LocalBitcoins Review: Allt du behöver veta

Om du vill köp Bitcoins omedelbart och inte vänta veckor eller månader på verifiering, kolla in vår fullständiga LocalBitcoins-recension. LocalBitcoins är ett utmärkt sätt att snabbt få krypto utan byråkrati. Men det är inte något som andra kryptovalutautbyten. Om du inte vidtar lämpliga försiktighetsåtgärder kan du göra det förlora alla dina mynt eller falla offer för en av de många bedragarna lurar på börsen.

Den goda nyheten är att med rätt vägledning kan du få en snabb, säker och rolig upplevelse som kommer att leda till stora vinster i kryptosfären. Denna LocalBitcoins recension lär dig allt du behöver veta om att komma igång och handla säkert på världens största peer-to-peer Bitcoin-utbyte.

LocalBitcoins.com är tillgängligt över hela världen!

LocalBitcoins.com är tillgängligt över hela världen!

LocalBitcoins (LBC) är en finsk peer-to-peer Bitcoin-utbyte baserad från Helsingfors. Det har för närvarande handlare i nästan 16 000 städer i 248 länder. Möjligheten att använda nästan vilken betalningsmetod som helst under solen (har ett Walmart-presentkort? Du kan få Bitcoin!), Gör det till ett utmärkt sätt att få mynt problemfritt. Världen tar märke – webbplatsens trafik har fördubblats bara det senaste året!

Det är dock inte utan sina fallgropar. Om du gör några vanliga LocalBitcoins-misstag betalar du priset. Oroa dig inte, tusentals affärer sker dagligen utan problem.

Fördelar:

 • Mycket privat
 • Omedelbar handel
 • Finns över hela världen
 • Brett utbud av betalningsmetoder
 • tummen upp Inga gränser i vissa fall

Nackdelar:

 • Högre priser
 • Endast Bitcoin
 • tummar ner Liten reglering
 • tummen ner Relativt hög risk

Funktioner

säkerhet

Trots antalet bedrägerier och relativt hög risk har webbplatsen ett antal säkerhetsfunktioner som hjälper användare att göra säkra affärer.

Integritet

Verifiering är inte nödvändig; dock kommer vissa användare att behöva verifieras för större transaktioner. LocalBitcoins.com är ett av de mest privata sätten att köpa krypto.

Enkel användning

Ett enkelt gränssnitt, alla tänkbara betalningsmetoder, snabba transaktioner – vad tycker du inte om? Den enda nackdelen är att vänja sig vid användargranskningsvärdena och hitta en handelspartner.

Stöd

Support är vanligtvis lyhörd, och webbplatsen har ett klagomål för att lämna in klagomål. Det är dock bara e-post.

Övergripande

LocalBitcoins är ett snabbt, bekvämt och privat sätt att köpa / sälja Bitcoin utan inträdeshinder; det är dock extremt riskabelt jämfört med andra börser.

Om LocalBitcoins

LocalBitcoins omfamnar andan i Bitcoin.

LocalBitcoins omfamnar andan i Bitcoin.

LocalBitcoins är en världsomspännande finsk Bitcoin-start baserad i Helsingfors som ger användarna en chans att byta sin lokala valuta mot Bitcoin. Det kallas ofta “Craiglist” för Bitcoins.

Till skillnad från en traditionell mäklare eller börs är det ett peer-to-peer-nätverk (P2P). Användare gör annonser, ställer in sina egna priser och krav och gör utbytena själva.

Grundades av Jeremias Kangas 2012 och är ett av de äldsta börserna i branschen. Detta globala börs erbjuder ett brett utbud av alternativ till sina användare, varför det är så tilltalande för både erfarna och avslappnade handlare. Eftersom du har direkt kontakt med andra människor är processen mager och snabb. Du kan ofta få dina mynt direkt.

Det erbjuder säkra (något), snabba och praktiska sätt att köpa krypto direkt från andra användare. Det antyder till och med att ni träffas personligen. Allt detta görs via ett enkelt gränssnitt med en strömlinjeformad modell.

Eftersom du handlar direkt med andra är bedrägerier ett vanligt hot. Tack och lov finns det många verktyg på plats som hjälper dig att fatta sunda beslut.

Hur fungerar LocalBitcoins?

