Investera i Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC)

Teladoc Health, Inc. (NYSE: TDOC) är ett telecare- och virtuellt hälsoföretag baserat i USA. Genom att tillhandahålla plattformar som mobilappar och videokonferenser i stället för personliga medicinska möten revolutionerar Teladoc hur hälso- och sjukvården tillhandahålls. Med tjänster som tillhandahålls i över 130 länder fortsätter företaget en snabb tillväxt och visar inga tecken på att avta.

Vad är Teladoc Health, Inc (TDOC)?

Teladoc är ett av de längst fungerande virtuella hälsoföretagen i världen. När verksamheten startade 2002 började företaget ansluta patienter till läkare praktiskt taget i delstaten Texas. Efter en tidig framgång lanserades företaget nationellt några år senare. Genom att utveckla relationer med stora organisationer och försäkringsbolag växte deras användarbas snabbt när arbetsgivare började erbjuda Teladoc som ett alternativ inom hälsofördelar för arbetstagare. Två decennier senare sysselsätter företaget nu 4 000 och erbjuder ett komplett utbud av tjänster utformade för att integrera alla aspekter av vården. Denna “hela person” -metod möjliggör helhetslösningar som tillgodoser individuella behov. Oavsett om det är en remiss eller en andra åsikt, har Teladoc tjänster för nästan alla som behöver det.

Genom strategiska drag har företaget etablerat sig som det enskilt största företaget inom telesjukdomssektorn när det gäller kundbas. Detta möjliggjordes av förvärv av huvudkonkurrenter Ameridoc och Consult A Doctor under branschens spädbarn 2014. Genom dessa drag åtnjöt företaget en period med relativt liten konkurrens i USA, vilket möjliggjorde snabb tillväxt. Idag litar företaget av organisationer som Microsoft och Target på att tillhandahålla hälsotjänster till sina anställda. Totalt har Teladoc över 50 miljoner betalande kunder i USA.

Virtuell vård ses som en allt viktigare del av vårdens framtid. Tillgång till tjänster som psykiatrisk personal inom många områden är knapp och möjligheten att ge tillgång till tidigare nådda patienter är en av de största fördelarna med virtuell vård. Bekvämligheten och konfidentialiteten som virtuell vård tillhandahåller nämns ofta av patienter, särskilt de i den yngre generationen, som en av de viktigaste drivkrafterna bakom att söka efter virtuell vård. För äldre patienter är möjligheten att söka vård utan att behöva lämna sitt hem extremt attraktiv. Hinder som tid, rörlighet och avstånd tas bort, vilket leder till att fler individer söker behandling.

Varför Teladoc Health, Inc (TDOC) Materie?

Med antagandet av virtuell vård ökar exponentiellt är Teladoc mycket väl positionerat som en av de globala ledarna inom området. Bara under de senaste fem åren har virtuella besök genom Teladoc ökat från 576 000 år 2015 till över 10,6 miljoner år 2020. Andelen användare utanför USA har också ökat och står nu för över 20% av Teladoc-besöken. Detta är viktigt eftersom antagandet på andra ställen i världen inte har gått så snabbt som i USA. I takt med att mer medvetenhet och acceptans av virtuell vård etableras i andra delar av världen kommer Teladoc att lägga grunden på dessa platser att löna sig i många år framöver..

En annan anledning till Teladocs popularitet är dess integrerade inställning till vården. Förutom virtuella besök för läkarbesök, erbjuder företaget också mentalvård, hantering av kronisk vård och specialisttjänster. Med detta tillvägagångssätt ser företaget till att patienterna från det första besöket kan fortsätta att ta förskott på Teladocs produktutbud under behandlingen. Med sina anslutningar till sjukvården erbjuder Teladoc också en “ytterdörr” till personliga behandlingar för dem som behöver denna typ av tjänster. Denna integration med den traditionella sjukvården är en viktig drivkraft för att ta patienter till Teladoc-plattformen.

I takt med att kundernas behov har ökat har Teladocs strategi också ökat. Bortsett från organisk tillväxt har strategiska drag gjort företaget starkare över tiden. Totalt, 12 förvärv har genomförts av företaget, som var och en täcker ett annat adresserbart segment av marknaden. Dessa förvärv har varit en av de främsta drivkrafterna för tillväxt under de senaste åren. Några exempel på dessa nya erbjudanden som möjliggörs genom förvärv inkluderar InTouch Health, Bästa läkare, och Friskaste dig 

Teladoc Health, Inc (TDOC) Utsikter

Trots att Teladoc redan dominerar det virtuella vårdutrymmet finns det mycket utrymme att växa. För närvarande använder 40% av Fortune 500-företagen Teledoc-vårdtjänster. Om detta är någon indikation, finns det fortfarande en stor marknad där ute som ännu inte har uppnåtts. När nya användare går med och använder systemet för första gången är det troligt att de kommer att fortsätta använda systemet när bekvämligheten och fördelarna syns. Covid-19-pandemin har sannolikt påskyndat detta skifte, eftersom nya användare går med för att undvika personliga medicinska inställningar och välja virtuell vård.

Genom den befintliga modellen är verksamheten mycket skalbar och kommer bara att förbättras med tiden. När fler patienter ansluter sig till plattformen, tillför Teladoc snabbt ytterligare tjänster för att möta behoven hos nya kunder. Till exempel öppnade Teladocs fusion med Livongo 2020 en helt ny tillväxtväg för företaget. Teladoc såg en trend av fler patienter som behöver behandlingsalternativ för kroniska sjukdomar och tog en av ledarna inom hantering av kronisk vård genom en beräknad 18,5 miljarder dollar att gå samman med Livongo. Genom detta förvärv togs Livongos molnbaserade teknik för diabeteshantering, som hjälper patienter att kontrollera sitt blodsocker, in i Teladoc-ekosystemet.

Var kan jag köpa Teladoc Health, Inc (TDOC)

En mäklare som vi rekommenderar är Firstrade.


Firstrade är ett ledande online-mäklarföretag som erbjuder ett komplett sortiment av investeringsprodukter och verktyg som är utformade för att hjälpa investerare som du att ta kontroll över din ekonomiska framtid. Sedan starten 1985 har Firstrade åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa tjänster av hög kvalitet.

Firstrade kombinerar egen handelsteknik, ett mycket intuitivt användargränssnitt, enastående kundservice och mobila applikationer och erbjuder en heltäckande lösning för alla dina investeringsbehov..  Firstrade är medlem i FINRA / SIPC.

Investera i Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC) Investera i Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC) Investera i Teladoc Health, Inc (NYSE: TDOC)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansgranskning

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampanjer

Gratis lager *

* Se webbplats för mer information.

Kampanjer

Ingen

Befordran

Ingen

Sammanfattning

Fördelarna med virtuell vård blir allt tydligare. Eftersom fler patienter använder sig av denna nya metod för medicinsk vård, kommer Teladoc att vara väl positionerad för att fortsätta öka. Under de senaste decennierna har företaget gjort betydande framsteg med att konsolidera tjänster under Teladoc-namnet. Som ett resultat av detta arbete kommer nästan alla personer som söker medicinsk vård sannolikt att överväga Teladoc eller ett av dess många dotterbolag. Då företaget fortsätter att expandera till nya marknadsplatser är möjligheterna till tillväxt mycket lovande.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map