Tron (TRX) Price Prediction 2021 – Nätverksuppgraderingar, kort och långsiktig prisanalys

(Uppdaterad 13 februari 2020) Ända sedan lanseringen av mainnet och förvärvet av BitTorrent förra året fortsätter den positiva utvecklingen Trons väg som lovar att ha ett positivt inflytande över priset på TRX under de närmaste månaderna.

Hittills har tre stora artiklar flyttat priset på TRX och kommer att fortsätta att påverka det inom en snar framtid. De inkluderar: den förestående hårda gaffeln i Tron Network, integration med Coinpayments och nedräkningen till lanseringen av Virtual Machine (TVM).

Köp Tron on Binance idag!

I sin nuvarande position ligger TRX på # 15 i totalt marknadsvärde med ett myntpris nära $ 0,015.

Vad experter tycker 

På senare tid har Tron ökat sedan han lyckades övergå från Ethereum Blockchain. Plattformen har gått in i några anmärkningsvärda samarbeten som inte glömmer köpet av BitTorrent. Plattformen har också upplevt en massiv uppgradering av integritet och säkerhet.

Experter kallar Tron underhållningens framtid och de rekommenderar att det är rätt tid att investera i projektet eftersom marknaden fortsätter att visa tecken på rörelse uppåt. Nyligen märkte Justin Sun plattformen som “Ethereum-mördaren” eftersom TRON Dapps fortsätter att dominera kryptovalutamarknaden.

CoinSwitch förväntar sig att Tron når 0,4 dollar 2020. Men priset förväntas fluktuera mer jämfört med tidigare år. Därför förväntar sig plattformen att TRX når topppriset i juli, varefter det kommer att gå ner till $ 0,3-nivån och så småningom sjunka ännu mer till $ 0,24-nivån i slutet av året.

Udi Wertheimer, en Bitcoin-utvecklare, tror att TRX har potential att slå ETH 2020. Baserat på detta antagande bör priset på TRX öka avsevärt.

Köp Tron on Binance idag!

Andra faktorer som har drivit priset på Tron inkluderar:

Tron Network Upgrade

Priset på Tron (TRX) förväntas stiga med en överhängande nätverksuppgradering runt hörnet. TRX är hård gaffel den 28 februari, och enligt Justin Sun, plattformens grundare, kommer gaffeln att innehålla fyra huvuduppgraderingar.

I en tweet gjord den 24 februari kommer de nya funktionerna att inkludera; multi-sig och kontohantering som är institutionsklar, dynamisk energianpassning till realtidsprestanda, bättre virtuell maskinsäkerhet och händelserver för dApps och 50 procent prestandauppgradering från nuvarande nivåer.

Uppgraderingen med flera signaturer och kontohantering ger mer säkerhet för transaktioner på blockchain. I en annan tweet konstaterar Justin Sun att uppdateringen är vad som behövs för institutionella investerare att engagera sig och Trons senaste partnerskap med BitGO kommer att göra plattformsinstitutet redo.


Den dynamiska energihanteringssystemuppgraderingen kommer att förbättra blockchain-effektiviteten och effektivisera nätverkets prestanda och energihantering.

Den tredje uppgraderingen skulle fokusera på prestanda även om det inte finns några detaljer om hur 50 procent förbättring kommer att uppnås.

Tron har dock hittills lyckats överträffa Ethereum när det gäller transaktionshastigheter.

Den fjärde uppgraderingen kommer att se vissa säkerhetsförbättringar och förbättringar på Tron Virtual Machine som tillgodoser dApp-utvecklare. Det kommer också att lanseras en evenemangsserver.

Dessa uppgraderingar förväntas påverka Tron-priset positivt under de närmaste månaderna, och detta borde vara spännande för alla kryptoinvesterare. Faktum är att vissa rykten om ett nytt partnerskap mellan Baidu och Tron gjorde det möjligt för den virtuella valutan att gå högre.

CoinPayments lägger till Tron och öppnar upp till 2 miljoner butiker

Därefter har Tron varit det läggs till CoinPayments-plattformen; möjliggör för TRX-innehavare att använda valutan med över 2 miljoner handlare internationellt. CoinPayments var en förstklassig betalningsprocessor som gjorde det möjligt för innehavare av altcoin att använda sina innehav kommersiellt, och tillägget av TRX är ett lyft för såväl myntet som CoinPayments-plattformen. En fullständig lista över CoinPayments-handlare finns på sin webbplats, liksom de andra mynt som den stöder.

Detta är bara ytterligare ett steg mot användbarhet för TRX-token; Ju fler av dessa skapar högre efterfrågan för investerare, kunder och internetanvändare att hålla det. I maj, även om det var en annan kryptomarknad vid den tiden, såg Verge en allvarlig boost för sin Coinpayments-lista, en effekt som kan komma senare för Tron.

