Hur man köper Bitcoin i Singapore

Om du försöker köpa Bitcoin i Singapore finns det flera frågor du kan ha och poäng att tänka på innan du gör ditt köp. Detta börjar med det bästa stället att köpa Bitcoin i Singapore. Tillsammans med detta vill du få en nedgång på alla Bitcoin- och kryptoregler i Singapore samt skattekonsekvenserna av din investering där.

Det här är alla områden vi kommer att täcka här tillsammans med att ge dig våra topp 5-ställen att köpa Bitcoin i Singapore.

Vad du bör tänka på innan du köper Bitcoin i Singapore

Från början vill du vara beredd med bästa möjliga information om Bitcoin i Singapore för att säkerställa att du placerar dig i bästa möjliga position. Här är några av de viktigaste övervägandena att göra innan du köper det:

Lokala bestämmelser: Detta gäller på två fronter. För det första vill du se till att alla lokala bestämmelser i Singapore tillåter dig att handla Bitcoin och om det finns några begränsningar du måste vara medveten om. Du vill också se till att den mäklare du väljer uppfyller alla lokala regler för Bitcoin-mäklare i Singapore.

Mäklarhandelsavgifter: Dessa kan finnas i många former, så det är viktigt att se bortom förstasidan för att se till att du får bästa möjliga värde. Med många mäklare som erbjuder provision och låg fri handel kan du verkligen göra några besparingar här.

Handelsplattform: Särskilt om du är en ny Bitcoin-handlare kommer du att dra nytta av en handelsplattform som är lätt att använda. Om du är mer avancerad kanske du vill delta i en annan nivå av handels- eller forskningsfunktioner. De handelsplattformar som erbjuds blir sedan en viktig del av din upplevelse.

Bästa ställen att köpa Bitcoin (BTC) & Crypto i Singapore

Paybis

Paybis är en extremt pålitlig utgångspunkt för att köpa Bitcoin och andra kryptovalutor i Singapore. De har funnits sedan 2014 och hjälpt många handlare att komma igång med kryptohandel med bekvämligheten att bara behöva ditt kredit- eller bankkort för att köpa.

Du behöver en plånbok från tredje part när du köper via Paybis eftersom de helt enkelt underlättar din transaktion men hela registreringsprocessen kan vara klar på mindre än 15 minuter enligt företaget. Detta inkluderar ett mycket öppet men ändå bekvämt sortiment av KYC-kontroller för att överensstämma med reglerna och säkerställa en säker handelsupplevelse för dig.

De är ett riktigt globalt företag som erbjuder tjänster inte bara i Singapore utan mer än 100 andra länder runt om i världen. Avgifterna du kommer att möta här är bra och konkurrenskraftiga med andra i branschen beroende på vilken betalningsmetod du använder. De lägsta avgifterna finns om du använder en SEPA-insättning på 1,5% av transaktionen. För ditt kredit- eller bankkort börjar avgifterna på 6,99%.

På Paybis hittar du också ett brett utbud av pedagogiskt innehåll om alla aspekter av handel med kryptovaluta som kan vara till stor hjälp om du är nybörjare i branschen.

På Paybis hittar du också: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) och Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO), Tron (TRX).

För mer kan du ta en titt på vår Paybis-recension eller gå direkt till Paybis att skriva upp sig.


Kriptomat

Kriptomat är en spännande kryptovaluta- och plånbokstjänst som har funnits sedan 2018 och är baserad i Estland, en populär plats för några av de mest betrodda industriprojekten. Företaget har vuxit till att nu erbjuda handel och kryptolagringstjänster till mer än 80 länder över hela världen, inklusive Singapore.

Eftersom du är europeisk kan du lita på att Kriptomat tillhandahåller en mycket transparent tjänst som uppfyller alla lokala och internationella regler. De använder också kylförvaringsanläggningar för så mycket som 98% av innehaven för att säkerställa att dina medel förblir säkra.

Du kan göra ett köp här på Kriptomat mycket enkelt genom att använda ditt kredit- eller betalkort med avgifter som är mycket konkurrenskraftiga tillsammans med andra tjänster. En korttransaktion tillkommer en avgift på 3,65% medan det också finns ett antal eWallet-metoder du kan använda för att köpa till något högre avgiftssatser..

Sammantaget erbjuder Kriptomat en mycket säker, tillgänglig och mångfacetterad tjänst som gör att du kan köpa, sälja eller lagra dina kryptokurrencyinnehav oavsett om du handlar i Singapore eller från många andra länder runt om i världen..

På Kriptomat hittar du också: Mer än 30 andra kryptovalutor tillgängliga för handel.

Titta gärna på vår Kriptomat Review för mer, eller gå till Kriptomat direkt för att komma igång.

Binance

Binance är ett av världens bästa namn när det gäller kryptovalutautbyte. De är extremt väl tillförlitliga och reglerade på Malta enligt den maltesiska lagen om virtuella finansiella tillgångar som ger handlare ytterligare skydd utöver deras utmärkta rykte.

Du kan nu köpa Bitcoin och många av de andra kryptovalutorna som Binance erbjuder direkt och direkt med ditt kredit- eller bankkort tillsammans med ett antal andra praktiska metoder som en direkt banköverföring. Dessa avgifter är lite högre än att använda börsen men fortfarande mycket konkurrenskraftiga mellan 1% -3,5% beroende på metod. Om du handlar med börsen kommer du att uppleva en av de lägsta fasta avgifterna i branschen, från 0,1%.