LocalBitcoins är det mest populära (P2P) nätverket. Detta är en annan modell än mäklare (Coinbase) eller traditionella börser (Bittrex).

Ett P2P-nätverk är en typ av Bitcoin-utbyte där användare handlar direkt med varandra. Det är en verkligt decentraliserad process. Med mäklare eller utbyten bestäms kryptopriset av en marknadsränta och köps eller säljs till ett fast pris direkt via plattformen. Med LocalBitcoins sätter säljaren sin egen kurs och krav och köpare svarar på dessa annonser. Därifrån kan du antingen träffas personligen eller använda betalningsalternativ online för att slutföra utbytet med varandra.

Anledningen till att det kallas Craigslist of Bitcoin är att det liknar en webbplats för rubrikannonser. Användare skapar annonser under användarnamn (ofta anonymt) och köpare svarar. LocalBitcoins är inte inblandade i villkoren för handel eller betalning. Det fungerar bara som spärrning under transaktioner (kom ihåg den här termen. Din säkerhet beror på den).

Säljare kan ställa in sina betalningsmetoder, verifikationsspecifikationer, pris och gränser. Bredvid varje användarnamn finns antalet bekräftade affärer och feedbackpoäng. Kolla in denna skärmdump …

Betalning, pris och gränser är tydligt synliga. Bekräftade affärer och feedback syns under pilarna. Vad CardsMoney gör längst ner måste fungera. 10 000 affärer!

Betalning, pris och gränser är tydligt synliga. Bekräftade affärer och feedback syns under pilarna. Vad CardsMoney gör längst ner måste fungera. 10 000 affärer!

I allmänhet är köp och försäljning en lek. När användarna har kommit överens om villkoren har spärrtjänsten säljarens BTC. När du har gjort en betalning sprider säljaren mynten i din plånbok. I händelse av en tvist fattar support ett beslut.

Vanliga betalningsalternativ är:

 • checkCash
 • checkBank-kabel
 • checkWestern Union
 • checkVenmo
 • checkGift Cards
 • checkPaypal

Det finns dock några alternativ du nästan aldrig ska använda. Vi kommer att täcka det senare också. Den här Reddit-tråden erbjuder några bra råd.

LocalBitcoins funktioner

 • kolla uppTyp: P2P-utbyte.
 • kolla uppGrundad: 2012.
 • kolla uppPlats: Helsingfors, Finland.
 • kolla uppAnvändare: 1 000 000.
 • kolla uppValutor: Bitcoin.
 • kolla uppBetalning: Gränslös. Allt från banköverföring till presentkort.
 • kolla uppMobil app: Android.
 • kolla uppVerifiering: Krävs inte av LocalBitcoins.com, men vissa användare kan kräva verifiering.
 • kolla uppAPI: Ja.
 • kolla uppStöd: Bra.
 • kolla uppGemenskapens rykte: Ganska bra.

Är LocalBitcoins säkert?

Under min forskning stötte jag på många trådar som frågade om LocalBitcoins var en bluff. Det är sant att handel där är mer riskfylld än att använda en mäklare eller börs.

Det finns dock många säkerhetsåtgärder på plats för att hjälpa användare att handla säkert. Om du följer reglerna, använder escrow och är smart om dina affärer, borde du inte ha några problem. Som en Reddit-användare uttryckligen uttryckte det:

”Det finns tusentals framgångsrika affärer med andra betalningsmetoder varje dag på LBC där båda parter är glada. Vissa är mer riskfyllda än andra. ”

Han har rätt. Det är upp till användaren att göra mycket av sin egen säkerhet. Tack och lov hjälper LocalBitcoins dig. Här är varför LocalBitcoins mestadels är säkert.

 • kolla uppAnvändarmått: Framgångsrika transaktioner, feedback och offentliga register gör att du kan få en god uppfattning om vem en näringsidkare är. Det är relativt lätt att upptäcka bedragare.
 • kolla uppEscrow: När en handel begärs tas krypten från säljarens konto och placeras i deponering. Först när en säljare bekräftar att de har fått pengar släpps mynt. Endast en köpare kan avbryta en handel, så du riskerar inte att en säljare säger upp direkt efter att du har skickat pengar.
 • kolla upp2FA: Tvåfaktorautentisering används för inloggningar.
 • kolla uppDjupgående stöd: Supportteamet löser konflikter och är allmänt tillgängligt. Det finns också användbara guider och vanliga frågor på webbplatsen.

