Monero XMR-prisförutsägning 2021 – Experter tar och bullriga tekniska utsikter

(Uppdaterad 14 februari 2021) —Monero skapades i april 2014 och är ett sekretessmynt som tillåter privata, spårbara transaktioner som är länkbara och motståndskraftiga mot analys. För närvarande handlas till $ 55 XMR-priset har förlorat mer än 84% av sitt värde från det rekordhöga nivå som fastställdes i december 2017.

Monero (XMR) började handla 2019 på cirka 46 dollar. Priset skulle stiga stadigt och lyckades nå en topp på cirka $ 120 i mitten av juni. Men det var lika bra som för den integritetsfokuserade kryptovalutan.

Under andra halvan av året gick en långsam nedgång med XMR som slutade året ungefär där det hade börjat. Men mindre än två veckor in i 2020 är XMR-priset på gång igen, och den här gången uppåt. Dess ökade med 26%, och detta momentum förväntas fortsätta när året blir äldre när användarna försöker hålla sina transaktioner anonyma.

I det här stycket ska vi titta på några skäl till varför XMR-priset sannolikt kommer att stiga från expertutlåtanden till den senaste utvecklingen och teknisk analys av diagrammen. Låt oss gå in på expertutlåtanden om XMR-pris.

Köp XMR på Binance idag!

Experternas åsikt om varför XMR-priset kommer att stiga

I flera år har kryptovaluta-communityt berömt Monero för att ha visat legitimt utvecklingsarbete och innovativa integritetsfunktioner för sina användare. Som sådan har myntets värdeökning alltid förväntats. XMR-priset ligger för närvarande på nummer tio i kryptodiagrammen med ett börsvärde på över 1 miljard dollar. Låt oss ta en titt på varför experter tror att Moneros pris är begränsat till högre höjder.

Myntet fick ett stort lyft från Peter Todd, en ansedd Bitcoin Core-utvecklare, som uppgav att han föredrar Monero framför andra digitala valutor eftersom det är en äkta krypto. Han fortsatte med att säga att myntet erbjuder bättre integritet, det bygger på något verkligt utvecklingsarbete. Det ger bättre säkerhets- och sekretesslösningar.

John McAfee gav också en positiv förutsägelse angående Monero. Även om han inte gav en exakt Monero-prisförutsägelse, uppgav han att plattformen har potential att utmana Bitcoin som en ledande digital valuta. Han har varit väldigt högljudd i stöd från Monero i flera intervjuer och genom flera tweets.

Dessutom uppgav Riccardo Spagni, en kärnutvecklare av kryptovalutan, att den digitala valutan utvecklades för att skydda användarens integritet. Som sådan har denna funktion lett till sin utbredd användning av kriminella hackare. Denna omfattande användning kan se myntets prisökning i framtiden.

Köp XMR på Binance idag!

Andra faktorer som påverkar XMR-priset inkluderar;

Monero’s Strong Community Steps Up

Trots att det blir mer ansedd för dagen, plågas kryptovalutamiljön fortfarande av dåliga skådespelare, skadlig programvara och bedragare. På en djupare nivå har vissa traditionella institutioner uttryckt oro över kryptovaluta används för olagliga medel, såsom penningtvätt och finansiering av olaglig verksamhet.

På baksidan av sådana bekymmer vill samhällsmedlemmar från marknadsledande sekretessmynt Monero (XMR) lansera ett initiativ för att bekämpa vanliga krypto-bedrägerier.


Initiativet meddelat på Moneros officiella webbplats av Justin Ehrenhofer kommer från ett samhälle med ett intresse av att ändra den offentliga uppfattningen av vissa mynt. Samma skäl som Monero har lockat till sig ett stort antal förespråkare inbjuder också till oro från andra.

På grund av sin privata, ospårbara natur har Monero blivit en favorit för bedragare. En färsk rapport visade cirka 175 miljoner dollar i Monero hade bryts av “cryptojacking” -program. Antalet är mycket mer än något annat mynt och representerar mer än 5 procent av den totala cirkulerande tillgången på XMR. Detta kan definitivt påverka XMR-priset.

I Ehrenhofer tillkännagav han att tillgängligheten av Moneros gruvalgoritm var en positiv sak, men tyvärr öppnade sig för dåliga aktörer.

Medan de allra flesta användare utnyttjar dessa funktioner för gott, använder vissa angripare Monero för att tjäna pengar på maskiner utan användarens samtycke. De kan köra gruvarbetare på webbsidor som aktiveras utan användarens medgivande. De kan infektera maskiner eller dölja det i andra paket och köra gruvprogramvara. De kan infektera maskiner, kryptera de lokala filerna och kräva en lösenbetalning i Monero. Monerosamhället fördömer denna skadliga, icke-samtyckliga användning av utrustning för att bryta. ”

Samhällsinitiativet för att bekämpa skadlig kod kommer i form av en utbildningswebbplats, med råd från en gruppdriven grupp som heter Monero Malware Response Workgroup. Webbplatsen kommer att tillhandahålla diagnoser och handlingsplaner för oönskad gruvdrift i webbläsare, oönskad systembrytning och attacker med ransomware.