Om du vill börja handla här kommer du att finna att verifieringsprocessen också är mycket snabb och bekväm. Du kan verifieras fullständigt på bara några minuter med en elektronisk uppladdning av ett par grundläggande dokument. Binance har också ett av de bredaste utbudet av kryptoerbjudanden som finns i sektorn. Du hittar mer än 100 av de mest populära kryptovalutorna som alla finns här tillsammans med många altcoins och deras egna inbyggda Binance Coin (BNB).

De ger också en lättanvänd handelsplattform med flera olika handelsvyer som du kan skräddarsy efter din erfarenhetsnivå.

På Binance hittar du också: Hundratals andra kryptovalutor att handla inkluderar alla större mynt och ett stort utbud av altcoins.

Ta en titt på vår Binance Review eller gå till Binance byt mot registrering. Använd rabattkod: EE59L0QP att göra anspråk på a 10% cashback på handelsavgifter.

Kraken

Kraken är ett av de längsta kryptobörserna i branschen. De har varit verksamma i mer än ett decennium och har därmed fått stor respekt inom branschen bland handlare. De erbjuder handel över hela världen med Bitcoin och många fler kryptovalutor, inklusive i Singapore.

Deras låga avgifter gör Kraken till ett mycket attraktivt val för handlare. Om du vill köpa krypto direkt med ditt kredit- eller bankkort kommer du att dra en avgift på 3,75% + 0,25 EUR för din transaktion, men du kan handla med valutan för avgifter som börjar från 0% tillverkare och 0,10% som tar.

Två av de enormt populära och unika handelsfunktionerna du hittar på Kraken är möjligheten att handla kryptoterminer och chansen att delta i kryptomarginalhandel med omfattande hävstångseffekt upp till 50: 1. Detta är bra för mer avancerade handlare och kan göras via de också innovativa Kraken-handelsplattformarna.

Med handelsplattformar tillgängliga för att passa olika nivåer av handelserfarenhet kommer du att upptäcka att Kraken passar dig bra oavsett vilken nivå du handlar på. Alla tas hand om här, från nybörjare till erfarna veteraner.

På Kraken hittar du också: Ett brett utbud av mer än 40 andra kryptor inklusive Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) och mer.

För mer information kan du alltid kontrollera vår fullständiga Kraken-recension eller gå direkt till Kraken webbplats för att lära dig mer.

Bittrex

Bittrex är en annan börs som för närvarande gör det möjligt för dig att köpa och handla olika kryptovalutor inklusive Bitcoin. De är kända i branschen för att vara ett av få börser som inte tar ut noteringsavgifter för olika projekt och har rykte om integritet.

Det är viktigt att notera ur ett övergripande förtroendeperspektiv, Bittrex har ett antal poäng till sin fördel. De är ett av de mest kända börserna i branschen med stöd av ett mycket ansedd team som har mer än 40 år av branschomfattande IT- och säkerhetserfarenhet. De har aldrig heller upplevt några betydande överträdelser och följer de strängaste KYC- och AML-procedurerna samtidigt som de fortfarande ser till att registreringen är bekväm. Att vara USA-baserad säkerställer också att de fungerar på ett mycket öppet sätt.

Ur ett användar- och handelsperspektiv använder de tvåfaktorautentisering som standard, en avancerad ”elastisk, flerstegsplånbokstrategi” som säkerställer att säkerheten hålls i både heta och kalla plånböcker vid olika punkter. Både IP- och plånbokslistning för att säkerställa transaktionssäkerhet är också på plats, medan börsen som en sista unik säkerhetsfunktion ger en återhämtningstjänst för alla kryptoinsättningar värda över $ 5000. Detta täcker dig om du skickar ett mynt till plånboken av fel typ

De accepterar för närvarande invånare från Singapore.

Läs vår Bittrex Review eller besök Bittrex.

Singapore Bitcoin-förordningen

Nyckelfrågan här som du kan ställa först är centrerad kring Bitcoin-laglighet i Singapore och är Bitcoin laglig i Singapore?

Bitcoin är helt lagligt i Singapore, liksom handel med många andra kryptovalutor och driften av kryptobörser och tjänster. I själva verket tar Singapore och deras marknadsregulator MAS ett öppet synsätt på kryptovaluta mer än många andra platser.

Under det senaste året har regleringen och metoden för Bitcoin och andra kryptovalutor i Singapore utvecklats med implementeringen av Payment Services Act. Detta ger i princip en operativ ram inom vilken företag som driver och tillhandahåller Bitcoin och kryptotjänster regleras och licensieras under MAS.

Lagen tjänar också till att stödja utvecklingen och användningen av olika KYC- och AML-processer. Sammantaget kan man säga att Singapore tar ett mycket balanserat och vänligt tillvägagångssätt för Bitcoin och krypto i allmänhet samtidigt som det säkerställer en säker och säker handelsmiljö för dig att delta i.

Singapore beskattning av krypto

När det gäller kryptoskatt och Bitcoin-skatt i Singapore beskattas du inte för dina kryptovinster i Singapore. Detta beror på att det inte finns någon kapitalvinstskatt i Singapore.

Med det sagt, om du betalar in eller får Bitcoin eller andra kryptovalutor som en betalning, måste du betala skatt på varor och tjänster, den singaporianska versionen av moms som för närvarande är 7%, och inkomstskatt som för närvarande har högsta nivå av 22%.

Vi är inte skatterådgivare. Skatteregler utvecklas alltid. Det är viktigt att du gör din egen aktsamhet och pratar med en kvalificerad skattekonsult om frågor som rör skatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map