Bitfinex Review: Allt du behöver veta

Vill du tjäna mycket pengar på Bitcoin? Bitfinex är platsen. Men det finns mycket du behöver veta innan du registrerar dig. Läs vår fullständiga Bitfinex-recension för att ta reda på allt om avgifter, verifiering, gränser och funktioner. Och lär dig sedan den viktiga faktorn för varför samhället börjar bli orolig för detta populära utbyte.

Jag hittade mycket vilseledande, vaga och plockade ut falsk information om detta komplexa utbyte. Det är det som får mig att skapa den här guiden. Läs det först innan du handlar på Bitfinex.

Bitfinex hemsida

Bitfinex är ett av världens mest avancerade, likvida och exklusiva kryptovalutabörser. Med en non-stop orderbok, avancerade handelsverktyg, marginalhandel och generös spridning av mynt kan du tjäna några seriösa pengar här. Men dess inträdeshinder är höga, så du borde vara seriös. Det är världens största utbyte med 24-timmars volym över 2 miljarder dollar (Februari 2018), så gör dig redo för några åtgärder.

Contents

Bitfinex accepterar inte amerikanska kunder

Skuggan av hacket 2016 fortfarande vävstolar, men Bitfinex gjorde gott om sitt löfte om att återbetala. Sedan dess har börsen återupplivat sin image och återvunnit sin position på toppen.

Fördelar:

 • Hög likviditet
 • Fördjupade handelsfunktioner
 • Väl respekterad och etablerad
 • tummar upp Marginalhandel

Nackdelar:

 • Inte nybörjarvänligt
 • Inga amerikanska kunder
 • thumbs-down Major Hack 2015

Funktioner

säkerhet

Bitfinex tar säkerheten på allvar och använder många avancerade säkerhetsfunktioner. Men dess brist på öppenhet och tidigare hack hindrar mig från att ge dem högre betyg.

Handel

Avancerade verktyg, diagram och handelsalternativ går hand i hand med en snabb motor och många handelspar. Bitfinex är en favorit bland avancerade handlare för sin otroliga handelsupplevelse.

Nybörjare-vänlinjer

Utbytet är svårt att förstå för nybörjare, och du kan inte ens använda det om du inte har 10 000 USD i eget kapital på ditt konto! Inte det bästa stället att börja på.

Avgifter


Bitfinex anställer ett handlarvänligt avgiftsschema för tillverkare / tagare och tar ut blygsamma uttagsavgifter jämfört med konkurrenter. Fiat-insättningsavgifterna är också låga (.1%).

Stöd

Kundtjänst respekteras i allmänhet och är tillgänglig dygnet runt, men endast via e-post. De är inte aktiva på Bitfinex Reddit, men jag hittade inte heller mycket aktivitet på Twitter.

Verifiering

Bitfinex kräver verifiering för fiat och processen kan vara en mardröm. Frågeformulär, dokument och veckors väntetid gör Bitfinex mindre än roligt att hantera. Du är dock fri att handla krypto utan verifiering (med förbehåll för begränsningar).

Övergripande

Bitfinex är en bra plattform för seriösa handlare som gör stora volymer, men även då har det sina brister. Det är inte en plats att börja din handelsresa, och dess bestraffningsregler håller folkhandlare ute.

Utbyta information

 • Grundad: 2012
 • VD: J.L Van Der Velde
 • Valutor: 70+ handelspar (Bitcoin, Ethereum, Monero, IOTA, etc.)
 • Betalningsalternativ: Crypto, USD, EUR, USDT *.
 • Verifiering: Tung för Fiat | Ingen verifiering för Crypto
 • App: Ja
 • MarginTrading: Ja
 • HQ: Hong Kong
 • Avgifter: Tillverkare (0,1%) / Taker (0,2%)

MÅSTE LÄSA: Vad är United States Dollar Tether (USDT) och varför oroar sig alla för Bitfinex?