Dom: LBC är i allmänhet säker om du följer några säkerhetsriktlinjer.

På tal om säkerhetsriktlinjer …

Hur man inte blir lurad på LocalBitcoins

Du känner till det berömda ordspråket ”vapen dödar inte människor; människor med vapen dödar människor ”? Det är ungefär som LocalBitcoins. Webbplatsen lurar dig aldrig – det är de som använder webbplatsen som kan lura dig. Med lite sunt förnuft, lite extra forskning och några grundläggande säkerhetsåtgärder kan du undvika de flesta bedrägerier på webbplatsen. Så här blir du inte lurad på LocalBitcoins:

Gå alltid igenom LocalBitcoins.com för att undvika bedrägerier.

Gå alltid igenom LocalBitcoins.com för att undvika bedrägerier.

 • checkAlltid använda LBC för online-transaktioner. Flytta aldrig saker från webbplatsen om du inte träffas personligen.
 • checkVälj en ansedd säljare. En hög feedbackpoäng (98% +) över många affärer (helst över 100) är ett säkert tecken på en ansedd näringsidkare. Försök bara att handla med konton som är över 1 år gamla. Om kontot är verifierat, ännu bättre.
 • checkUse forumet för att söka efter deras användarnamn.
 • check Aldrig lägga upp en annons för köp. Detta lockar bedragare. Leta efter personer som säljer aktivt.
 • checkProv att aldrig använda PayPal. Det är för lätt att återföra betalningen efter att mynt har släppts.
 • checkSkicka aldrig ytterligare information till säljaren eller ge betalningsinformation utanför LBC: s meddelanden.

Forumet för bedrägeri och bluff är ett bra ställe att gå till för information om användare.

Forumet för bedrägeri och bluff är ett bra ställe att gå till för information om användare.

När du har samlat in tillräckligt med information kan du göra en beräknad risk. Majoriteten av transaktionerna genomförs utan framgång.

Acceptera inte erbjudanden från den nigerianska prinsen ... även om han verifierar sin identitet.

Acceptera inte erbjudanden från den nigerianska prinsen … även om han verifierar sin identitet.

LocalBitcoins-avgifter & Gränser

Om LocalBitcoins är din första exponering för ett P2P-handelsnätverk kan avgiftssystemet vara lite förvirrande.

Grunderna är extremt enkla:

 • checkBuying Bitcoins är GRATIS
 • checkSellers debiteras 1% provision på alla genomförda transaktioner

Bortsett från detta finns det nätverksdeposition och sändningsavgifter baserade på blockchain.

 • kolla uppDepositionsavgift: .00066 BTC
 • kolla uppUttagsavgift: .00022 BTC

Nu är det där saker blir lite knepiga. Till skillnad från mäklare eller börser som sätter pris baserat på marknaden, sätter säljare sina egna priser på LocalBitcoins. Det är därför du ofta ser priser mycket högre på LBC än någon annanstans.

I allmänhet, ju mer ansedd en säljare, desto högre pris. Du betalar i princip för högre säkerhet. Tänk på det som skillnaden mellan att köpa varumärke och köpa generiskt: du betalar ett extra pris för den garanterade kvaliteten. Det rekommenderas starkt att INTE gå till det billigaste priset såvida inte säljaren är ansedd.

Besök Localbitcoins.com/avgifter för en fullständig förklaring.

Lägg märke till hur en säljare med 100+ framgångsrika transaktioner debiterar mycket mer än en med färre.

Lägg märke till hur en säljare med 100+ framgångsrika transaktioner debiterar mycket mer än en med färre.

En annan viktig faktor i priset är betalningsmetoden. Mer bekvämlighet motsvarar ett högre pris. Byter inte kul!

Gränser: Det är upp till säljaren hur mycket de vill handla med dig. Vissa säljare vill bara sälja några hundra dollar. Andra, vanligtvis verifierade företag, kommer att sälja tiotusentals dollar i värde.

LocalBitcoins-verifiering

Det finns inga verifieringskrav för LocalBitcoins; Men om du gör en stor transaktion kan säljaren kräva det. Det är allt som säljaren bestämmer.

