Ethereum-prisförutsägelse – varför experter tror att det kommer att öka

Ethereum är den näst största kryptovalutan och lanserades 2015 av en rysk-kanadensisk utvecklare Vitalik Buterin. Myntets blockchain-protokoll tillåter människor från hela världen att skicka och ta emot pengar utan behov av tredje part. 

Till skillnad från Bitcoin gör Ethereums blockchain dock mer än bara finansiella transaktioner. Blockchain är värd för smart kontraktsteknik som gör det möjligt för människor att ingå ett avtal utan behov av en tredje part. 

De smarta kontrakten flyttar medel från en individ till en annan när vissa villkor från avtalet är uppfyllda. Dessutom är varje transaktion i nätverket synlig i den offentliga blockchain för att möjliggöra öppenhet. 

Dessutom kan tekniken bekräfta transaktioner på cirka 16 sekunder och utföra 15 transaktioner per sekund. Plattformen har dock planer på att öka denna hastighet. 

Ethereums pris nådde en heltidshöjd på 1 400 dollar i december 2017, samma tid när Bitcoin nådde 20 000 dollar. Icke desto mindre har priset sedan tappat från sin högsta tid, och det är inte klart när – eller om – myntets pris når de höga höjderna igen. 

Så nu när du vet vad Ethereum är och vad det kan uppnå, låt oss diskutera myntets framtida pris och faktorer som kommer att påverka priset. 

Köp ETH på Binance idag!

Ethereums verkliga händelser 

Vi diskuterade ovan att Ethereum kan bearbeta 15 transaktioner per sekund. Detta är dock en utmaning för nätverket, eftersom det måste förbättras för att hantera den globala efterfrågan. 

Till exempel i slutet av 2017 behandlade en ny decentraliserad applikation CryptoKitties så många applikationer och nästan krossades. Detta var bara en enda applikation, så föreställ dig ett fall där dApps blir mer populära. 

Vissa människor märkte denna utmaning och började skapa nya smarta kontrakt blockchains som kunde prestera bättre. Ett bra exempel är NEO som kan hantera tusentals transaktioner per sekund och det byggs andra som hävdar att de kan bearbeta miljontals transaktioner per sekund. 

Ethereums utvecklingsteam har dock redan känt igen denna fråga och är upptagna med att arbeta med en lösning. Om de framgångsrikt kan skala nätverket kan vi se att myntets pris når nya höjder. 

Varning om prisförutsägelser 

Vi tycker att det är en bra idé att snabbt markera några saker du bör tänka på innan du läser en artikel om prisförutsägelser.

 I verkligheten kan ingen förutsäga framtiden för Ethereum. Medan vissa människor förstår det, finns det andra som får fel. 

Ingen förutsägelse garanteras att bli sant på grund av faktorer som regler, förbättrad teknik, framtida utveckling och partnerskap. 

Dessa faktorer avgör priset på ett mynt, så det är bäst om du läser denna förutsägelse med ett öppet sinne. 

Expertförutsägelser om Ethereum-pris

Enligt Steven Nerayoff, Ethereum-medskapare, myntets pris kommer att nå stora höjder 2019 på grund av att utvecklingskapitalet skjuts in i Ethereums ekosystem. I januari förra året, när han gjorde denna förutsägelse, var Eters pris över $ 1000. Det har dock fallit från den punkten och handlas för närvarande till 210,37 dollar. Men det är lätt att se varför Nerayoff är så hausse om priset på ETH med tanke på att viktiga uppgraderingar som hanterar nätverkets skalbarhet är på väg. Årets tjurmarknad är också en annan anledning att vara fortsatt positiv på ETH-priset.

En annan prisförutsägelse gjordes av CoinKir, en webbplats som använder teknisk prisanalys för att göra framtida prisförutsägelser. Detta inkluderar att titta på historiska trender och förutsäga trender som kan hända i framtiden. 

Ethereum-pris

Detta är en populär strategi som används av verkliga finansmarknader. Ändå tittar dessa marknader på data som är över 50 år, vilket kryptovalutamarknaden saknar. Enligt den här webbplatsen kommer myntets pris att gå riktigt bra under nästa år. 

Från diagrammet ovan förväntar sig analytikerna att Eters pris kommer att vara runt 720 dollar i början av 2020 och sedan öka långsamt. I slutet av nästa år kommer myntets pris att ha fördubblats till 1 488 dollar. Det här är ganska intressant eftersom webbplatsen inte förväntar sig att nå sin allra högsta nivå förrän i november 2020. 

Om Ethereums pris verkligen uppgår till 1 488 dollar, kommer det totala börsvärdet att vara cirka 148 miljarder dollar. Om denna förutsägelse är korrekt skulle det innebära att Ethereum behöver nästan två år innan det är redo att gå på en stor prissättning. Detta kan vara sant med tanke på den framtida utvecklingen som Ethereum-teamet arbetar med. 

Andra positiva expertutlåtanden inkluderar Jospeh Raczynski, en innovatör och grundare av olika företag, inklusive JoeTechnologits.com. Raczynski tror att myntets pris kommer att uppgå till $ 1200 inom detta år, baserat på idén att 2019 skulle se många utvecklingar på Ethereum-nätverket, vilket kommer att ha en positiv inverkan på Eters pris. 

En annan optimistisk förutsägelse gjordes av deVere Group, ett företag som erbjuder finansiella konsulttjänster till många olika företag runt om i världen. Nigel Green, företagets VD nämnde nyligen att Ethereum-priset kan hoppa till $ 2500 i slutet av 2019. Green tillade att en sådan optimistisk förutsägelse beror på den ökande användningen av molnberäkning och smarta kontrakt tillsammans med uppkomsten av nya kryptovalutor. 

Dessutom Bobby Ullery, en online prisanalytiker tror att Ethereum kommer att inneha 25% av hela kryptomarknaden, vilket han förutspår kommer att ha en total börsvärde på 4,5 biljoner dollar fram till 2020. Detta innebär att Ethereums pris kommer att nå 11 000 dollar i slutet av 2020. 

Ändå tror andra experter att myntets pris inte kommer att nå de stora höjder som vi förväntar oss. Till exempel publicerade A.T. Kearney, ett av världens främsta konsultföretag nyligen en analysrapport. I analysen uppgav företaget att Bitcoin 2019 kommer att ha dominerat andra kryptovalutor när det gäller marknadsvärde, vilket kommer att påverka priset för de flesta negativt.. 

En annan negativ förutsägelse gjordes av chefen för Digital Capital Management, Tim Enneking, som uppgav att Ethereums prishöjning är osannolik eftersom det inte finns någon anledning för detsamma. Som sådan drog han slutsatsen att 2019 kan vara lovande för andra digitala valutor men inte för Ethereum. Men att döma av vad vi har sett hittills kan han ha fel.

Vad man kan göra av ovanstående prisförutsägelser  

Av ovanstående analys är det tydligt att Ethereums prisförutsägelse är ganska positiv. Trots utmaningar som plattformen står inför och en ständigt föränderlig kryptovalutamiljö tror de flesta experter att myntets pris kommer att nå högre höjder inom en snar framtid. Dessa förutsägelser kan gå i uppfyllelse med tanke på den framtida utvecklingen vi förväntar oss i Ethereum blockchain, liksom massiv antagande runt om i världen. Det återstår dock att se om Ethereum-priset kommer att stiga som förväntat. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map