaren. Det är av yttersta vikt att säljaren ser till att adressen kopieras noggrant eftersom även ett litet fel (dvs. en fel bokstav eller ett nummer) kan leda till att betalningen skickas till en helt annan plånbok och att pengarna förloras för alltid.

Andra punkter som är värda att belysa:

Onlinehandlare ska helst skicka sina BTC-plånboksadresser till sina kunder via e-post, sms eller chatt. Dessutom kan de också skriva ut sina adresser på sina officiella fakturor och helt enkelt använda samma dokument om och om igen för alla framtida finansiella transaktioner.

Förutom att acceptera sina BTC-betalningar manuellt kan handlare också digitalisera sina betalningar genom att använda plugin-program som är utformade för plattformar som WordPress och OpenCart.

Hur man tar emot BTC från en fysisk plats?

Hur får jag BTC från en fysisk plats?

För att butiksoperatörer ska få en BTC-betalning kan standardprocessen för att kopiera en plånbokadress och skicka den till kunden vara ganska svår och ineffektiv. Således, för att göra processen mer strömlinjeformad, kan det vara mycket lättare för handlare att använda en QR-kod (som är kopplad till hans inhemska kryptoplånbok) för att behandla den inkommande betalningen. I sin mest grundläggande mening är en QR-kod ett svart fyrkantigt block som innehåller alla nödvändiga data associerade med olika digitala och fysiska lagringsenheter. Inte bara det, användningen av en sådan kod eliminerar helt chansen att kunder skickar sina pengar till fel adress.

För att en handlare ska göra processen för att ta emot BTC-betalningar mycket förenklad kan han / hon helt enkelt visa QR-koden som är associerad med sin plånbok i kassadisken. Detta kan göra det möjligt för kunder att helt enkelt logga in på sina mobila plånbokslösningar och skanna den visade koden. Processen tar bokstavligen bara några sekunder och kan tillåta att digitala betalningar skickas över på ett nästan omedelbart sätt. Dessutom använder vissa återförsäljare till och med en surfplatta som endast är avsedda för att acceptera BTC-betalningar. Tabletten kan använda en app som Blockchain Merchant som automatiskt genererar en anpassad QR-kod för en kund att skanna och skicka genom nödvändiga medel.

Slutligen, om en återförsäljare helt vill eliminera risken för stöld, kan han / hon ge sina kunder en QR-kod som är ansluten till en offlineplånbok (som inte ens finns i butiken där tx behandlas.)

Bestämning av en växelkurs

hur man accepterar kryptobetalningshastigheter

Ett annat avgörande element när det gäller att acceptera BTC-betalningar är användningen av en korrekt växelkurs – eftersom priset på Bitcoin verkar variera från en kryptovalutans handelsplattform till en annan. För att säljarna ska vara förenliga med sin prissättning bör de därför använda en enda börs och använda sin tx-kurs för att underlätta dagens betalningar. I detta avseende är det bäst för en handlare att hålla sig till en etablerad börs som passar bäst för landets specifika fiat. Till exempel kan Bitfinex, Coinbase, Kraken användas för USD.

På en mer teknisk anmärkning kan vi se att för att säljare ska kunna beräkna det exakta belopp som de ska betala i termer av BTC, kan de helt enkelt dela produktens försäljningspris med värdet av BTC vid den givna tidpunkten.

Manuella beräkningar kan också utföras av handlare för att avgöra hur mycket Bitcoin (BTC) betalningsmottagaren behöver skicka för sin specifika beställning.

Idag finns det en hel mängd Bitcoin-baserade e-handelsplug-ins som kan användas för att automatisera omvandlingsprocessen med en knapptryckning. Det är viktigt att göra detta som en tidskänslig transaktion på grund av den volatilitet som finns.