Tether-pris på Coinmarketcap

Tjudra är ett företag som pekar är kryptovalutor till befintliga fiatvalutor (USD, EUR, etc.). Bitfinex har en tung USDT-volym. I huvudsak är företagets digitala valuta kopplad till värdet av USD och varje USDT backas upp av en riktig USD i reserv. Detta låter dig handla USD som om det vore en digital valuta (direktöverföringar, inga banker, låga avgifter etc.). Företaget granskas dock av samhället när det gäller sina reserver och har nyligen skurit bandet med sin revisor. Det och andra bankfrågor börjar höja ögonbrynen i samhället. Vänligen läs Tether meddelande för att få en bättre förståelse för situationen. Tether och Bitfinex har varit stämts av den amerikanska regeringen för att ge svar.

Om Bitfinex

Bitfinex är ett rikt utbud av kryptovalutor baserat i Hong Kong. Detta exklusiva utbyte riktar sig till professionella kunder med hög volym.

Bitfinex är ett rikt utbud av kryptovalutor baserat i Hong Kong. Detta exklusiva utbyte riktar sig till professionella kunder med hög volym.

Dess handelsupplevelse levereras komplett med över 70 handelspar, en full-plånbok, sofistikerade handelsverktyg och optioner och marginalhandel. Och dess snygga layout, handelsvänliga avgifter och hektiska orderbok har gjort det till 2: a största utbytet i volym. Det ger handlare möjlighet att snabbt och flytande handla populära mynt, fiatvaluta, USDT och en rad sällsynta altcoins.

Det faktum att det är ett av de största och mest avancerade börserna på marknaden gör det idealiskt för seriösa proffs. Den som vill tjäna pengar på kryptovaluta och fiat måste göra det. Bortsett från de rika handelsalternativen och utbudet av valutor, erbjuder Bitfinex ett anpassningsbart gränssnitt.

Sedan starten 2012 har företaget haft ett livfullt liv med drama, panik och oro. emellertid har den rehabiliterat sin image i kölvattnet av det näst största hacket i Bitcoin-historien.

För handlare med djupa fickor och strävan efter att tjäna pengar är Bitfinex en match. För alla andra är det bäst att leta någon annanstans.

Kolla in det!: Bitfinex erbjuder en verkligt personlig handelsupplevelse. Kolla in de olika handelsteman:

OBS: Är det säkert att använda Bitfinex? | Bitfinex Hack 2016

Den 2 augusti 2016 tillkännagav Bitfinex att hackare hade stulit ungefär 120 000 BTC (72 miljoner dollar vid den tiden) från användares segregerade plånböcker. Det är fortfarande det näst största hacket i Bitcoin-historien och skramlade branschen. Priset sjönk 23% och kunderna undrade om Bitfinex skulle gå under. Bitfinex överlevde och återbetalade förlusterna på ett genialt men kontroversiellt sätt.

Företaget socialiserade förlusterna bland alla användare (36% frisyr vardera) och utfärdade BFX-tokens i utbyte mot förlorad BTC. Dessa tokens kunde lösas in och bytas ut. Bitfinex placerade ett värde på varje token och lovade att återbetala balansen i tid.

Tack och lov, alla användare har återbetalats från och med april 2017.

Bitfinex har återupplivat sitt rykte, och jag tyckte att de var oerhört fokuserade på säkerhet. Det är överallt du tittar på deras webbplats, troligen för att kompensera för användarnas misstro. Den har snäva säkerhetsåtgärder inklusive:

 • Standard 2FA
 • Universal 2-faktor säkerhet
 • Inloggningsdatagranskning och IP-ändringsdetektering
 • Uttagsskydd
 • E-postkryptering
 • 99,5% kylförvaring (offline från hackare)

Läsa på deras säkerhetspolicy och se hur du känner för dig själv. Intressant att de “inte kan avslöja” många detaljer för oss.

