IOTA Prediction 2021 – Bullish Trends And Experts Take

(Uppdaterad 13 februari 2021) IOTA utvecklades av ett tyskt team och skapades för att stödja Internet of Things (IoT) -revolutionen, med hjälp av ett innovativt blockchain-system som kallas “trassel”. Det skapades för att förbättra kommunikation, transaktioner och betalningar mellan maskiner (dvs. M2M-interaktion).

Med tanke på den hastighet med vilken artificiell intelligens får global antagande är och var IOTA före sin tid när den blev tänkt. En del av IOTAs unika egenskaper är att det är en av få altcoins som inte kan brytas, inte har några block och inte har några kedjor. Den kommer med oändlig skalbarhet och mycket snabba transaktionstider, vilket ger det en fördel jämfört med till exempel Bitcoin blockchain.

Köp IOTA på Binance idag!

Fortfarande har IOTA hållits för samma nyckfulla som resten av kryptomarknaderna; en stor uppgång 2017 och början av 2018 och sedan en stor nedgång under de senaste fyra månaderna. Teamet fortsätter att lägga till partners och använda fall som gör IOTA till en populär rubrik på vår webbplats och andra. Och det finns många hausseartade teknologer som ser IOTAs teknik som överlägsen många andra på marknaden.

För närvarande är IOTA nummer 21 på kryptokartorna med ett börsvärde på över 800 miljoner dollar. Dess kryptovaluta handlas för närvarande till 0,29 dollar efter en förändring på 12% under det senaste dygnet.

För att IOTAs pris verkligen ska återhämta sig till 2018-topparna – där det började runt 3,61 $, behövs mer tid. Partnerskapen måste samlas och kedjan själv måste visa sin lätthet och snabbhet genom miljontals transaktioner.

Med IOTA fortfarande knutna till Bitcoin och partnerskap i sin begynnande fas, kommer IOTAs pris sannolikt inte att få en uppgång på egen hand 2019. Utöver detta år kan det göra den typ av förändringar i logistikvärlden och IoT-processer som den påstår sig kunna göra. Men det tittar på vägen.

Experternas åsikt om varför IOTA kommer att stiga

Under 2017 upplevde nästan alla digitala valutor, inklusive IOTA, betydande vinster under en kort period. Till exempel gav IOTA en avkastning på 12500% på mindre än sex månader. Frågan som nu är i allas hjärna är dock vad framtiden har för IOTA-priset. Låt oss titta på vad experter säger om myntets framtida pris för att svara på denna fråga. 

Det finns några branschexperter vars åsikter kan ha en betydande inverkan på priset på kryptovalutor. En av dessa branschexperter är John McAfee, som har gett flera synpunkter på många kryptovalutor. Genom en tweet uppgav MacAfee att IOTA skulle uppleva tillväxt, men detta kommer att vara långsamt, cirka 10% ökar varje år. Även om detta kan verka som en knapp siffra, visar det fortfarande att myntets pris kommer att fortsätta att stiga. 

WalletInvestor förväntar sig att priset på IOTA kommer att öka till 0,446 dollar år 2020 och om fem år kan priset vara 2,232 dollar.

TradingBeasts förväntar sig att priset på MIOTA kommer att förändras något 2020 och lyckas nå en topp på $ 0,4347959. Men under de närmaste åren kommer priset att växa gradvis och i slutet av 2022 kan det nå en topp på 0,625 dollar.

Tim Falk, en expertförfattare för Finder.com, uppgav att sakernas internet hade visat potential för enorm tillväxt i framtiden. Google förvärvade till exempel Nest, ett smarttelefonautomationsföretag för 3,2 miljarder dollar 2014. Detta förvärv visar att Google förväntar sig att IoT-branschen snart kommer att växa, och eftersom IOTA bygger på denna teknik kan det uppleva ökad antagande, vilket leder till en ökning av myntets pris. 

Dessutom förutspår den sociala kryptoplattformen smartereum.com att MIOTA snart kommer att slå 5 dollar. Enligt den här källan baseras förutsägelsen på faktorer som utvecklargruppens styrka, tekniska utsikter och kontinuerlig utveckling. Som sådan kommer myntets pris att fortsätta att stiga. 

Vi har flera gånger sett hur IOTA kunde skjuta i höjden på bara några timmar. Detta visar att det finns en stor potential för denna virtuella valuta i framtiden. Till exempel kunde IOTA flytta högre med över 15% med Tezos (XTZ) för bara några månader sedan. En av de viktigaste frågorna som samhället gör är om det kommer att vara möjligt för IOTA att gå mot $ 55 per mynt. 


Köp IOTA på Binance idag!