Sekretess och anonymitet är de viktigaste dragningarna för LBC.

Vad vi gillar / ogillar

LocalBitcoins är ett av de mest populära börserna på nätet. Med 1 miljon registrerade användare och trafiken ökar med rekordhastigheter över hela världen är det tydligt att de gör något rätt. Det är känt för sin anonymitet och ett brett utbud av betalningsalternativ, men det som jag gillar mest är dess tillgänglighet. Registrera dig, hitta en säljare och få några av de Bitcoins som alla fortsätter att prata om.

Det finns dock fortfarande några nackdelar.

Gillar

 • Mycket tillgänglig
 • Inga gränser
 • Massor av betalningsalternativ
 • Mycket privat
 • tummen upp Lätt att använda
 • tummen upp Forum och hjälpsamma guider
 • tummar upp Snabba transaktioner

Ogillar inte

 • Hög risk
 • Intensiv bakgrundsundersökning krävs
 • tummen ner Högre priser
 • thumbs-downHastigheterna är i allmänhet snabba, men allt beror på säljaren

Hur man använder LocalBitcoins

Bristen på verifiering innebär att du bara är några få klick från att köpa din första Bitcoin.

Så här ställer du in och börjar handla:

1) Registrera dig

Gå till LocalBitcoins.com och klicka på registreringsknappen.

Registrering på Localbitcoin kräver inte verifiering via telefon eller e-post

Ange sedan önskad information till registrera ditt LocalBitcoins-konto. När du har slutfört registreringsprocessen är du redo att börja.

2) Sök efter en säljare

Att hitta en säljare är enkelt. LBC: s sökfunktion låter dig filtrera säljare efter pris, valuta, betalningsmetod och verifieringskrav.

Bild med tillstånd av Blockonomi.com

3) Bekräfta belopp och detaljer

När du väl har valt en säljare kommer du till transaktionssidan. Här kan du se alla viktiga detaljer och ange det belopp du vill köpa.

Detaljer kan ses tydligt längst upp till vänster.

Detaljer kan ses tydligt längst upp till vänster.

Hela processen är extremt enkel. De flesta affärer slutförs extremt snabbt såvida det inte finns förmildrande omständigheter.

Det är verkligen allt som finns i det. Se varför alla älskar det så mycket?

LocalBitcoins recensioner

Gemenskapssentiment mot LBC är mycket gynnsamt. Jag tyckte faktiskt att det var roligt hur de flesta användare som skickade klagomål om bedrägerier omedelbart sprängdes av andra användare. De flesta blev lurade eftersom de inte vidtagit försiktighetsåtgärder.

Faktum är att de flesta recensionerna var mycket positiva och sjöng samma låt. Användare gillade i allmänhet hur enkelt det var att använda, anonymitet och betalningsalternativ. Klagomål hade att göra med bedrägerier.

En Reddit-användare hävdade att hans bror var lurad, men redigerade sedan senare och sa att han fick återbetalning. Stödet visade sig till och med i tråden!

Tack Max!

Tack Max!

Vad de goda recensionerna säger:

 • check Inga problem
 • checkLätt att använda
 • checkGreat support
 • checkFast-transaktioner
 • check Ingen verifieringshuvudvärk

Vad de dåliga recensionerna säger:

 • checkPayments Återförs av kreditkortsföretag
 • checkScammers

Här är en länk till en Reddit-tråd som talade om en “bluff” som slutade bli löst.

Topp 3 LocalBitcoins-alternativ

Om du blir avskräckt av LocalBitcoyns affärsmodell eller brist på andra valutor finns det gott om börser på nätet som erbjuder bättre säkerhet. De tre bästa LocalBitcoins-alternativen är:

1) Coinbase

Coinbase är den största mäklaren på webben och en utgångspunkt för de flesta nya Bitcoin-användare. Det erbjuder en sömlös köpupplevelse, extremt användarvänligt gränssnitt, stram säkerhet och bekväma betalningsalternativ. Över 20 miljarder dollar i krypto har handlats här. Om du vill köpa Bitcoin med kreditkort rekommenderas att du använder Coinbase. Du bör nästan aldrig använda CC på LocalBitcoins. Du betalar dock en hög kreditkortsavgift.