Tjänster som gör det möjligt för handlare att konvertera sin BTC till Fiat

Låt handlare konvertera sin BTC till Fiat

Som de flesta av våra läsare förmodligen är väl medvetna om är ett av de största problemen när det gäller att acceptera BTC elementet i marknadsvolatiliteten – det vill säga priset på Bitcoin kan förändras väsentligt mellan den tid det säljaren får och när det säljs för fiat. I detta avseende är det värt att nämna att det för närvarande finns ett antal tjänster som skyddar köpmän från marknadsförluster (eftersom de möjliggör omedelbar omvandling av Bitcoin till fiat).

Ett av de framträdande exemplen på en sådan tjänst är Bitpay, en plattform som gör det möjligt för användare att omedelbart byta ut sin BTC till fiat – med de konverterade medlen överförs till det handlade länkade bankkontot inom några minuter. Dessutom ger BitPay också sina användare en garanti för att de endast kommer att debiteras en total avgift på 1% avgift – ett belopp som är betydligt lägre än vad de flesta Bitcoin-bankomater tar ut för att konvertera en användares BTC-innehav till fiat.

Andra aspekter av BitPay värt att notera:

Plattformen levereras med ett fullfjädrat BTC-betalningssystem som kräver att handlare helt enkelt laddar ner BitPay-appen på sin PoS-enhet. Appen sätter inte bara upp en plånbok för återförsäljaren utan fungerar också som en one-stop-shop för användaren att börja acceptera BTC på ett helt problemfritt sätt.

Den enda tänkbara nackdelen med att använda BitPay är att det är en centraliserad plattform och är kopplad till olika bankinstitut. Som ett resultat av detta kan handlare få sitt monetära inflöde blockerat av en bank utan någon anledning alls.

Ett annat enkelt sätt att acceptera bitcoinbetalningar är genom att använda den allmänt använda ‘Blockchain Wallet’ (en lagringslösning som inte kräver att användare slutför vissa ID-kontroller och är helt decentraliserade). På samma sätt kan biz-ägare också välja att installera en BTC-uttagsautomat direkt i sin butik, ett drag som inte bara hjälper till med sömlösa krypto-fiat-omvandlingar utan också kommer att locka fler företag till detta lukrativa finansiella instrument..

Slutligen kan en handlare också skicka sin BTC till en börs och sedan konvertera den till den fiatvaluta som han / hon väljer. Denna process är ganska enkel men kan vara ganska tidskrävande och kostsam (på grund av de högre txavgifterna). Inte bara det, på grund av den tidsfördröjning som finns mellan att överföra sin BTC till en kryptobörs och sedan dra tillbaka den, kan flaggskeppskryptovalutan sluta förlora en del av sitt inneboende monetära värde.

Handlare kan välja att HODL köpmän som accepterar bitcoinbetalningar

Många handlare väljer idag att avstå från att konvertera sina Bitcoin (BTC) till fiat för att hålla fast vid sina kryptotillgångar. Detta beror på att många företagsägare har börjat förverkliga Bitcoins verkliga ekonomiska potential och dess förväntade framtida värde. På samma sätt vill vissa återförsäljare äga BTC så att de kan spendera det senare för personligt bruk. Med det sagt, om en handlare bestämmer sig för att hålla fast vid sin BTC på lång sikt, måste han / hon se till att deras innehav hålls säkra i en hårdvaruplånbok som kan bibehållas offline. Många kan välja att göra detta med tanke på de hausseartade bitcoinprisförutsägelser som finns i samhället som helhet, men det kommer att se till att allt matchar din balansräkning och kan täcka dina dagliga utgifter.

Inte bara det, handlarna bör alltid ha en kopia av sina privata nycklar eller fröet till sin Bitcoin (BTC) plånbok, så att om det i framtiden uppstår problem kan deras medel återvinnas med en knapptryckning. Dessa frönycklar bör dock aldrig lagras på en dator, eftersom det är relativt enkelt för hackare att få tillgång till en persons dator, bärbar dator eller surfplatta.

Bästa Bitcoin Payment Gateways

bästa bitcoin betalning gateways

Crypto-betalningsgateways är betalningsnätverk som inte är begränsade av gränser av något slag. Som sådan tillåter de snabba och enkla överföringar av pengar i form av digitala valutor, vilket är extremt användbart för handlare och andra som vill göra transaktioner i närheten av hela världen.