Andra faktorer som driver priset på IOTA inkluderar;

Digital CarPass kommer att lanseras under första kvartalet 2019

Den första fungerande produkten av samarbetet mellan IOTA och Volkswagen kommer att släppas i juni i år för allmän användning. Digital CarPass är en praktisk tillämpning av IOTA-tekniken för fordons-telematikdata.

Den nya produkten gör det möjligt för ett fordon att berätta sin historia som vart den gick och hur den behandlades. Det kommer också att erbjuda manipuleringssäker körsträcka och skydda mot odometerbedrägeri när det gäller begagnade fordon. Enkelt uttryckt kommer Digital CarPass att fungera som ett rapportblad för bilar på den distribuerade huvudboken för att säkerställa att data som registreras som körsträcka är korrekta.

Enligt till Benjamin Sinram som är chef för blockchain hos Volkswagen, biltillverkaren utforskar distribuerad ledgerteknologi och kryptovalutor i samförstånd med team som IOTA och Energy Web Foundation.

Han tillade att visionen för Volkswagen är att fokusera på autonoma bilar som kommer att genomföra transaktioner på uppdrag av sina ägare med kryptovalutaplånböcker..

“Vi vill göra det möjligt för våra autonoma bilar att (tillhandahålla) tjänster åt dig och betala autonomt för dessa tjänster med sina egna pengar.”

Enligt Sinram kommer produkten att lanseras före slutet av första kvartalet och med tanke på att detta är enormt för bilindustrin kan vi förvänta oss mycket positivt surr kring IOTA, och det bör reflektera över dess pris.

IOTA förbereder sig för tjurmarknaden

Under baisse perioder råder kryptoexperter projekt för att bygga den nödvändiga infrastrukturen för att verkligen göra deras produkt tillämplig. Och det här är vad IOTA och dess team gör.

För närvarande arbetar IOTA-communityn hårt för att få olika produkter lanserade. Att börja, Trinity plånbok används och spioneras av IOTA-entusiaster. Trinity Wallet arbetar för att skapa en säker och plånbok för att hålla mynt; en lätt ramp för framtida innehavare att komma in i IOTA-investeringar. Detta är ett plånbokstillägg till den redan etablerade metoden för lagring av IOTA på Ledger-plånboken, som du hittar mer information om här.

Det andra viktiga projektet som utvecklas är ett nytt digitalt ID. Världen går mot att digitalisera allt inklusive personlig information. IOTAs team arbetar i en viktig digital ID-lösning som kommer att använda sin “trassel” -teknologi. Även om det inte finns någon officiell tidslinje för detta projekt implementerar utvecklare verifierbara anspråk för att förbättra sina tjänster.

Captura de pantalla 2018 09 10 a las 16.08.10

ID-projektet som utvecklas är bara ett av flera projekt som IOTA har tecknat med olika biltillverkare.

Det finns flera andra projekt som omfattar IOTA. Till exempel arbetar vissa länder som Sverige och Nederländerna med IOTA för att förbättra olika administrativa processer.

Svenska centralbanken (Riksbanken) vill till exempel lansera den digitala versionen av svenska kronor. E-Krona kommer att baseras på IOTA och kan lanseras 2019.

Dessutom två företag i Nederländerna, ICTU och XURUX, investerar i ett projekt för att verifiera juridiska dokument inom ”IOTA Blockchain.”

Projekt som detta ökar IOTAs ställning som en av de mer “praktiska” och “tillämpliga” kryptotillgångarna. Dess teknik har visat potentiella fördelar för dessa olika sektorer, och björnmarknaden hindrar inte IOTA från att skapa värde.

ENGIE Lab

I ett annat nytt drag som är värt att nämna har ENGIE Lab Crigen samarbetat med IOTA Foundation. De två företagen kommer att arbeta med ett blockkedjebaserat smart energiekosystem. I partnerskapet kommer ENGIE att använda sin datavetenskap och artificiella vetenskap för att förbättra IOTA-trassel. Enligt en officiell blogg inlägg kommer teamet att lära av varandra genom experiment.

IOTA-blogginlägget avslöjade vidare att de två företagen hade undertecknat ett avtal om att upprätta ett samarbetsavtal mellan dem. De kommer att initiera smarta energisystem gjorda av två grundläggande verktyg. Den första, att hantera serverbaserad blockchain-infrastruktur och skapa molnbassystem. Den andra fokuserar på att förbättra smarta kontrakt.

