Vechain Price Prediction 2021 – Experts Take, Bullish Technical Outlook och Partnerships Driving VET Price

[Uppdaterad 14 februari 2021] Vechain såg inte slutet av året det skulle ha hoppats på efter att ha upplevt en attack den sista månaden av 2019. Brottet såg att Vechain Foundation förlorade VET-tokens till ett värde av över 6 miljoner dollar och tillskrevs mänskliga fel, vilket följaktligen ledde till plattformens CFO avgår. Efter att stiftelsen utfärdade ett meddelande som hävdade att de hade rättat till misstaget och lämnat det slutgiltiga beslutet om huruvida de stulna tokens skulle brännas eller inte till Vechain-communityn.

Prismässigt kommer VET-token sannolikt att dra nytta av den kinesiska regeringen som omfattar blockchain-tekniken. I oktober förra året sa Kinas president Xi Jinping att tillämpningen av blockchain-tekniken kommer att spela en avgörande roll i den nya tekniska innovationen och den industriella omvandlingen.

År 2020 förväntas priset på VET vara fullt av spikar, och om altcoin-marknaden upplever betydande hausseartad fart, kan detta driva priset på token mot $ 0,5-nivån.

I det här stycket ska vi ta en titt på några expertförutsägelser, teknisk analys och senaste händelser som har potential att pressa priset på Vechain högre i år.

Experts yttrande om varför Vechain kommer att stiga

Du bör se upp för vad kryptoexperten säger om ditt favoritmynt framtida pris. Även om deras förutsägelser kanske inte är exakta, påverkar de verkligen marknaden. Låt oss ta en titt på några expertutlåtanden om VeChains framtida pris.

Enligt Roger Ver, även kallad “Bitcoin Jesus” och en av de mest inflytelserika rösterna i kryptosektorn, VeChain har en ljus framtid. Han hävdar att plattformens främsta uppdrag är att lösa verkliga problem och har applikationer som betjänar många branscher. Ver uppgav att VeChain, så mycket som han är intresserad av blockchain som möjliggör en tillståndsfri peer to peer digital cash system, har några spännande sätt att använda dem för att stoppa förfalskade varor och göra P2P tillståndlösa marknader mer pålitliga.

Tim Draper, en legend i Silicon Valley, en känd investerare i många företag, samt en stor tro på digitala valutor, gick med i VeChain-teamet i början av förra året. Detta drag hyllades av VeChain Foundation, som anges att Draper och plattformen har en liknande vision när det gäller framtiden för kryptovalutor och blockchain-lösningar.

Vechain Price News

Den här månaden har VeChain ökat mer än 100%, och för första gången sedan sommaren 2018 har VET brutit det 200-dagars exponentiella glidande genomsnittet (EMA). Inom perioden har myntet också lyckats bryta en 14 månader lång nedåtgående trend. Vinsterna kan hänföras till att den kinesiska presidenten Xi Jinping omfamnar blockchain-tekniken.

Priset ligger för närvarande på cirka 0,006 dollar med ett marknadsvärde på 317 miljoner dollar efter en förändring på 5,58% under det senaste dygnet..

Prisförutsägelsen och utsikterna för de närmaste 3 till 6 månaderna kommer att baseras på en konservativ strategi – men allt kan hända med kryptovalutor och stora prisrörelser kan hända när som helst, som hur Ripple i slutet av september förra året gick från 0,32 USD till $ 0,69 USD på bara några dagar.

Baserat på faktorer som beaktas kommer vår prisförutsägelse för Vechain att vara från 0,015 till 0,028 dollar.

Detta beror på de faktorer som förklaras nedan, inklusive priset på THOR (VTHO) -token och dess användning och transaktioner på VechainThor-plattformen.

Effekten av Vechain THOR på VET-priset

I slutändan tror många att värdet av VET-token kommer att komma ner till värdet av THOR det producerar. Så vad är värdet av THOR? Vi vet att den lägsta produktionstakten kommer att vara.00042 THOR per VET per dag, men hur mycket är 1 THOR värt?

Vi är inte helt säkra än. Det har inte varit mycket THOR-prisåtgärder under de två första månaderna eftersom volymen har varit låg. Många verkar vilja hålla sin THOR tills volymen verkar öka priset.

Det enda stället det är tillgängligt för handel är också på LBANK-börsen. Allt detta kommer att förändras under de kommande månaderna när OceanEX-handelsplattformen kommer live i slutet av oktober.

OceanEx kommer att driva VechainThors blockchain-plattform och innehavare kommer att ha möjlighet att konvertera eller återinvestera VTHO direkt till VET och därmed öka VET-priset. Detta kan vara en av de många anledningarna till att VET-priset kan komma tillbaka.

Efterfrågan på THOR kommer också att öka när Vechains företagspartners börjar använda blockchain. Alla för tillfället när projektet verkligen ”kommer till liv”.

De flesta av företagen är för närvarande på testtesttransaktioner, men detta kommer snart att förändras. Vi förväntar oss en övergång till huvudnätet snart där vi kommer att se ett ökande antal transaktions- och smarta kontrakt att inträffa innan året slutar. Transaktioner kan övervakas Veforge.