De betalningsportaler som tillåter användning av Bitcoin är därför kända som Bitcoin betalningsportaler. De accepterar ofta också ett antal altcoins, som Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin och andra. En annan sak som betalningsportaler tillåter är omvandling av BTC till andra kryptovalutor, eller till och med traditionella valutor, som USD eller EUR.

Detta är en funktion som hade sett mycket nytta under det senaste året, eftersom kryptomarknaden gick in i en så kallad kryptovinter – en period då priserna var på en konstant nedgång. De som tjänade kryptokurvor på ett eller annat sätt behövde ett sätt att ta ut pengar snabbt innan deras betalningar minskade på grund av prisfallet.

Lyckligtvis tillåter betalningsportaler omedelbara omvandlingar, och den ökade efterfrågan har inspirerat skapandet av många plattformar som sedan dess har börjat fungera som betalningsportaler. De har många verktyg för många olika ändamål, inklusive automatisk överföring av mynt, övervakning av marknaden och mer.

Varför väljer köpmän att acceptera Bitcoin?

Antalet kryptoanvändare fortsätter att växa, trots låga priser. Många länder runt om i världen erkände redan denna tillväxt, och de håller på att skapa kryptovalutarelaterade regler som skulle skydda investerare och minska risken för bedrägerier, stöld och andra liknande brott..

Med all uppmärksamhet som riktas mot krypton finns det många fördelar som handlare kan njuta av om de väljer att börja arbeta med dem. Till exempel möjliggör kryptotransaktioner användarna full kontroll, vilket gör det säkrare för både handlare och kunder att använda krypto. Därefter kan acceptera kryptor som betalningsalternativ tillåta att handlare utvidgar sin räckvidd och inkluderar fler kunder. Betalningsmetoderna är diskreta, medan all betalningsinformation lagras i blockchain.

Säkerheten är mycket större, eftersom det inte finns några risker för bedrägerier, samtidigt som handlare och kunder kan hålla sin privata information konfidentiell. Dessutom är transaktionsavgifterna mycket lägre jämfört med traditionella betalningsmetoder.

Vidare innebär expansionen av kryptovalutor att de kan vara extremt användbara för internationella resor. Detta innebär också att gränsöverskridande betalningar är omedelbara och att de inte kräver någon tredje part och inte drabbas av betalningsförseningar. Det finns också andra fördelar, men snarare än att lista dem, kommer vi att diskutera några av de bästa kryptobetalningsportarna som accepterar Bitcoin, och som kan användas för att njuta av alla fördelarna som nämnts tidigare.

1) Coinbase

Coinbase är det största och mest populära kryptobörsen i USA, och också en av de största runt om i världen. Genom att helt enkelt ladda ner handelsappen kan företagare börja acceptera Bitcoin och en handfull andra mynt. Dessutom är en av de största fördelarna att det är möjligt att omedelbart konvertera Bitcoin till fiat, och vice versa.

Coinbase har också ett antal andra funktioner, till exempel stora hastigheter och inga transaktionsavgifter när det gäller att ta emot mynt; integration med många tjänster (Shopify, OpenCart, WooCommerce, etc.), det lägger till en betalningsknapp på handlarens webbplats och den är integrerad med API.

2) CoinsBank

CoinsBank är också en mycket populär tjänst som enkelt kan synkroniseras med ett betalkort. Det erbjuder också en mobilapp som är tillgänglig för iOS- och Android-enheter. Bortsett från det tillåter det omedelbara uttag och insättningar, och det har större säkerhet på grund av tvåfaktorautentisering. Det fungerar med de flesta större fiatvalutor, som USD, GBP, EUR eller Russian Ruble. Både tjänsten och supportsystemet är tillgängliga hela tiden. Börsen gör också allt för att ge minimala risker och maximala vinster.

