Testar tre kryptoprisförutsägningsplatser

Föreställ dig det. Du besöker en webbplats och den berättar vilket pris ett mynt kommer att nå i framtiden. Låter det som fiktion eller bluff? Kanske, men det finns webbplatser som specialiserar sig på kryptovalutaprisförutsägelser. Idag ska vi granska tre av de mest populära webbplatserna för kryptoprisförutsägelser för att bestämma deras värde vid prognos för framtida pris på kryptovalutor.

Det bästa sättet att testa dem är att jämföra deras förutsägelser och vi gjorde exakt det.

Walletinvestor.com

När du googlar efter nästan alla myntförutsägelser, walletinvestor.com kommer att visas i resultaten. Den här portalen erbjuder kryptovalutaprisförutsägelser samt förutsägelser av aktier, råvaror och valutapar. Kryptoprognoserna gäller för varje dag i månaden och innehåller information om ett lägsta, högsta och genomsnittliga pris för ett mynt. På de mest populära mynten finns det prisförutsägelser som går så långt ut som fem år. Kryptovalutor med medel eller låg handelsvolym har bara förutsägelser för de närmaste månaderna.

TradingBeasts.com

Den andra populära webbplatsen vi tittade på är tradingbeasts.com/crypto/. Till skillnad från walletinvestor fokuserar den uttryckligen på kryptovalutor, prognoser för andra tillgångar är inte tillgängliga. Oavsett handelsvolym erbjuder TradingBeasts prisprognoser för över 1400 mynt de närmaste tre åren. Förutom högsta, lägsta och genomsnittliga pris kan du också hitta information om procentuell förändring.

LongForecast.com

Den tredje väletablerade källan med kryptovalutaprisprognoser är verkligen LongForecast.com. Denna webbplats har prognoser för de kommande fem åren med den månatliga förändringen och det högsta, lägsta priset (systemet genererar dock inte genomsnittspriset). Till skillnad från de två ovan nämnda källorna har denna portal endast prisförutsägelser för de 15 mest populära kryptovalutorna.

Analysera förutsägelserna

Vi tänkte att det bästa sättet att jämföra noggrannheten i prisförutsägningarna som dessa webbplatser erbjuder är att undersöka tre kryptovalutor (två populära mynt och ett med relativt låg handelsvolym). Vi testar såväl korta tidsprognoser som långsiktiga prognoser. Här är en extraherad data från alla dessa 3 webbplatser

Pris förutsägelse för oktober 2018 (kortvarig) 

Bitcoin Rusa ARK
walletinvestor.com 9348-13,451 491-828 0,8048-4,704
TradingBeasts.com 9,294-13,668 339-498 3,75-5,52
LongForecast.com 6,620-8,474 153-197

Pris förutsägelse för januari 2021 (långsiktig)

walletinvestor.com 26,390 – 32,437 1,422-1,870
TradingBeasts.com 13,837 – 20,349 562-827 8.11-11.93
LongForecast.com 31.478 – 39.070 373-463

I dag, på dagen för granskningen av förutsägelserna, är Bitcoin-priset 8 135 $. De kortsiktiga förutsägelserna är mycket lika, med LongForecast.com har lägre förväntningar än de andra två källorna. Långsiktiga förutsägelser skiljer sig avsevärt mer, särskilt den som gjorts av TradingBeasts.com som är nästan hälften i motsats till de två återstående portalerna.

Dash kostar idag 237 $ och precis som med Bitcoin görs de mest pessimistiska prognoserna av LongForecast.com som förväntar sig ett prisfall på kort sikt. Långsiktiga förväntningar är särskilt ljusa på walletinvestor.com, vilket förutspår ett dubbelt pris för de två andra webbplatserna.

Den sista prognosen är för ARK, det 75: e största myntet efter marknadsvärde. Som redan nämnts har LongForecast.com bara förutsägelser av de 15 mest populära mynten så det finns inget att jämföra för oss. Tyvärr har även walletinvestor.com endast prisprognoser fram till december 2018 så vi kan bara jämföra dess kortsiktiga prognoser. Det aktuella ARK-priset är $ 1,23. Förutsägelsen från walletinvestor.com har en ganska stor spridning och priset ska påstås sträcka sig från 0,8048-4,704. Förutsägelserna från TradingBeasts.com är mycket lika, bara minimipriset är inte så lågt. Den långsiktiga förutsägelsen som endast erbjuds av en från dessa webbplatser är 8.11-11.93.

Slutsats – Topp 3 webbplatser för prisförutsägelser för kryptovalutor

Den korrekta slutsatsen för den här artikeln måste vänta i flera år; men vi får reda på kortsiktiga resultat på bara några månader. Med det är det dock svårt att kreditera någon webbplats som den bästa förutsägaren utan mer data; och till och med en webbplats som kan förutsäga priset på BTC korrekt kan helt missa med DASH eller ett annat mynt.

Vi avslutar med ett citat från TradingBeasts.com: ”Ingen kan förutsäga priser på kryptovalutor med total säkerhet, så det är avgörande att förstå att prisförutsägelserna bara tjänar som ett förslag på möjlig prisutveckling och inte är avsedda att vara används som investeringsrådgivning. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map