Om Tron kan fortsätta att tjäna partnerskap som detta – sådana som är fokuserade på TRX: s adoption i den verkliga världen – börjar det tjäna mer än en konkurrens över konkurrerande topp-20 mynt. Detta positionerar det som en främsta kandidat för nya fiat-utbytesportar, en fördel som diskuteras senare i den här artikeln.

Lanseringen av Tron Virtual Machine 

Slutligen ser Tron-innehavare framåt med glädje eftersom vi bara är en vecka ute från lanseringen av Trons virtuella maskin (TVM) – den verkliga utgångspunkten för Tron-ekosystemet. Med detta kommer byggare att kunna skapa applikationer i TVM, köra ETH-baserade appar, och Tron-stiftelsen kommer att arbeta för att utöka sina transaktioner per sekund (TPS) för att visa upp Trons hastighet mot konkurrenter. Det kommer vara en livestream och firande för lanseringen av TVM, en milstolpe för myntet.

TVM är Trons bröd och smör. Det är den motor som Tron ska köras på och i vilken TRX kommer att användas. Tänk på det som App Store eller Google Play butiksekvivalent för Tron (andra artiklar har kallat det för “McGyver” av krypto). Det är där skaparna kan använda den här tekniken för att skapa framtiden. Ögon kommer att vara på denna lansering och vad som häller i TVM under de första veckorna. En framgångsrik lansering är avgörande; och kommer att spela in investerare som tittar på TRX.

Långsiktigt, om Tron kan använda sin TVM för att bevisa att dess tekniska funktion är i nivå med Ethereum, det kommer att visa investerare att värdet av de två mynten förtjänar att vara närmare varandra (Ethereum kommer naturligtvis att ha smarta kontrakt, men Tron kan vara värd för dem via TVM). Ethereum, efter marknadsvärde, är 20 gånger mer värdefullt än Tron, ett avstånd som kan utjämnas med positiva projekt placerade i den virtuella maskinen.

Köp Tron on Binance idag!

Långsiktiga TRX-prisfaktorer att tänka på

Den långsiktiga analysen tittar på några olika faktorer. Låt oss börja med prisrörelser. TRX ICO skulle vara cirka 0,0019 USD, långt ner från den plats där den står idag, men mycket längre ner från myntets högsta tid på nästan 30 cent.

Tron hade en av de fler mega-ICO; Föra in $ 70 miljoner USD. Från och med maj, det fanns fortfarande över en miljon plånbokadresser innehar TRX, ett bevis på att många har hållit på från början och nya innehavare har gått med.

klistrad bild 0

Nästa plats att titta på är volym. TRX-volymen är stark och stabil. Den ser en volym på cirka 200 miljoner dollar varje dag, ge eller ta, och den är spridd över de två stora handelskanalerna: USDT-handel och BTC-handel. Blandat där är ETH-handel, men det högsta av det (just denna dag) är bara 5 miljoner dollar av 200 miljoner dollar (2,5%) och fiat-handel, varav den högsta är ihopkopplad med KRW (ingen överraskning, koreanerna är vanligtvis högsta fiat-handlare). Men även detta är bara 6,5 ​​miljoner dollar. En mycket liten del.

Så, fiat-handel är fortfarande extremt representativt här. Det betyder att TRX har en enorm möjlighet att slå in mer fiat-försäljning; oavsett om det är mer KRW eller TKY, eller, ännu viktigare, fiat-transaktioner från Kina, USA och Europa. När detta händer (vare sig det är Coinbase kanske för USD-handel), bör vi se en volymökning (förstås inte alla som köper) som sannolikt kommer att höja TRX-priset.

Kinas djupa fickor och Tron

Kina är en fantastisk upplåsning med Tron. Enkelt uttryckt, de är inte med i spelet just nu (Kinesiska yuan uppskattas till 1% av den totala BTC-handeln). Vi ser inte CNY-parning med TRON eller andra mynt, och vi ser inte att kinesiska företag verkligen började investera i myntet.

Tron är en del av de stora kinesiska tre att titta på; tillsammans med NEO och VET. Om och när (och det borde vara “när”) Kina börjar värmas upp för krypto, kommer det att se till att öka sina nationella projekt före internationella. Du kan se detta med yrkesutbildningar tillkännagivande om att arbeta med den kinesiska regeringen. Tron kunde se samma fördelar.

Kinas riskkapitalscen har exploderat som aldrig förr. Du kan se diagram och en skrivning här, men det korta är att VC-företag och stora kinesiska teknikföretag pumpar pengar till nystartade företag. Att slå på Kina-omkopplaren kan förändra Tron över en natt. Även en antydan om att Kina kommer att tillåta pengar – personliga investerare och institutionella – tillbaka till kryptan kan fördubbla Tron-priset över natten.