3) BitPay

BitPay är en annan USA-baserad tjänst och en av de äldsta Bitcoin-betalningsportarna i världen. Det har funnits sedan 2011, och det är enkelt att använda det. Allt som användare behöver göra är att ladda ner börsens app, och de är redo att börja acceptera betalningar i krypto. Det erbjuder också sitt eget Bitcoin-debetkort för enkla transaktioner och krypto-till-fiat-konvertering.

Den har också plugins med öppen källkod för e-handelsplattformar, och det tillåter till och med Bitcoin-donationer. Det bör dock noteras att alla betalningstransaktioner kan göras med Bitcoin. BitPay använder också PoS-mekanism, det accepteras över hela världen och det tillåter bankinsättningar i cirka 38 olika länder, medan det stöder 40 olika språk.

Gränssnittet är enkelt och användarvänligt, medan det också har tvåfaktorautentisering för ökad säkerhet. Överföringshastigheten kan också ställas in manuellt, i enlighet med användarnas behov. Slutligen är den kompatibel med alla Bitcoin Cash (BCH) plånböcker.

4) CoinGate

Därefter har vi CoinGate, som tillåter användning av Bitcoin och altcoins, medan den accepterar betalningar i flera valutor, inklusive BTC själv, samt EUR och USD. Det använder också POS-applikationer för olika plattformar, inklusive iOS, Android och webbläsare. Den levereras också med plugins för e-handelsplattformar, och den stöder många digitala valutor.

5) Blockchain

Blockchain är också en av de äldsta betalningsportarna för Bitcoin, på samma sätt som BitPay. Det är en bra betalningsportal för personligt bruk såväl som för företag. Det stöder dock endast tre kryptovalutor, som inkluderar Bitcoin, Ethereum och Bitcoin Cash. Det är också en välkänd (gratis) kryptoplånbok, men det går utöver det, eftersom det fungerar som ett arkiv med information, utveckling och statistik.

Därefter tillhandahåller den Bitcoin-betalnings-API: er, även om implementeringsprocessen är mer komplicerad än tidigare poster. Som sådan kräver det lite teknisk kunskap, men det är enkelt att använda den som en mobilapp för Android.

6) BTCPay-server

BTCPay Server är en öppen källkod, egen värd, gratis Bitcoin-betalningsgateway som också stöder flera altcoins. Det gör det möjligt för handlare och vanliga användare att ta emot betalningar direkt i sina plånböcker utan extra avgifter eller transaktionskostnader. Detta ses av många som tjänstens största fördel.

Det har också stora hastigheter på grund av blixtnätverket, och det ger större säkerhet och integritet. Att skicka betalningar är enkelt tack vare BTCPay-knappen.

7) Blockonomi

Blockonomics är en annan mycket populär och användbar kryptogateway som är tillståndslös och det kräver ingen autentisering från tredje part. Det behöver inte heller ytterligare API-integration för att fungera. Att göra betalningar är enkelt och allt som potentiella kunder behöver göra är att skanna QR-koden. Detta gör det extremt säkert med ökad anonymitet för alla inblandade. Det stöder också flera kryptovalutor, varav många kommer från Bitcoins ekosystem, liksom några av de mest kända och använda plånböckerna, som Ledger Nano S, Trezor och liknande..

8) SpicePay

SpicePay är också ett utmärkt val, eftersom det gör det möjligt att acceptera och byta mynt snabbt och enkelt, förutom att det tillhandahåller en säker plånbok för lagring av dem. Den har ett antal funktioner, såsom ökad säkerhet och bekvämlighet, stöd för många fiatvalutor, som USD, GBP, EUR och CAD. Det tillåter också uttag till SEPA eller PayPal, och det har e-handel och detaljhandelns plugins. Slutligen tillåter det användare att spara cirka 2% på varje transaktion, medan dess BitGo-funktion tillåter användning av sin app på både stationära och mobila system..

9) CoinPayments

Därefter finns CoinPayments, som är speciellt utformad för online-handlare. Den stöder över 1200 olika kryptovalutor, inklusive BTC, XRP, BCH och LTC. Dessutom debiteras handlarna 0,5% per transaktion.