Coinbase-utbyteshemsida

2) Bitsquare

Bitsquare-logotyp

Bitsquare är ett verkligt decentraliserat japanskt P2P-nätverk. Det är värd för den serie noder som kör den, inte på en central server. Graden av integritet är extremt hög på grund av Tor dolda tjänster och kryptering. Escrow-systemet är mycket effektivt och skyddar både köpare och säljare. Det är dock inte lika flytande som LBC. Detta förändras långsamt när det tar upp ånga.

3) Coinmama

Coinmama logotyp

Coinmama är en ansedd israelisk mäklare med mycket högt stöd. Det är ett starkt alternativ till LocalBitcoins, men det finns några nackdelar. Kreditkortsavgifterna är 6% och du kan bara köpa upp till $ 150 i BTC utan verifiering. Det är ett bra alternativ om du föredrar en mäklare med bättre säkerhet men inte känner för att hantera Coinbases byråkrati.

LocalBitcoins Vs. Coinbase: Vilket är bättre för att köpa Bitcoins?

LocalBitcoins.com-logotyp

mot.

Coinbase-utbyteslogotyp

På ena sidan, Coinbase – polerad, säker och stöds av stora investerare. Å andra sidan LocalBitcoins – råa, anonyma och drivs av ett par bröder från Finland. En representerar företagets sätt att göra saker, och den andra omfattar helt kryptovalutans natur.

Med detta sagt, när det gäller Coinbase vs. LocalBitcoins, erbjuder båda ett bra sätt att köpa Bitcoins.

Coinbase är det absolut mest populära sättet att köpa Bitcoin, Ethereum och Litecoin. Denna branschledare jämförs ofta direkt med sin uppåtgående lilla bror. De tjänar dock olika marknader. Och resultaten av min forskning kan överraska dig.

Låt oss titta på grunderna i Coinbase först.

Coinbase Vitals

 • kolla uppValutor: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, BitcoinCash.
 • checkBetalning: Kreditkort, banköverföring, bankkonto.
 • checkVerification: Ja.
 • checkSpeed: Omedelbar för kreditkort | 1-5 dagar för bank eller tråd.
 • checkApp eller Wallet ?: Båda. Coinbases plånbok är högt ansedd på marknaden och de har en app för iOS och Android. Klicka här för en förklaringsvideo om Bitcoin-plånböcker.
 • checkGDAX: Coinbase är unik som mäklare eftersom den är knuten till en ledande börs. GDAX är en Bitcoin-börs ansluten till Coinbase där du kan handla med andra kryptovalutanvändare. Du kan enkelt flytta pengar mellan dem.
 • kolla uppHänvisningsprogram: Deras remissprogram är en bra bonus. Du tjänar $ 10 i GRATIS Bitcoin för alla du hänvisar som köper $ 100 eller mer med av BTC.

Om Coinbase

Coinbase är världens största Bitcoin-mäklare och världens högst finansierade Bitcoin-start. Med över 13 miljoner användare är det en vanlig startpunkt för nya användare. Det erbjuder snabba kreditkortsbetalningar, säkra transaktioner och en sömlös köpupplevelse.

Kreditkortsavgifterna är lite höga, men det är värt det för bekvämlighet och säkerhet. Det finns några i samhället som har ont om sina band till stora pengar och strikta verifieringskrav, men det är ingen tvekan om att det är ett bra ställe att köpa BTC, LTC och ETH.

Nackdelen är bristen på valutor och tunga verifieringsfrågor. Nyligen har deras stöd begravts under en flod av nya registranter.

Fördelar:

 • Säkra kreditkortsbetalningar
 • Snabba transaktioner
 • Tät säkerhet
 • Försäkring
 • tummen uppMobile App
 • tummen uppBeginnervänligt
 • tummen upp Fler valutor än LBC

Nackdelar:

 • Strikt verifiering
 • Begränsade betalningsalternativ
 • tummen ner Långa väntetider

Läs hela recensionen av Coinbase här!

Dom: LocalBitcoins

Medan jag var frestad att välja det mer etablerade namnet är LocalBitcoins så enkelt att jag inte kunde motstå. Att få installationen är så enkelt och webbplatsen är tillräckligt säker med rätt försiktighetsåtgärder. Det faktum att du kan använda nästan vilket betalningsalternativ som helst gjorde det för mig. Naturligtvis beror det på vad du är ute efter.