Kan inte avslöja säkerhetsprotokoll för

Sekretess och säkerhet upprätthålls väl av Bitfinex, men hacket visar varför du aldrig ska lita på din BTC till en plånbok där du inte äger de privata nycklarna. Se till att de är i din kontroll.

Proffstips: Håll aldrig mer än vad du behöver för handel på en börs. Tänk på det som kontanter i din plånbok. Förvara dina besparingar i en bank, inte i din bakficka. Se till att du vet hur du håller dina Bitcoins säkra innan du börjar handla.

Vad är Bitfinex-avgifter? | Handel, insättning och uttag

Bitfinex avgifter är låga och mycket handelsvänliga. De är i linje med större delen av konkurrensen.

Det kostar dig inte mycket att handla på plattformen.

Handelsavgifter

Bitfinex använder ett avgiftsschema för tillverkare / tagare.

 • checkMaker: .1%.
 • checkTaker: .2%.

Avgifterna kan gå så lågt som 0% med tillräcklig volym!

Här är diagrammet.

Avgifter för tillverkare och tillverkare varierar

Maker / Taker Förklaring: Om du lägger till likviditet i orderboken genom att placera en gränsorder över tickerpriset för köp eller under tickerpriset för försäljning, debiteras du tillverkaravgiften. Om du tar bort likviditet genom att göra en order som utförs är du en tagare.

Bitfinex insättningsavgifter | Hur mycket kostar det att sätta in USD / EUR på Bitfinex?

Att sätta in krypto är gratis. En banköverföring för att sätta in USD eller EUR kostar. 1% (minst $ 20).

Vad är Bitfinex uttagsavgifter? (Februari, 2018)

Uttagsavgifter för krypto och fiat är konkurrenskraftiga och inte lika mänskliga rättigheter som Binance.

Banköverföring: 0,1% ($ 20 min).

Expressbanktråd (24 timmar): 1% ($ 20 min).

Krypto:

 • BTC: 0,0008
 • ETH: 0,0027
 • XRP: 0,02
 • LTC: 0,001

För fullständigt avgiftsschema, besök Bitfinex avgiftssida.

Bitfinex-avgifter jämfört

 • Bitstämpel: 0,25% handelsavgift | 5% kreditkortsavgift
 • Bittrex: 0,25% handelsavgift.
 • LocalBitcoins: Inga ”avgifter” | 1% provision på försäljning | Högre myntpriser
 • CEX.IO ” Tillverkaravgift – 0,16% | Takeavgift – 0,25%

Hur man handlar Bitcoin på Bitfinex Registrering, verifiering, utbyte och mer

Bitfinex är en av de mest avancerade och likvida marknaderna för handel med fiatvaluta och krypto. Kryptohandel kräver INGEN VERIFIERING.

Hur man skapar ett konto?

Gå till Bitfinex.com, klicka på Registrera dig i det övre högra hörnet och ange några detaljer.

Gå till Bitfinex.com, klicka på Registrera dig i det övre högra hörnet och ange några detaljer.

Klicka sedan på verifieringslänken i e-postmeddelandet du registrerade hos Bitfinex.

Klicka sedan på verifieringslänken i e-postmeddelandet du registrerade hos Bitfinex.

Det var enkelt.

Så här skyddar jag mitt konto?

Lägg först till några säkerhetsskydd i ditt konto. På det minsta bör du aktivera 2FA. Så här hittar du ditt kontos säkerhetsinställningar.

Hur man finansierar mitt konto?

Att sätta in är enkelt. Du måste redan ha krypto i en plånbok. Att välja en ansedd plånbok är det viktigaste du kan göra. Vet vilka plånböcker du ska lita på innan du handlar.

När du har loggat in blir du ombedd att finansiera ditt konto. Välj ditt mynt från listan och välj Byt plånbok.

Skapa adressen och skicka din BTC till DENNA ADRESS.

Skapa adressen och skicka din BTC till DENNA ADRESS.

