Investera i Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB)

Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB ) är ett bioteknikföretag som producerar DNA-sekvenseringsteknik för användning i en mängd olika vetenskapliga forskningsändamål. Med hjälp av Pacific Bioscience of California-maskiner kan forskare i laboratorier runt om i världen snabbt och noggrant observera DNA i realtid, vilket möjliggör tillgång till ett fullständigt spektrum av genetisk information som aldrig tidigare varit tillgänglig. Som ett relativt ungt företag har deras hårdvaru- och mjukvaruutveckling redan lett till flera betydande vetenskapliga framsteg och som ett resultat har Pacific Biosciences i Kalifornien blivit ett av de mest kända namnen inom bioteknikområdet.

Vad är Pacific Biosciences of California, Inc (PACB)?

Baserat i Silicon Valley, Pacific Biosciences of California, Inc. (PacBio) är ett bioteknikföretag som fokuserar på att skapa produkter och teknologier som används för att främja genetisk forskning. Företaget grundades av Dr Stephen Turner 2004 under namnet Nanofluidics, Inc. innan det döptes om några år senare. Efter bara några få decennier har företaget expanderat till över 400 anställda och har ett brett utbud av produkter inklusive sekvenseringsmaskiner, analytisk programvara och ”förbrukningsvaror”, som är kemikalier som används för att omvandla DNA till ett format som är klart att läsas av sekvenseringsmaskiner.

Företaget verkar i tre huvudnischer: växt- och djurvetenskap, humanmedicinsk forskning och mikrobiologi och infektionssjukdomar. Med hjälp av PacBio-maskiner kan växt- och djurvetenskaplig forskning utföras på så små organismer som myggor som innehåller så lite som 5 nanogram DNA. Genom studien av växt- och djurgenetik drivs PacBios teknik forskning som har använts för att utforska innovativa sätt att förbättra mat- och energiförsörjningen. Inom den mänskliga biomedicinska sektorn möjliggör forskning med PacBio-produkter och tjänster utforskning av genetiska variationer för att bestämma potentiella dolda ärftliga orsaker till sjukdomar. Genom att kunna identifiera epigenetiska förändringar blir den specifika genetiska variationen bakom sjukdomar lättare att förstå. Eftersom denna teknik blir mer tillgänglig på grund av lägre kostnader, kommer läkare att kunna förbättra “löshastigheten” som är involverad i diagnos av patienter. Slutligen är PacBio-maskiner starkt beroende av forskning om mikrobiella och infektionssjukdomar, vilket har lett till genombrott för att hitta botemedel och vacciner för en mängd olika virus, bakterier och andra mikrobiotiska organismer..

Varför gör Pacific Biosciences of California, Inc (PACB) Materie?

Företaget är välkänt för att utveckla innovativ teknik för att studera DNA, RNA och proteinsyntes och reglering. 2011 släppte Pacific of California sin första produkt, PacBio RS, en DNA-sekvenseringsmaskin, på marknaden. PacBio RS var den första maskinen som använde Single Molecule Real-Time (SMRT) sekvenseringsteknik. SMRT är en sekvenseringsteknik utvecklad av PacBio som gör det möjligt för forskare att förstå de inre funktionerna i biologiska system genom observation i realtid. SMRT-tekniken har förmågan att sekvensera hela genom eller rikta in sig på specifika sektioner av DNA / RNA. Tekniken gör det också möjligt att spåra komplexa populationer av bakterier, virus och andra sjukdomar och observera svar på läkemedelsbehandlingar. De två huvudsakliga fördelarna med PacBios SMRT-sekvenseringsmaskiner jämfört med konkurrenterna är deras låga pergenomkostnader och hög volymutgång. Vid lanseringen av deras första produkt, PacBio RS, SMRT-sekvensering, hade förmågan att läsa 1110 baser, som är de minsta DNA-enheterna. Denna teknik genomgick ytterligare innovation genom åren, och den senaste iterationen, namnet Sequel II-systemet, har nu förmågan att läsa uppåt 500 miljoner baser. För dessa framsteg fick PacBio och deras Sequel II-maskin ett pris från Forskaren för de 10 bästa innovationerna 2019.

Denna utveckling har gjort dagens DNA-avläsning mycket snabbare och mer kostnadseffektivt än någon av dess föregångare. De senaste systemen som utvecklats av PacBio har också läsnoggrannhet på över 99,9% noggrannhet, vilket är viktigt för att säkerställa förtroende och giltighet inom vetenskapssamhället. På grund av dessa fördelar har denna maskin blivit förstahandsvalet för forskare som söker mycket noggranna avläsningar av stora delar av DNA och annat genetiskt material.

Pacific Biosciences of California, Inc (PACB) Utsikter

När genetisk sekvensering blir mer och mer överkomligt upptäcks nya användningsområden för tekniken varje dag. PacBio uppskattar att 10 miljoner mänskliga genetiska sekvenser kommer att genomföras årligen fram till 2025 och att tekniken en dag kommer att bli en rutinmässig del av vården. Med pålitlig och pålitlig hårdvara och mjukvara är PacBio väl positionerat för att fortsätta sin dominans när det gäller marknadsandelar och är fortfarande en väl ansedd partner för företag runt om i världen.

SMRT-sekvenseringstekniken som utvecklats av PacBio är en av de bästa i branschen och har fått intresse från konkurrenter. Illumina, en annan ledare inom bioteknologisektorn, gjorde ett försök att köpa företaget för 1,2 miljarder dollar 2018. Affären slutade slutligen, och båda företagen citerade långvarig godkännandeprocess som den främsta anledningen till ömsesidigt avtal om att säga upp avtalet Trots detta visar intresset från andra företag att SMRT-sekvenseringsteknik är attraktiv och den kompletterande roll det kan spela för andra framväxande biotekniska innovationer.

Var kan man köpa Pacific Biosciences of California, Inc (PACB)?

En mäklare som vi rekommenderar är Firstrade.

Firstrade är ett ledande online-mäklarföretag som erbjuder ett komplett utbud av investeringsprodukter och verktyg som är utformade för att hjälpa investerare som du att ta kontroll över din ekonomiska framtid. Sedan starten 1985 har Firstrade åtagit sig att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet och hög kvalitet.

Firstrade kombinerar en egen handelsteknik, ett mycket intuitivt användargränssnitt, enastående kundservice och mobila applikationer och erbjuder en heltäckande lösning för alla dina investeringsbehov..  Firstrade är medlem i FINRA / SIPC.


Investera i Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB) Investera i Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB) Investera i Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansgranskning

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Public.com-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och minimikrav, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Avgifter

Nollkommission

Avgifter

Nollkommission

Avgifter

Nollkommission

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampanjer

Gratis lager *

* Se webbplats för mer information.

Kampanjer

Ingen

Befordran

Ingen

Sammanfattning

Som ett företag som bara har funnits i under två decennier har de innovationer som möjliggjorts av SMRT-sekvenseringstekniken som utvecklats av PacBio redan haft en bestående inverkan på det vetenskapliga samfundet. Eftersom kostnaderna fortsätter att sjunka har DNA-sekvensering potential att bli en vanlig del av vardagens hälso- och sjukvård. Den tekniska potentialen för denna teknik är nästan obegränsad. Som ledande inom rymden är Pacific Biosciences of California mycket väl positionerat för att dra nytta av den mycket lovande framtida tillväxten i branschen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map