(Uppdaterad 5 maj 2020) ZCash (ZEC) är ett framträdande sekretess- och säkerhetsmynt. Priset på ZEC har fallit från sina högsta tider nära $ 900 i början av 2018 till ett pris som för närvarande ligger på $ 64. Med kryptoprisförutsägelser långt ifrån enkla i den här analysen kommer vi att försöka ta en titt på några faktorer som kan driva priset på ZEC uppåt. Alla digitala valutor är flyktiga och mycket komplicerade, med priser som påverkas av en mängd viktiga faktorer, nämligen efterfrågan, utbud, partnerskap och tillgänglighet. Mot denna bakgrund, låt oss titta på varför experter tror att Zcash kommer att stiga.

Köp ZEC på Binance idag!

Varför experter tror att Zcash kommer att stiga

Enligt TradingBeasts förväntas Zcash starta året på cirka 31 dollar. Det högsta förväntade priset är cirka 38 $ och minimipriset är cirka 26 $. Myntet förväntas avslutas i januari på cirka $ 30. Men ZEC förväntas avsluta 2020-handeln till cirka 46 $, och 2021 kan priset stiga till 68 $.

Zooko Wilcox

Enligt Zooko Wilcox, VD för ECC (Electric Coin Company), företaget bakom den integritetsfokuserade digitala valutan ZCash, har företaget lagt till betydande förändringar utanför integriteten. Dessa förändringar gör integriteten mycket mer tillgänglig och öppnar också upp för mobilapplikationer. Denna utveckling kommer att se efterfrågan på myntet öka under de kommande åren, vilket i sin tur kommer att höja priset.

Dan Morehead

Övrig framstående investerare som Dan Morehead från Bitcoin riskkapital Pantera Capital, uttryckte optimism mot myntets funktioner och uppgav att det har fler fördelar jämfört med Bitcoin, när det gäller selektiv transparens, GPY-gruvdrift för att förhindra centralisering och potentiellt har mer effektiv styrning.

Deloittes Blockchain-experter

En av Deloittes blockchain-specialister, Davis, anges att eftersom popularitet lockar kapital kommer zcash att öka, med tanke på att det var snabbt utanför porten och har lyckats bygga upp en stark följd oavsett några av dess svagheter. Detta innebär att myntet har en ljus framtid och entusiaster bör se fram emot en prisökning i framtiden.

Köp ZEC på Binance idag!

Andra faktorer som driver priset på ZCash 2019

Det finns inte en hel del optimism i priset som går uppåt just nu med ett viktigt och viktigt undantag: en notering på Coinbase. Vi kommer att undersöka vad det kan göra för Zcash-priset och var det kan landa i slutet av året.

Läs vår fullständiga täckning av ZCash-noteringen på Coinbase Pro i slutet av 2018. Eller, om du är intresserad av att förvärva ZEC, kan du läsa om hur man bryter det i vår guide här.

Byggd på vetenskap

Först började dock historien om ZEC för flera år sedan med teknologer som är intresserade av att skapa ett mynt som kan använda nollkunskapssäkerhet; en förmåga som skulle dölja transaktionsinformation som andra mynt exponerade. Tekniken sågs som innovativ som den är nu och den har fått beröm av många i kryptovärlden för dess förmåga att slutföra privatisera en transaktion. Få mynt kan göra detta, och vid den tiden var det ett mynt som inte bara kopierade Bitcoin utan nyskapade om idén som Satoshi först lade fram.

Som sin egen webbplats säger är Zcash det byggd på vetenskap. Och det är bra – det är ett projekt som fortfarande är helt och hållet ägnad åt det uppdrag som det satte sig för att uppnå. Återigen, inte alla projekt kan säga detta.

Men det betyder också att det inte är ett projekt som är alltför bekymrat över sitt eget handelspris, inte heller gör en hög marknadsföringsnivå för att få användare att antas eller börsnotering. Så det har en nackdel där, särskilt för tidiga investerare.

Istället fokuserar varumärket hårt på elementen och grunderna för integritet. Du kan se det på dess blogg—Som är fyllda mer med perspektivstycken än marknadsföring av foder eller investerarrelationer. Och det är precis så Zcash kommer att bli. Som det framgår av det senaste inlägget är projektet inriktat på experimentet “att skaka ekonomiska grunder och bygga en framtid som hedrar alla människor, för alla tider.”