Om du vill sätta in, handla och ta ut fiat måste du verifieras.

Hur du verifierar mitt konto på Bitfinex?

Kontoverifiering är strikt, och Bitfinex är det mest omfattande i universum.

För att komma igång, klicka på Verifiering under profilikonen längst upp till höger.

För att komma igång, klicka på Verifiering under profilikonen längst upp till höger.

Välj Start Verification och spänn fast säkerhetsbältet.

Välj individuell verifiering så hittar du kraven. Du måste ladda ner ett formulär, underteckna det och ladda upp det tillsammans med två bevis på ID, ett kontoutdrag, bevis på uppehållstillstånd och en läckra blod (skojar!).

Du måste klara denna verifieringsprocess.

RÅDAS!: Räkna med att vänta 6-8 veckor (februari 2018).

Verifiering är dödligt lång

Hur man köper Bitcoin på Bitfinex

När ditt konto har verifierats, gå till handelsskärmen, välj fliken Exchange på vänster sida och klicka på den stora gröna köpknappen. Det är ganska enkelt. För att hålla det enkelt, håll dig till “Limit” -beställningen.

Begränsa exempel på köporder på Bitfinex

Bitfinex recensioner | Är Bitfinex Legit pålitlig nu?

För ett företag som har gått igenom det näst största hacket i historien har Bitfinex högt samhällsförtroende. Generellt sett fann jag att samhällsuppfattningen var hög och att företaget var ansedd. De flesta användare gillar hur de hanterade krisen och gillar transparensen i deras ledarskap (de drivs av iFinex). Det finns fortfarande mycket misstro och tvivel om Tether, men i allmänhet är rykte högt.

En snabb Google-sökning visar hur oroliga användare är för säkerheten.

En snabb Google-sökning visar hur oroliga användare är för säkerheten.

Men faktiskt läsa upp på forum för Bitfinex recensioner avslöjar högt samhällsförtroende.

En granskningssajt godkänner hur de hanterade hackingen.

En granskningssajt godkänner hur de hanterade hackingen.

Nivåvänliga användare skjuter ner en idiot som förmodligen betalas till Badmouth Bitfinex.

Nivåhöga användare skjuter ner en idiot som förmodligen betalas till Badmouth Bitfinex.

Bara Google “Bitfinex recensioner” och du ser hur samhället känns. Det finns stjärnor på denna resultatsida.

Bitfinex SERP recensioner

Positiva Bitfinex-recensioner Gilla

 • Rykte
 • säkerhet
 • Handelsalternativ
 • tummen upp Professionalism
 • tummen uppLikviditet

Negativa Bitfinex-recensioner gillar inte

 • Verifieringshuvudvärk
 • Hacken
 • tummen ner Inte nybörjarvänligt

Typexempel:

En av recensionerna av Bitfinex exchange

Allmänt är att Bitfinex är en ansedd börs som är bra för pro-handlare och har fantastiska funktioner. Det är dock inte ett bra ställe för nybörjare, och dess oroliga historia väcker larmklockor.

Kan jag handla Bitcoin utan verifiering på Bitfinex? | Vad är Bitfinex gränser?

Bitfinex låter dig handla kryptovaluta utan verifiering. Du kommer dock att vara föremål för vissa begränsningar och inte ha tillgång till alla funktioner.

Verifiering krävs endast för fiat-valuta. Om du vill sätta in, handla och ta ut USD / EUR måste du verifieras.

Det finns inga gränser för handel eller uttag när du använder Bitfinex (verifierad), en annan anledning till att det är så populärt bland avancerade handlare.

Topp 3 nybörjarvänliga Bitfinex-alternativ

Hur mycket pengar behöver jag starta? Hur många veckor behöver jag vänta på verifiering? Vad i helvete är en Fibonacci-vad-det-kallas? Bitfinex är inte för det gröna och råa. Om du letar efter ett nybörjarvänligt alternativ till Bitfinex är det här dina 3 bästa insatser.