Det erbjuder plugins för alla de mest populära webbkartorna där ute, och det gör betalningarna snabbare genom att stödja GAP600 Instant Confirmations. Det belönar också användare genom mynt och symboliska luftdroppar, och det kan konvergera mynt automatiskt.

10) SpectroCoin

SpectroCoin är ännu en gratis plånbok som gör det möjligt för användare att byta sina pengar direkt. Det fungerar med över 30 krypton och det har ganska höga uttags- och insättningsgränser. Det har också e-handelsplugins, ett Bitcoin-betalkort och ett SpectroCoin API, som möjliggör köp eller försäljning av många mynt.

11) GoUrl.io

Detta är en helt gratis Bitcoin-plånbok som också är öppen källkod. Det är också bland de mest betrodda plånböckerna på global nivå på grund av dess plugin-program för e-handel och API-gränssnitt. Det tillåter användare att sälja mycket mer än mynt, men inklusive videor, musik, bilder, webbadresser och till och med text, allt i utbyte mot kryptovalutor.

Det kräver inte ett bankkontoutentisering eller ett ID, vilket ökar användarnas integritet. Användare kan enkelt sälja vilken produkt som helst och få Bitcoin eller någon annan kryptovaluta i utbyte. Det erbjuder också ett affiliate-program som också gör det möjligt för deltagare att tjäna mer.

12) Shopify Gateway

Shopify är en bra betalningsportal för e-handel, med en enorm användarbas. Dess transaktionsavgifter är extremt låga, medan alla transaktioner är säkra och snabba. Betalningar kan tas emot när som helst eller var som helst, medan POS-appar tillåter användare att använda plånboken på flera enheter. Det kräver inte heller PCI-efterlevnad.

13) ALFAcoins

När vi närmar oss slutet av listan har vi ALFAcoins, som också är en av de mest betrodda Bitcoin-betalningsportarna. Det stöder också några av de senaste mynten. Det har också en unik funktion, som är ett BitSend-utbetalningssystem. Systemet gör betalningar enkelt och snabbt, vilket är perfekt för att betala löner eller bonusar i krypto. Plattformen fungerar med ett antal toppmynt, inklusive Bitcoin, Bitcoin Cash, XRP, Ethereum, Litecoin och DASH.

Det har också lojalitetsprogram, finansiella tjänster och digitalt spel, som alla tillåter användare att tjäna ytterligare pengar. Betalningar är enkla att göra och medel överförs ganska snabbt. Dessutom finns tjänsten tillgänglig över hela världen, även i länder som Nordkorea eller Iran.

14) BitcoinPay

Slutligen finns det Bitcoin-lön, vilket är ett av de enklaste och troligen de mest populära sätten att acceptera kryptobetalningar till en plånbok eller ett bankkonto. Den har inga avgifter och är enkel att använda. Dess kundsupport är också tillgängligt hela tiden, medan tjänsten också kan användas på iOS och Android. Användare kan begära betalningar via e-post och göra dem direkt.

Dessutom stöder den plug-ins för e-handel från över 196 länder runt om i världen, och den fungerar med andra plattformar som Magento, PrestaShop, OpenCart, WooCommerce och mer.

Slutsats

Vid avrundning av denna bit bör det göras helt klart att det mest decentraliserade sättet att acceptera BTC-betalningar är att handlare använder en plånbok som inte kräver någon bekräftelse. Dessutom bör handlare se till att deras onlinebetalningssystem inte har några läckage / felpunkter och att alla nödvändiga säkerhetsprotokoll finns på plats.

Om en handlare använder Bitpay eller någon annan liknande tjänst, bör han se till att han inte engagerar sig i några olagliga aktiviteter, eftersom han riskerar att förlora alla sina betalningar.

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp för dig och på något sätt kan hjälpa dig att starta ett företag som är fullt kapabelt att acceptera Bitcoin-betalningar (både i sin digitala eller fysiska form).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map