Det finns många andra partnerskap mellan VeChain och erkända företag på marknaden. Till exempel har de norska kungligheterna bevittnat VeChain och DNV GL-avtalet för några månader sedan. Detta är verkligen hausseartat för hela kryptomarknaden som expanderar dagligen.

Fler transaktioner kommer att innebära mer VET-prispress

Ju fler transaktioner och smarta kontrakt i kedjan innebär att mer VTHO kommer att brännas. Dessa transaktioner kräver att VTHO används och bränns.

Eftersom mer VTHO bränns måste företag gå på marknaden för att köpa mer VTHO för att kunna utföra blockchain-skrivning. Detta skulle därmed öka värdet på VTHO. Om ett företag inte vill gå denna väg kan det köpa yrkesutbildning och producera sin egen THOR; ett drag som bör se en prisökning på det inhemska myntet (VET), vilket fortfarande ökar värdet på innehavarna.

Medan allt detta händer, förhandlar Vechain för närvarande med den kinesiska regeringen om att skapa ett nytt koldioxidekosystem – den här gången med flera deltagare (stora företag) som kan. ta del. Detta skulle vara ännu större än BYD: s Carbon Credit-ansökan för elfordon. Vechain kunde hitta sig själv som den primära blockkedjan för ett helt ekosystem av den “spårade” ekonomin inom kinesiska initiativ.

Vechain-samarbete med Amazon Web Services

Den 18 februari VeChain meddelat att det hade samarbetat med Amazon i ett drag som kommer att se kryptovalutans nätverk växa och också höja sitt pris de närmaste månaderna. Blockchain har lanserat en integrerad lösning med ett klick i Amazon Web Services-molnet som gör att många företag kan distribuera snabba, kompatibla och säkra blockchain-applikationer.

Integrationen kommer att ske genom VeChains Blockchain as a Service (BaaS) som lanserades 2016. Plattformen kombinerar många olika lösningar inklusive identifieringsverifiering, NFC + RFID-chips, företagets IT-tjänster och blockchain-kryptering som alla används för att erbjuda en komplett IT-lösning.

BaaS-plattformen tillåter nu olika företag att bygga upp och använda sina egna blockchain-applikationer även om de inte har någon tekniskitet. Det blir lättare för företag att köra sina smarta kontrakt i molnet.

Med enklickslösningen använder VeChains BaaS-lösning AWS CloudFormation och gör det möjligt för kunderna att distribuera bara ett klick. Detta hjälper till att eliminera den besvärliga manuella utplaceringen som är förknippad med den framväxande branschen.

Det nya samarbetet möttes med spänning bland VeChain-samhället och i skrivande stund har VeChain gjort det vunnit 16% under det senaste dygnet. Denna positiva fart förväntas fortsätta under de närmaste månaderna eftersom VeChain etablerar sig som den främsta blockchain-plattformen.

VeChain arbetar med Walmart China för att driva en livsmedelssäkerhetsplattform

Walmart China har nyligen meddelat en ny VeChain-driven matspårbarhetsplattform. Målet är att ge konsumenterna möjlighet att få mer information om kvaliteten på maten de köper. 

Användare kommer att kunna skanna QR-koden från olika produkter som säljs i Kina och förstå hur de har producerats. 

Skanna med din favorit QR-kodskanner! Jag använde Wechat och Alipay#VeChain #Walmart $ VET $ VTHO #QRCode #Blockchain #AdoptionIsHere pic.twitter.com/Z4XV0jBfY3

– DontShowMeTheMemelines (@DMemelines) 25 juni 2019

Liu Xiaoen, Chief Purchasing Officer för Wal-Mart China, kommenterade:

”Wal-Mart har alltid varit engagerad i att bli en återförsäljare som konsumenter litar på. Under de 23 år som gått sedan Kina kom in har Wal-Mart kontinuerligt strävat efter att förbättra livsmedelssäkerheten och kvalitetshanteringen. Blockchain-tekniken hjälper Wal-Mart att bli ledande inom retrospektiv hantering av råvaror inom detaljhandeln. ”

Med detta nya spårbarhetssystem blir det möjligt att se spårbart färskt kött utgöra 50% av den totala försäljningen av förpackat färskt kött, grönsaker kommer att stå för 40% av den totala försäljningen för förpackade grönsaker. Dessutom kommer spårbara skaldjur att stå för 12,5% av den totala försäljningen av skaldjur i slutet av 2020. 

Detta är mycket viktigt för VeChain-innehavare som försöker förstå hur den digitala valutan kommer att bete sig i framtiden. Enligt VeChain Insider, den senaste ökningen av transaktionerna på VeChainThor blockchain kan relateras till att Walmart går live on-chain med 23 olika produkter. 

Alla transaktioner kräver VTHO som genereras av VET. Det genereras 37 miljoner VTHO varje dag. Mer än 20 miljoner VTHO bränns också varje dag. I framtiden kan antalet transaktioner öka eftersom Walmart förväntas skala plattformen med ytterligare 100 produktlinjer. 