1) Coinbase: kreditkort + enklare verifiering

Coinbase-utbyteslogotyp

Coinbase är världens största Bitcoin-mäklare. Det är det bekvämaste sättet för nybörjare att få Bitcoin snabbt. Det är vanligtvis portalen genom vilken nya handlare går in i kryptoriken. Om du letar efter ett pålitligt, reglerat och säkert sätt att köpa Bitcoin med ett kreditkort är det den överlägset bekvämaste metoden. Det faktum att du kan köpa snabbt med ett kort och sedan använda GDAX (deras utbyte) gör det till en smidig och nybörjarvänlig upplevelse. Läs vår fullständig recension av Coinbase för att få en bättre känsla.

2) LocalBitcoins: Ingen verifiering nödvändig.

LocalBitcoins.com-logotyp

Jag tvekar att ringa LocalBitcoins ”Nybörjarvänligt” på grund av riskerna. Att handla med dem är dock så enkelt och inträdeshindret så lågt att jag var tvungen att inkludera det. LocalBitcoins är ett peer-to-peer-nätverk där användare handlar Bitcoin direkt med varandra. Det kräver ingen verifiering och du kan köpa BTC med vilket betalningsmedel som helst 100% anonymt. Eftersom börsen inte blir involverad är risken hög. Men om du följer vissa säkerhetsåtgärder kommer du att vara säker. Se till att läsa vår fullständig recension av LocalBitcoins först så att du vet hur man handlar säkert.

3) CEX.IO: snabbt, rent, enkelt

CEX.io utbyteslogotyp

Bitfinex har ett smidigt gränssnitt, men det kan vara lite skrämmande för nybörjare med alla dess verktyg och alternativ. Cex.io har ett enkelt och smidigt gränssnitt. All relevant information är bara ett klick bort. Det laddas snabbt, är lätt för ögonen och UX är bra. Det är ett mycket enklare sätt att handla krypto än Bitfinex. Och du behöver inte heller en förmögenhet för att komma igång.

Bitfinex Vs. Binance: Vilket är bättre Bitcoin Exchange 2019?

Vad händer när en ostoppbar kraft möter ett fast objekt? Binance vs Bitfinex, det är vad som händer. Båda dessa tungvikter toppar rutinmässigt handelsvolymlistan och dominerar sina respektive marknader. Men vilken är bättre? Svaret är svårt. Du kanske inte ens har ett val. Låt oss börja det här mullret.

Binance Fördelar och nackdelar:

Fördelar:

 • Låga avgifter
 • Hög likviditet
 • Sällsynta mynt
 • tummen uppUna Giveaways
 • tummen upp Hög gemenskapssentiment
 • tummen upp extremt snabb

Nackdelar:

 • Endast krypto
 • Höga uttagsavgifter på vissa mynt

Binance är ett stort volymutbyte som specialiserar sig på sällsynta altcoins, Maserati-utdelningar och bullet-train-affärer. På mindre än ett år har det gått från okänd start till ledaren inom 24-timmars volym. Möjligheten att billigt spekulera i en rad mynt (~ 200) och handla direkt (den matchande motorn har 1,4 miljoner transaktioner per sekund!) Har gjort det till ett monster i branschen. Det är utan tvekan det främsta penningtäckningsområdet för kryptohandlare. Användare klagar rutinmässigt över överbelastad kundtjänst och orimliga uttagsavgifter (0.002 BTC för Bitcoin från och med februari 2019 = $ 12).

Huvud mot huvud

 • Mynt: Binance
 • Handel: Bitfinex
 • Verifiering: Binance
 • Roligt: Binance
 • Nybörjarvänligt: Binance
 • säkerhet: Bitfinex
 • Likviditet: Tvätta
 • Avgifter: Bitfinex
 • App: Tvätta
 • Fiat: Bitfinex

Det är oavgjort. Det är orättvist att säga vilken som är bättre, även om jag föredrar Binance. De har båda två separata demografier. Det beror på vad du vill ha.

