Investera i Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)

Twist Biosciences Corp. (NASDAQ: TWST) är ett företag som specialiserat sig på DNA-syntes. Twist Biosciences verkar inom den syntetiska biologisektorn, vilket innebär att man tillämpar tekniska principer inom området biologi för att skapa genetiskt material som inte finns i den naturliga världen. Innovationer som skapandet av mikroorganismer för att rensa oljeutsläpp möjliggjordes som ett resultat av syntetisk biologi. Tekniken bakom detta arbete är fortfarande väldigt ny, och Twist Biosciences har fått ett stort försprång på konkurrens genom framsteg de gjort genom forskning och utveckling.

Vad är Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)?

Twist Biosciences grundades 2013 av två forskare, Emily Leproust och Bill Peck. Företagets grundare byggde Twist med avsikt att tillverka och sälja specialbyggt DNA för användning inom forskning och utveckling. Tillverkningen sker genom Twist Bioscience’s DNA Synthesis Platform, som använder avancerad teknik för att producera DNA i stor skala genom att “skriva” dem på kiselmikroplattor. Skrivning av genetiska sekvenser är ofta den mest tidskrävande och kostsamma delen av processen när man arbetar med forskning som involverar DNA. Som ett resultat väljer många forskningsföretag att istället köpa från företag som Twist snarare än att skriva internt. Genom att göra det kan de vinna lägre kostnader genom att dra nytta av stordriftsfördelar och branschkompetens Twist Biosciences-processer. Att skriva rätt sekvens är nödvändigt för att skapa det exakta genetiska material som behövs för att genomföra sina forskningsstudier. Processen att köpa är så enkelt som att ladda upp de nödvändiga sekvenserna online och göra en beställning. Genom att sänka kostnaderna och öka mängden levererat material minskas den tid som krävs för forskning.

Företaget har sitt huvudkontor i San Francisco och har över 500 anställda världen över. En av deras största kundbaser är företag inom biofarmasektorn. Med hjälp av det genetiska material som tillverkats av Twist har forskare inom detta område kunnat genomföra experiment för att bättre förstå och potentiellt hitta botemedel mot cancer, autoimmun sjukdom, hjärt-kärlsjukdom och infektionssjukdomar. Mycket av detta arbete görs genom Twist Biopharma, en division av Twist Biosciences. Denna division har skapat ett eget genetiskt bibliotek som lagrar den genetiska koden i ett brett spektrum av befintliga sekvenser som förekommer naturligt i människokroppen. Dessa kan användas av forskare för att studera i ett laboratorium hur kroppen beter sig och reagerar på olika typer av läkemedel och är viktig i de tidiga stadierna av läkemedelsutveckling..

Varför gör Twist Biosciences Corp (TWST) Materie?

DNA är den grundläggande byggstenen i studien av biologiska vetenskaper. Låg kostnad, mycket tillförlitligt syntetiskt DNA öppnar dörrarna för ytterligare forskningsområden med outnyttjad störande potential. Företaget har kunder som använder sina produkter och tjänster i ett brett spektrum av applikationer, inklusive sjukvård, jordbruk och kemisk tillverkning. Genom den forskning som görs inom dessa områden med Twist-tillverkat DNA, produkter som avancerade biodrivmedel, bioprodukter, förnybara kemikalier, biobaserade specialkemikalier har utvecklats.

Twist Biosciences är mest känd för utvecklingen av kiselmikroplattor, som drastiskt har minskat den tid och resurser som krävs för att skriva och lagra DNA. Med hjälp av Twist-teknik tillverkas syntetiskt DNA och skrivs sedan på kiselchips som kallas mikroplattor. Dessa mikroplattor kan anpassas för att innehålla specifika sekvenser av genetiskt material, så att forskare och forskare kan köpa mikroplattor som innehåller exakt vad de behöver för att utföra sin forskning. Traditionellt var varje mikroplatta gjord av plast och innehöll 96 brunnar, vilka är de områden där DNA och annat genetiskt material lagras på mikroplattorna. Genom framsteg utvecklade av Twist som efterliknar miniatyriseringen i halvledare under de senaste åren har företaget nu förmågan att tillverka kiselmikroplattor som har 9600 brunnar. Denna ökning gör att varje platta kan skriva och lagra en mycket större mängd syntetiskt biologiskt material, såsom gener, variantbibliotek och oligonukleotidpooler. I genomsnitt kan Twist-produkter spara ett forskningslaboratorium upp till $ 90 000 och 37 timmar jämfört med att utföra arbetet internt.

Twist Biosciences Corp (TWST) Utsikter

Företaget har kunnat hålla jämna steg med förändrade trender på en relativt ny marknad och är inte rädd för att investera pengar i idéer med en långsiktig syn i åtanke. Till exempel, när företaget först började lägga resurser i NGS (Next Generation Sequencing) 2018, var det en liten del av företagets verksamhet. Bara några år senare genererar NGS nästan hälften av sina totala intäkter. Utvecklingen av teknik av Twist har beskrivits av VD Leproust som en som möjliggör uppströmsföretag. Eftersom priset och tiden som krävs för att Twist producerar DNA-sekvenser fortsätter att minska, kommer troligen fler företag att lägga ut tillverkningen av genetiskt material till dem..

I väntan på framtida tillväxt planerar Twist att utöka sin tillverknings- och kommersiella kapacitet med tillägget av “Framtidens fabrik” som ligger strax utanför Portland, i Wilsonville. Denna anläggning på 110 000 kvadratmeter kommer sannolikt att tas i drift 2022. Denna expansion kommer nästan att fördubbla arbetskraftens storlek och göra det möjligt för företaget att växa exponentiellt, så att de kan nå en större kundbas och utvidga sin räckvidd globalt till nya sektorer. Eftersom efterfrågan på deras produkter fortsätter att växa kommer denna expansion att göra det möjligt för företaget att skala upp och positionera det väl för aggressiv tillväxt på nya marknader..

Var kan man köpa Twist Biosciences Corp (TWST) Lager

En mäklare som vi rekommenderar är Firstrade.

Firstrade är ett ledande online-mäklarföretag som erbjuder ett komplett sortiment av investeringsprodukter och verktyg som är utformade för att hjälpa investerare som du att ta kontroll över din ekonomiska framtid. Sedan starten 1985 har Firstrade åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa tjänster av hög kvalitet.

Firstrade kombinerar egen handelsteknik, ett mycket intuitivt användargränssnitt, enastående kundservice och mobila applikationer och erbjuder en heltäckande lösning för alla dina investeringsbehov..  Firstrade är medlem i FINRA / SIPC.


Investera i Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST) Investera i Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST) Investera i Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansgranskning

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampanjer

Gratis lager *

* Se webbplats för mer information.

Kampanjer

Ingen

Befordran

Ingen

Sammanfattning

Med tillverkningen av genetiskt material möjliggjort av syntetisk biologi finns det oändliga möjligheter för nya och spännande vetenskapliga innovationer. Twists kiselmikroplatteteknik för DNA-sekvensering har gjort det möjligt för dem att tillverka syntetiskt material av hög kvalitet till en mycket lägre kostnad och högre volym jämfört med sina kollegor. När fler företag blir bekväma och bekanta sig med den syntetiska biologins potential och nya innovationer upptäcks är tillväxtalternativen för Twist mycket lovande..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map