Användare kan komma åt gruppens innehåll på https://mrw.getmonero.org/

Ytterligare positiva Monero-nyheter kommer från ViaBTC, som har lanserat en Monero-gruvpool som kommer med 50% minskning av gruvavgifter under de första tre månaderna av prenumerationen.

XMR-pris

Köp XMR på Binance idag!

Monero (XMR) Price Prediction TradingView Analys Uppdaterad 14 februari 2021

XMR – 6h. Säljare förbereder sig för testet på 120-125 dollar förbi P_S_tradeTradingView.com

Denna Monero-analytiker visar att den 10 januari har det skett en hård kamp på XMR-marknaden i intervallet 168 och 172 USDT. Handelsvolymerna är fortsatt mycket höga och gjorde det möjligt för myntet att gå högre de senaste månaderna. 

Diagrammet som delades av analytikern visar att Monero kunde ha flyttat nedåt. Detta hände dock inte de senaste dagarna. Det är värt att nämna att Monero nästan har fördubblat sitt pris på några veckor och priset kan nu vara i en korrigering. Priset visar att XMR nådde $ 254 per mynt och det handlas nu nära $ 230.

XMRUSDT – Lång – Potential 10,63% förbi CryptoNichoTradingView.com

För Monero (XMR) och handelsparet XMR / USDT anser analytikern att det kan finnas en startpunkt på cirka 128,19 USDT-nivå. Dessutom, för att ha en riskhanterad handel bör en stop loss öppnas till 121,55 USDT. 

De viktigaste målen inkluderar 132,54 USDT och 141,73 USDT. Utöver det finns det några viktiga anteckningar som analytikern delade. Han uppgav att Bitcoin för närvarande är i sen konsolidering och volatiliteten sannolikt kommer att fortsätta. 

Dessutom anser han att den långa potentialen för XMR för närvarande ligger på 10,63%. Ändå är detta långt ifrån den rekordhöga rekord som Monero registrerat.

XMRUSDT förbi kryptoanalysatornTradingView.com

Som visas av analytikern är Monero (XMR) ett bra altcoin som kan få vinster för användare, men inte på kort sikt. Han uppgav att användare kan tjäna pengar på längre tidsramar. Enligt analytikern måste XMR träffa retracementområdet, och detta kan pressa priset på XRM till 144 USDT per mynt. 

Detta kan dock vara bara början och den digitala valutan kan fortsätta växa mot 200 USDT och ännu högre. Ändå kan vi behöva vänta ännu några veckor för att det ska hända. 

Nu handlas Monero nära 152 USDT. Prisnivån på 144 USDT borde hålla. Om inte, är 130 USDT nästa steg.

MONERO (XMR) Slutför 55% vinstpotentialflyttning förbi 333TradingView.com

För XMR-kryptovalutan ser vi att det kan vara möjligt för den att gå mot regionen $ 100. Under de senaste dagarna har den virtuella valutan fallit på grund av FUD kring vissa avnoteringar i USA. Enligt analytikern kommer mönstret att bekräftas efter att ha brutit ner 100 MA. Men 100 MA har ännu inte brutits. 

Utöver det anser han att Fibonacci-projekterings- eller försäljningszonen kommer att uppgå till $ 127 per mynt. Det kan ta en stund innan vi når denna nivå med tanke på att myntet kan fortsätta falla inom en snar framtid. Den potentiella återställnings- eller köpzonen är mellan 114 och 100 och Fibonacci-projekterings- eller försäljningszonen ligger på 127 och 156. 

XMRUSDT slutför Gartley | En bra lång möjlighet framöver förbi 333TradingView.com

För en-timmarsdiagrammet ser näringsidkaren olika situationer för XMR digital tillgång. Han anser att den virtuella valutan i XMR fullbordar sin sista del av Gartley och att den kan komma in i en ny reverseringszon. Enligt vad vi ser i diagrammen har den virtuella valutan definitivt vänt från 159 USDT och nådde 152,5 USDT för några timmar sedan. 

Nu finns det en mycket viktig motståndsnivå som fungerade som stöd tidigare. Vi pratar om zonen som för närvarande ligger nära 155 USDT. Försäljningszonen bestämd av näringsidkaren var mellan 155,32 och 156,73 USDT.

Slutsats

Under de senaste två åren visar grundläggande aktiva och fortsatta inkrementella uppgraderingar som har bidragit till att minska transaktionskostnader, förbättrade vårdlösningar, transaktionseffektivitet och blockchain-beskärning.

Alla dessa förbättringar, tillsammans med ovanstående hausseartade expertutlåtanden och teknisk analys, förutsäger en ljus framtid för XMR-priset. Med den nuvarande återställningen när marknaden förbereder sig för nästa rally skulle det vara klokt för alla investerare att få tag på några XMR. Följ vår detaljerade guide här för att lära dig hur du köper XMR på Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map