Bitfinex: Om du vill ha en säker, flytande och funktionsrik plattform för tung volymhandel och fiat.

Binanne: Om du vill ha lägre barriärhandel med krypto och inte planerar att göra många uttag.

Vinnare: Dra.

Vanliga frågor om Bitfinex: USA: s invånare | Verifiering | Gränser | Bearbetningstider

F: Behöver jag verifieras för att handla kryptovaluta?

A: Nej, verifiering är bara nödvändig om du vill byta fiat.

F: Hur lång tid tar verifiering?

A: Verifiering kan ta upp till åtta obehagliga veckor.

Det kan ta ganska lång tid.

F: Hur lång tid tar uttag?

A: Uttag bör behandlas inom 12 timmar. Att ha 2FA aktiverat kan hjälpa till att påskynda processen.

F: Bitfinex har hackats. Är det säkert nu?

A: Sedan hackare stal cirka 72 miljoner dollar i Bitcoin har Bitfinex rehabiliterat sin image och fördubblat sin säkerhet. Det respekteras igen i samhället. Är Bitfinex säkert? Ja.

F: Accepterar Bitfinex amerikanska kunder?

A: Nej.

F: Vad är avgifterna för Bitfinex?

A: Bitfinex använder ett volymnivåavgiftsschema för tillverkare / tagare. I allmänhet kommer du förmodligen bara ådra dig avgifterna på 1% tillverkare / .2%. Avgift för marginalfinansiering: 15%.

F: Accepterar Bitfinex kreditkort?

A: Nej.

F: Vad är Bitfinex minsta insättning?

A: Bitfinex har ingen minsta insättning; dock kommer insättningar under $ 1 000 USD att debiteras en liten avgift.

F: Vad är Bitfinex gränser?

A: Det finns inga begränsningar för Bitfinex för verifierade användare.

F: Är Bitfinex säker?

A: Bitfinex använder många avancerade säkerhetsfunktioner och tar sina säkerhetsprotokoll mycket seriöst.

CryptoPositive Gillar verkligen

Det finns mycket att gilla med Bitfinex om du faktiskt kan använda det.

Handelsalternativ

Du kan välja mellan 6 typer av beställningar

En rad alternativ, ett detaljerat och verktygsrikt gränssnitt, ett sömlöst pristabell och marginalhandelsalternativ gör Bitfinex till en av de bästa handelsupplevelserna på marknaden.

Smidigt gränssnitt

Alternativen gör det lite svårt att navigera, men gränssnittet ser lika smidigt ut som Tennessee Whisky.

Låga avgifter

Svårt att argumentera med sina låga avgifter. Det är möjligt att handla och betala 0%.

CryptoPositive ogillar verkligen inte

Bitfinex är lite elitistisk. Jag förstår varför de är, men jag tycker fortfarande inte om det.

$ 10.000 att handla

Du måste ha $ 10 000 för att ens använda plattformen.

Verifiering är en mardröm

Bitfinex vill ha allt utom din förstfödda. Åh, och de vill ha två månader för att komma tillbaka till dig.

Bedömning för vår Bitfinex Review

Bitfinex är en funktionsrik plattform som har återhämtat sig efter hacket 2016. Nu är det en av marknadsledarna och en bra plats för avancerade handlare. Om du vill handla stora volymer fiatvaluta och andra altcoins för billigt är det ett bra utbyte. Var bara beredd att hantera mardrömmar.

Det är inte en plats för nybörjare och du kanske inte ens kan använda den (om du är i USA). Gemenskapen uppskattar det men börjar börja ifrågasätta dess integritet och band till Tether.

Den slutliga domen för min Bitfinex-recension är att det är ett bra utbyte om du har djupa fickor och vet vad du gör. För alla andra, leta någon annanstans.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map