Det är värt att nämna att detta bara kommer att bli en av VeChains partner. Eftersom produkten visar positiva resultat i Walmart Kina kan det finnas nya intresserade parter att förbättra sina lösningar genom att implementera blockchain-teknik via VeChain. 

Enligt teamet bakom VeChain kan det finnas över 2 miljoner dagliga transaktioner med hjälp av Walmart China. Detta skulle göra VeChainThor till ett större nätverk än Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) tillsammans. 

Det finns också andra företag runt om i världen som redan använder blockchain-teknik för att spåra olika produkter i stormarknader. Detta är mycket positivt för individer som skulle kunna ha mer information om de produkter de köper i olika butiker i olika länder. 

Grundläggande är mycket viktiga för ett kryptovalutanätverk. Under perioder med svag tillväxt eller en björnmarknad är det mycket viktigt för krypto- och blockchain-projekt att förbli aktiva och förbättra de lösningar de erbjuder till individer. VeChain fortsätter att expandera på marknaden. Sedan början av augusti har antalet konton med mer än 1 yrkesutbildning växte med nästan 4%. 

Det kommer att vara mycket viktigt för företag att anamma VeChainThor och förbättra de produkter och tjänster som erbjuds. Detta kommer att hjälpa till att öka antagandet av VeChain och öka priset på den digitala tillgången på VET. Fler partnerskap och avtal med företag kommer att bli mycket hausseartade för det långsiktiga priset på denna digitala tillgång.  

VeChain (VET) Prisförutsägelse TradingView-analys Uppdaterad 14 februari 2021

VET varierar i sidled mellan 0,06 och 0,05 nivåer förbi LaxGuyTradingView.com

VET har nyligen gått under den kortsiktiga trendlinjen som analytikern visar. Detta kan vara en signal som visar slutet på detta kortvariga rally. Betyder detta att makrotjurtrenden är över? Nej. Det betyder att det för nu har slutat och det kan göra en paus. 

Enligt analytikern har det skett en stram konsolidering mellan 0,06 USDT och 0,05 USDT. Det kan fortsätta att röra sig inom det intervallet nästa vecka och dagar. Ändå kommer den att möta den medellånga trendlinjen och reagera på den (eller kanske inte). Det kan vara ett bra ögonblick att samla yrkesutbildning som analytikern sa.

Prisåtgärd på Vechain VETUSDT förbi martinbilusicTradingView.com

Enligt TradingView-analytikern från den 23 december och bottenpriset på 0,012 USDT har VET ökat. Det är också möjligt att se att det har funnits en tydlig stigande stödnivå som definitivt kan vara viktig de kommande dagarna och veckorna. 

Analytikern anser att VET säkert kan gå mot 0,034 USDT. Ändå kan priset också röra sig nedåt och testa 0,024 USDT-regionen som en supportnivå. Saker och ting kommer att bero på hur marknaden fortsätter att röra sig under de kommande veckorna och om detta också skulle påverka VET / USDT-handelsparet.

VETUSDT, 3hr, tre poster – rr 1.63, 1.52, 2.59 eller bot exit? förbi reggytradesTradingView.com

Som analytikern redan visar i diagrammet handlas VETUSD-handelsparet nu i en stigande triangel, som också är en del av en stigande kanal som kommer från 2020. De senaste dagarna har den virtuella valutan gått högre och detta kan vara ett bra ögonblick att förstå vad som kan hända nästa. 

Han visar också i det här 2-timmarsdiagrammet att vi snart kan se en högre volym och en definition av om trenden kommer att fortsätta mot högre priser eller inte. Den virtuella valutan kan fortsätta att röra sig högre om hela kryptomarknaden får ytterligare ett tryck högre, inklusive Bitcoin (BTC).

Vechain formation Bullish förbi KelitosTradingView.com

VETUSDT: s digitala valuta har bildat ett omvänt huvud och axlar på 30-minutersdiagrammet som inte har möjlighet att gå högre. Den digitala valutan verkar dock handlas över supportnivån på $ 0,018952 per mynt. Utöver det verkar nästa motståndsnivåer vara på $ 0,02 och också på $ 0,0211. 

Analytikern ansåg att H&S kan driva VeChain till nya toppar. Detta var dock inte fallet och nu korrigerar VET prishöjningen i slutet av 2020 med ett oregelbundet mönster som rör sig i sidled.

VETUSDT kort förbi Trader_OMSTradingView.com

För VET / USDT-handelsparet anser analytikern att marknaden kan sjunka efter att ha upplevt en snabb prishöjning mellan november och december i år. I 1-D-diagrammet på Binance-börsen ser analytikern ett starkt motstånd mellan 0,018743 USDT och 0,01944 USDT. 

Om den virtuella valutan inte kan överträffa dessa nivåer kan vi se att VET faller till 0,014260-stödregionen som fungerade som motstånd tidigare. Det kommer definitivt att vara viktigt hur hela kryptomarknaden beter sig för att förstå vilka som är de mest möjliga resultaten för denna digitala tillgång under de kommande veckorna..

Vill du byta mot Vechains VET-token? Du kan göra det med ETH, BTC eller BNB på Binance utbyta. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map