TRON (TRX) Price Prediction TradingView Analysis Uppdaterad 13 februari 2020

TRXUSDT / 1D förbi SadeQ_QiassiTradingView.com

Denna långsiktiga handlare anser att detta är ett stort ögonblick för TRX / USDT-handelsparet. Även om han förblir neutral när det gäller hela marknaden, tror han att priset för närvarande ligger på en motståndszon. Den virtuella valutan kan så småningom bryta ut från det området och priset kan säkert gå högre. 

Analytikern sa att om priset kan bryta igenom alla motståndsnivåer, kan det vara mycket svårt att stoppa det från att gå högre. Konsolideringsområdet som visas av näringsidkaren ligger mellan 0,047 och 0,054 USDT per TRX. TRX all-time high är för närvarande 0,40 per mynt.

TRX-USDT förbi waqarzaka86TradingView.com

TRX / USDT-handelsparet skulle kunna bli hausse i framtiden enligt analytikern. Vi ser att myntet nu handlas till cirka 0,028 USDT. 

Det finns ett tydligt motstånd på 0,03273 USDT per mynt som inte kunde låta priset på den digitala valutan fortsätta att röra sig högre. Det kan dock ta lite tid innan den digitala valutan kan nå denna prisnivå. 

Analytikern anser att det är möjligt för TRX att starta en bulltrend under 2021. Detta kan hjälpa den virtuella valutan att gå mot $ 0,03273, $ 0,03662 eller $ 0,03905. Allt beror naturligtvis på riktningen för hela kryptomarknaden.

TRX / USDT kommer att röra sig uppåt förbi T_V_TreeTraderTradingView.com

TRX virtuell valuta kan för närvarande handlas i en stigande triangel där vi ser att den virtuella valutan har gjort en ABCDE-siffra som kan sluta med en ny touch av den nedre gränsen för triangeln och gå högre. 

Analytikern anser att det säkert är möjligt för TRX att bryta sig över 0,03 USDT och fortsätta sin rörelse högre mot 0,035. Detta kan ta några dagar eller vara ett explosivt drag. Om vi ​​ser att TRX bryter väggen till 0,03 USDT kan vi så småningom se ett steg mot högre priser under de kommande veckorna eller månaderna.

TRX-PRISFÖRSIKTIGHET FÖR VÅREN 2021 förbi allulaine1TradingView.com

Enligt analytikern kan det vara möjligt för TRX att gå högre de närmaste månaderna. Han delade en analys där han visar att TRX studsade tillbaka från 0,02581 $ och att det kunde fortsätta att röra sig högre under 2021. 

Även om detta kan vara mycket positivt, kan diagrammet som visades av analytikern driva TRX mot $ 0,08 USDT per mynt. Dessutom kan TRX fortsätta att flytta till $ 0,10 på kort sikt. Allt beror på hur Bitcoin (BTC) och andra kryptovalutor beter sig i framtiden. Under de närmaste månaderna kan tjurmarknaden fortsätta och pressa priset på denna virtuella valuta högre.

Tron (TRX) – 19 december förbi readCryptoTradingView.com

För TRX / USDT-handelsparet ser näringsidkaren att det finns en stor möjlighet att bryta över 0,032 genom att följa volymprofilpunkten. Om vi ​​får stöd vid 0,032-punkten, kommer den att bryta av den aktuella nedåtgående linjen och peka på den 0,037-punkt som vi för närvarande ser i diagrammet. 

Då kan TRX också falla och förändra trenden. Om den faller till nuvarande nivåer på 0,03963 USDT, bör vi använda en stop loss-order för att minska vår risk och lämna positionen. Om vi ​​istället går mot 0,02669 USDT per TRX, eller i uptrend-raden, måste vi använda ett Stop Loss för att bevara din vinst eller förlust.

Köp Tron on Binance idag!

Slutsats

Den positiva utvecklingen som har ägt rum runt Tron under det senaste året och de hausseartade diagrammen framför allt pekar på en positiv framtid för priset på TRX. Det vore klokt för alla investerare att lägga till lite TRX på sin kryptoportfölj när marknaden förbereder sig för att rally mot slutet av året.

Om du är intresserad kan du följa länken nedan för att lära dig hur du köper TRX på Binance.

[Följ den här länken för att lära dig hur du köper TRON TRX på Binance]

Vill du lära dig mer om TRON? Läs om hur Trons transaktioner har passerat andra stora mynt i vår fördjupade artikel. Du kan också läsa om hur Trons pris höjdes tidigare i år med rykten om ett stort partnerskap.

Det bästa stället att köpa eller handla för TRX är på Binance. Därefter kan du använda de fantastiska funktionerna i TronWallet för att hålla din TRX. Samtidigt har Exodus utökat stöd för Tron, vilket innebär att användare nu kan hålla sin TRX säkert och utan större problem. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map