Investera i Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Aktier

Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) är ett läkemedelsföretag med huvudkontor i New York. Med över tre decenniers erfarenhet har företaget kunnat använda sina forsknings- och utvecklingsmöjligheter för att snabbt ta ut läkemedel på marknaden som har förändrat livet för otaliga individer. Innovationer som utvecklats av företaget har effektiviserat tidslinjen för läkemedelsutveckling, vilket har lett till kostnadseffektivitet och minskat kostnaderna för att få läkemedel på marknaden. Företaget fortsätter att vara aktivt på forsknings- och utvecklingsfronten, hålla ett öga på de senaste vetenskapliga innovationerna och titta på sätt att utnyttja dem för långsiktig tillväxt.. 

Vad är Regeneron Pharmaceuticals (REGN)?

Grundat 1988 grundades det ursprungliga fokuset på Regenerons farmaceutiska forskning på regenerering av hjärnneuroner för att behandla patienter med Huntington-sjukdom, Alzheimers sjukdom och Parkinsons sjukdom. Fyra år efter etableringen började deras första läkemedel med kliniska prövningar. Medan det ursprungliga läkemedlet inte klarade dessa försök har Regeneron sedan utvidgat sitt forskningsfokus till ett antal andra områden. Efter två decennier av försök och misstag kom företagets första läkemedel ARCALYST ut på marknaden i början av 2000-talet. Företaget sysselsätter nu nära 9 000 personer över hela världen och har åtta FDA-godkända behandlingar på marknaden idag. Deras portfölj täcker ett brett utbud av läkemedel som täcker allergiska och inflammatoriska sjukdomar, cancer, hjärt- och metaboliska sjukdomar, neuromuskulära sjukdomar, infektionssjukdomar och sällsynta sjukdomar.

Medgrundare George D. Yancopoulos är forskare utbildad och listades som primärforskare för 6 av de 8 godkända läkemedlen som Regeneron har fört ut på marknaden. Trots sina roller som VD och Chief Scientific Officer är Yancopoulos fortfarande mycket involverad i företagets forskning och utveckling. Genom sitt fortsatta arbete blev Yancopoulos den 11: e mest citerade forskaren på 1990-talet, och många av de metoder och tekniker som används i läkemedelsforskningen idag är ett direkt resultat av hans forskning..

Varför Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Materie?

Regenerons livscykel för forskning och utveckling drar stor nytta av tekniken ”Velocisuite” som utvecklades av företaget 2003. Genom att använda denna uppsättning verktyg möjliggörs innovativa och korrekta resultat under alla faser av läkemedelsförsöksprocessen. Denna teknikpaket började utvecklas 2003 och inkluderar VeolciGene, VeolciMouse och VeolciHum. Sammantaget möjliggör denna uppsättning verktyg snabb manipulation och replikering av det genetiska materialet hos laboratoriemus. Genom att göra detta kan olika genetiska störningar reproduceras i massa, vilket möjliggör att helt humana antikroppar produceras i möss. Dessa faktorer är mycket fördelaktiga för läkemedelsförsök, vilket möjliggör ett extremt exakt resultat som speglar terapeutisk påverkan på människor. Utvecklingen av möss med genetiska kompositioner som liknar människor gjorde det möjligt för företaget att rakning månader från läkemedelsutvecklingens tidslinje.

Nyligen fick företaget stor uppmärksamhet för sin utveckling av en COVID-19-behandling. Med hjälp av Velocisuite och annan teknik fick Regeneron 450 miljoner dollar av Department of Health and Human Services för att utveckla en antikroppsbehandling mot viruset som en del av den amerikanska regeringens Operation Warp Speed. Behandlingen, känd som REGN-COV2, fick tillstånd för akut användning av FDA. Regeneron fick stor medieuppmärksamhet när det rapporterades att REGN-COV2 gavs president Donald Trump när han genomgick behandling för sin COVID-19-diagnos. Behandlingen liknar den som utvecklades av företaget under ebolapandemin. En liknande cocktail av läkemedel som ges till ebolapatienter har lett till en överlevnadsgrad på nästan 90% om den ges under de första infektionsdagarna.

Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Utsikter

Företaget har flera läkemedel i olika faser av FDA: s testprocess. Totalt finns det 31 läkemedel som produceras internt av Regeneron som för närvarande befinner sig i antingen steg 1, 2 eller 3 av kliniska prövningar. Dessa studier omfattar 8400 patienter i över 53 länder. Även om det är omöjligt att förutsäga vilka som kommer att godkännas, har företagets egna forskningsfunktioner en gedigen historia av att skapa produkter som gör det på marknaden. Företaget återinvesterar ett imponerande 30% av de årliga intäkterna tillbaka till forskning och utveckling. Denna andel av intäkterna är i linje med branschjättar som Pfizer och signalerar ett seriöst åtagande om kontinuerlig tillväxt genom diversifiering av produktutbudet. Med denna framsynthet ligger företaget konsekvent före kurvan och har förmågan att få fler och fler produkter till marknadsföra.

Regenerons strategi för läkemedelsutveckling är unik och har många fördelar. Det kanske viktigaste för deras tillvägagångssätt är Regeneron Genetics Center, som öppnade 2013 och redan har sekvenserat genomerna på över 1 miljon människor. Detta arbete har gjort Regeneron innehavare av en av de största genetiska databaserna i världen. Genom forskningsstudier och samtyckta volontärer samlar Regeneron genetisk information, anonymiserar den och använder sedan sin analytiska programvara för att titta på de genetiska egenskaperna. När data har analyserats kan företaget sedan använda dessa genetiska sekvenser i sin läkemedelsforskning. Regeneron har förstått vikten av genetisk sekvensering i framtiden för läkemedelsprovning och utveckling, och har också samarbetat med stora läkemedelsproducenter som Pfizer och AstraZeneca att finansiera globala forskningsinitiativ som syftar till att påskynda och förbättra tekniken för genetisk sekvensering. Målet med detta samarbete är att skapa effektivitet i forskning, vilket leder till fler framsteg inom läkemedelsutveckling och upptäckt, och i slutändan förbättrad människors hälsa.

Var kan jag köpa Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Lager

En mäklare som vi rekommenderar är Firstrade.

Firstrade är ett ledande online-mäklarföretag som erbjuder ett komplett sortiment av investeringsprodukter och verktyg som är utformade för att hjälpa investerare som du att ta kontroll över din ekonomiska framtid. Sedan starten 1985 har Firstrade åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa tjänster av hög kvalitet.

Firstrade kombinerar egen handelsteknik, ett mycket intuitivt användargränssnitt, enastående kundservice och mobila applikationer och erbjuder en heltäckande lösning för alla dina investeringsbehov..  Firstrade är medlem i FINRA / SIPC.


Investera i Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Aktier Investera i Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Aktier Investera i Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Aktier
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansgranskning

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampanjer

Gratis lager *

* Se webbplats för mer information.

Kampanjer

Ingen

Befordran

Ingen

Sammanfattning

Regeneron är ett läkemedelsföretag som har åtagit sig att investera i forskning och utveckling. Genom detta åtagande har de tagit fram ett antal metoder och metoder som är unika i branschen. Denna utveckling har gjort det möjligt för en stadig pipeline av terapeutiska läkemedel att nå marknaden. Med sitt fortsatta fokus på genetisk sekvensering som ett tillvägagångssätt för läkemedelsutveckling kommer teknikförbättringar över tiden bara att ytterligare befästa deras plats som ett av de mest innovativa företagen i läkemedelsindustrin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map