Inte varje mynt kommer att vara TRON och få Justin Sun att twittra om nya uppdateringar dagligen för att locka nya ögon till projektet.

Men om Zcash kan lyckas i sin vision och tillhandahålla ett mynt som utbyts med denna berömda teknik, utbyten som inte kan spåras, då har ZEC-priset mycket värde för att säkerhetskopiera det.

Coinbase Listing Effect på ZCash Price

Och det är helt klart vad Coinbase såg när det meddelade i juli att man tittade på ZEC, bland endast fyra andra mynt, för att lista på sin plattform. Det gav ingen tidslinje, men bara nyheten om att USA: s största börs tänkte lägga till en ZEC-fiat-rampbana såg att priset steg 40%.

Och just nu ser vi Coinbase-effekten i full gång. Ett av de andra mynten i den gruppen på fem var 0x (ZRX) som lades till Coinbase Pro idag. Myntet ökade med 20% på sitt USD-värde och mer på dess BTC-förhållande när andra mynt föll. Samma kommer sannolikt att hända när Zcash är noterat på Coinbase och ZEC-priset kommer att se en ökning från nya konsumentintressen.

Att se att Zcash fokuserar på att öka sitt tekniska experiment och samarbeta med vetenskapliga team som kan arbeta med sin zk-SNARKs-teknik kommer Zcash-priset att förlita sig på Coinbase.

Köp ZEC på Binance idag!

ZCASH (ZEC) Price Prediction TradingView Analys Uppdaterad 5 maj 2020

ZEC / BTC DAGLIG KORTREDIGERING förbi MarcelvvTradingView.com

Analytikern säger att ZEC håller starkt. Myntet rör sig inuti kanalen med bra reaktion från kanalstödet och stor volyminjektion efter BTC-pumpen, vilket är ett bra tecken och ser ut att gå högre. I diagrammet hittar du några kortsiktiga mål, men kom ihåg att BTC påverkar alla altcoins.

Missa inte den stora köpmöjligheten i ZECBTC förbi PrognosstadTradingView.com

Analytikern erbjuder följande handelsförslag; det finns en möjlighet till tillfällig retracement till den föreslagna supportlinjen (0.0057). Om så är fallet kan handlare ställa in order baserat på prisåtgärder som förväntas nå kortsiktiga mål.

Teknisk analys:

. ZECBTC är inom ett avgränsat område och början av en uppåtgående trend förväntas.

.Priset är över 21-dagars WEMA som fungerar som ett dynamiskt stöd.

. RSI är 68.

Få vinst:

TP1 = @ 0,00736

TP2 = @ 0,00987

TP3 = @ 0,01258

SL = Bryt under S2

Min nuvarande vy för Zcash (kartavbildad) förbi alanmastersTradingView.com

Analytikern säger att vi har hausseartade indikatorer och priser som utmanar motstånd.

Det omedelbara motståndet är nu EMA200 (0.005663). Således kommer ZECBTC att fortsätta trycka upp tills denna nivå bryts.

Om inte tillräckligt med fart kan samlas, kommer priserna att spåras igen innan nästa försök.

Vi är fortsatt hausse även om priserna sjunker under supporten.

Vi förväntar oss en stark studs efter om ett sådant scenario kommer att passera (blå pil).

Slutsats

Nyligen släppte Zcash Foundation ett styrprotokoll som hjälper decentralisering av plattformens blockchain. En avgörande faktor som ingår i styrdokumentet är att ta fram konkreta planer / policyer som kommer att främja samhällets mål. Det är ett steg som hjälper Zcash att stärka sitt grepp om altcoin-marknaden och också vara positivt för ZEC-priset.

Hittills har hela marknaden visat en hausseartad känsla som får oss att tro att vi befinner oss på en tjurmarknad. Det är den perfekta tiden för investerare att lägga till lite ZEC i sin portfölj efter den lilla tillbakadragning vi har sett under de senaste två veckorna när marknaden förbereder sig för att återhämta sig.

Köp ZEC på Binance idag!

Vill du läsa mer? Läs vår täckning av ZCash-listan på Coinbase Pro i slutet av 2018. Eller, om du är intresserad av att förvärva ZEC, kan du läsa om hur man bryter det i vår guide här.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me