Använd Coinbase om du vill köpa BTC, LTC eller ETH säkert med ett kreditkort.

Använd LocalBitcoins för i princip allt annat.

Vanliga frågor om LocalBitcoins

Användare hade fler frågor om LocalBitcoins än någon annan plattform jag har undersökt. Säkerhetsriskerna får de flesta användare att göra mycket forskning innan de gör en handel. Det är en bra sak. Jag har sammanställt de vanligaste frågorna och besvarat dem här åt dig.

F: Hur skyddar LocalBitcoins mig från att bli lurad?

A: Så snart du gör en handel dras beloppet av Bitcoin automatiskt från säljarens plånbok och hålls i spärr. Endast köparen kan avbryta en handel. Så snart säljaren tar emot betalning från dig, kommer de att sprida mynten. Om säljaren försöker fly med dina pengar kan support släppa BTC till ditt konto. Om du är säljare, släpp ALDRIG BTC förrän du har fått betalningsbekräftelse.

F: Varför är det så dyrt att köpa med PayPal eller kreditkort?

A: Du kommer att märka mycket högre priser för BTC med kreditkort eller PayPal. Detta beror på att säljaren höjer priset för att mildra risken för bedrägerier. Kredit- och PayPal-transaktioner är lätt reversibla. Det betyder att det är möjligt för dig att skicka pengarna, ta emot din BTC och sedan avbryta betalningen. Detta skulle sälja säljaren i en tvist mot dig som kan ta månader.

F: Vad händer om säljaren inte ger mig mina bitcoins?

A: Om de inte släpper Bitcoin kan du öppna en tvist med support så kommer vi att hantera problemet. Den överenskomna mängden kryptoposition placeras automatiskt i spärr och hålls tills transaktionen är framgångsrik.

F: Vad är en lokal handel?

A: LocalBitcoins.com uppmuntrar kryptoanvändare att träffas. En lokal handel är när du träffas personligen för att byta krypto mot kontanter, presentkort etc. Möten ansikte mot ansikte medför naturligtvis risker, så gör det alltid på en offentlig plats. Här är en tråd som adresserar lokal handelssäkerhet.

F: Hur lägger jag in Bitcoins i min LBC-plånbok?

A: Om du vill sälja BTC behöver du lite i din LBC-plånbok. Skapa först ett konto. Skicka sedan BTC från en annan Bitcoin-plånbok till din LocalBitcoins-plånbok. Här är en skärmdump för att hjälpa till.

Du kan också hantera flera adresser

F: Är LocalBitcoins säkert?

A: Kort sagt, ja. Tusentals transaktioner utförs utan händelser varje dag. LocalBitcoins är dock mer riskfylld än andra börser. Om det stör dig, sök ett alternativ.

F: Hur lång tid tar det stöd att svara?

A: Det tar vanligtvis 2-3 arbetsdagar. Bli inte avskräckt. De kommer till dig.

F: Kan jag använda PayPal för LocalBitcoins?

A: Ja, du kan köpa Bitcoins med PayPal; det rekommenderas dock inte.

Slutlig dom av vår LocalBitcoins-granskning

Som någon relativt ny på kryptosfären själv gillade jag hur lätt LocalBitcoins var. Bara två steg skiljer dig från att köpa din första Bitcoin. Flexibiliteten att använda allt från kontanter till PayPal (men rekommenderas inte) till Walmart presentkort är oöverträffad.

Att köpa är enkelt, gränssnittet är enkelt, installationen är skrattretande lätt och det finns inte så mycket risk som du kanske tror. Ja, det finns mer risk att köpa här än på traditionella mäklare, men spärr och användaråterkoppling / förtroende hjälper dig att undvika dessa risker. Gemenskapen är aktiv och bedrägerier är lätt att upptäcka. För att avsluta det är support till hjälp och löser de flesta problem.

Negativen om LocalBitcoins är uppenbara: det är bara Bitcoin, priserna är högre och det finns risk för handel. Men med rätt försiktighetsåtgärder kan du undvika problem.

Cryptopositive säger: Det är värt risken; var försiktig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map