Enligt tillkännagivandet riktar sig företaget främst till den asiatiska marknaden och avser att lansera tjänsterna före nästa år. ENGIE kommer att utöka sina tjänster ytterligare till södra Europa före maj 2019. Yves Le Gelard, ENGIEs vice president, uttryckte sin glädje genom att säga att:

”Vi är glada över att vara en del av detta program, vilket gör det möjligt för många aktörer att få tillgång till blockchain-tekniken. Det är ett perfekt exempel för att visa hur ENGIE omvandlar samhället digitalt, ”

I tillkännagivandet kommenterade Phillippe Calvez, en laboratorieforskningschef, att:

”De flesta proof-of-concept och aktiviteter har redan initierats i labbet och därför ser vi fram emot att samarbeta med större internationella projekt. Partnerskapet kommer att informera fler om fördelarna med att använda innovativa DLT-tekniker. ”

Det är värt att påpeka att IOTA också har samarbetat med Audi, en av de största bilproducenterna över hela världen.

IOTA (MIOTA) Prisutveckling TradingView-analys Uppdaterad 13 februari 2021

IOTA / USDT har redan startat fas D och SOS är IN. förbi Mizo_MizoTradingView.com

IOTA kunde göra en 100% vinst de senaste veckorna. Nu kan det vara möjligt för IOTA att starta en korrigeringsvåg som kan pressa priset 30% till 50% nedåt. Även om detta inte är bekräftat, är det vad analytikern tror att det kan hända. Utöver det visas en “SOS” -alarm i diagrammet, vilket indikerar att det kan vara ett bra ögonblick att sälja snarare än att komma in på marknaden. 

Nästa supportnivå ligger för närvarande på 0,56 USDT och den digitala tillgången kan så småningom flytta till dessa nivåer. Ändå förblir kryptomarknaden hausse och vi kanske inte ser en lokal topp för det ännu.

IOTAUSDT förbi Trader_OMSTradingView.com

För IOTA-kryptovalutan visar handlaren i TradingView olika support- och motståndsnivåer för denna virtuella valuta i 4-timmarsdiagrammet. Vi kan se att den närmaste supportnivån ligger på 0,3909 USDT per mynt. Under tiden är det närmaste motståndspriset 0,4185 USDT. 

Om IOTA kan bryta motståndsnivån, kan den lätt gå till 0,457 USDT per mynt. Om det istället bryter ner denna supportnivå, skulle nästa vara 0,38 USDT eller MA 223 som nu går högre. MA 34 har precis passerat MA 89 nedåt, och detta kan fortsätta om supportnivåerna inte kan upprätthålla IOTA-priset.

IOTUSDT gör en paus för det … förbi den dagliga konstnärenTradingView.com

Som IOTA-analytikern visar finns det en bildning av ett omvänt huvud- och axelmönster under tidsperioden på 3 dagar. Som vi kan se i diagrammet försöker IOTA bryta igenom en mycket viktig motståndsnivå som är valuta som ligger på 0,4388 USDT.

Att bryta över den nivån kan vara mycket positivt för denna virtuella valuta. Det kan faktiskt vara nästa hausseartade drag för IOTA. Allt beror på hur ljuset stängs och möjligheterna att förbli över den nivån. Om det händer kommer en flerårig motståndsnivå att brytas helt, vilket gör att IOTA kan börja röra sig högre på nästa tjurmarknad.

IOTAUSDT förbi sinaosivandTradingView.com

För IOTA USDT-handelsparet ser analytikern att det finns en mycket stark långsiktig supportnivå på cirka 0,2259 dollar per mynt. Detta kan ha en mycket positiv effekt som stöder priset på denna digitala tillgång. Dessutom finns det också en stigande trendlinje som kan pressa priset på den virtuella valutan högre de kommande månaderna. 

Den långsiktiga analysen av denna näringsidkare pekar IOTA mot det högsta registrerade priset sedan tjurmarknaden 2017/2018. Den virtuella valutan kan nå $ 0,5954 i mitten av 2021. Dessutom kan det också vara möjligt för detta mynt att flytta till $ 0,54.

IOTAUSDT förbi hakem_30TradingView.com

IOTA kan gå mot 0,35 USDT inom en snar framtid. Den virtuella valutan kan gå mot 0,39 USDT och gå högre till 0,4675 och kvällen till 0,5910 om marknaden fortsätter att röra sig högre. Dessutom representerar dessa också Fibonacci-nivåerna. 

Analytikern anser att denna analys inte skulle fungera om den digitala valutan sjunker under 0,2980 USDT. Detta skulle driva IOTA till nivåer mellan 0,25 USDT och 0,28 USDT. Naturligtvis skulle hela kryptovalutamarknaden spela en viktig roll i utbyggnaden av altcoinmarknaden. Om BTC går högre kan IOTA följa.

Köp IOTA på Binance idag!

Läs mer

Lär dig hur du kan köpa MIOTA på Binance med information i vår guide, samt en om hur du lagrar MIOTA på Ledger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map