DASH Price Prediction 2021 – Experts Take Plus Bullish Technical Outlook

(Uppdaterad 13 februari 2021) I skrivande stund är Dash den 20: e största kryptovalutan efter marknadsvärde, med ett totalt värde på över 1 miljard dollar. Dash-priset ligger för närvarande runt $ 119 och förenar andra mynt och är cirka 90% lägre än någonsin. Vi tittar på vad som händer med Dash-ekosystemet och handelsdiagram för att göra vår Dash Price Prediction för 2019 och därefter.

Själva myntet lanserades 2014, som en gaffel från Bitcoin. Sedan starten har den tillbringat betydande tid sedan dess som en av de mest värdefulla kryptovalutorna i omlopp. I mars 2017 såg Dash en meteorisk uppgång för att bli den tredje mest värdefulla kryptovalutan under en tidsperiod.

Målet med Dash är att tillhandahålla en snabb, gränslös, spårbar valuta för transaktioner. Det uppnås genom två funktioner – “InstantSend” och “PrivateSend”. Som standard är dessa funktioner inaktiverade. Användare har möjlighet att aktivera eller inte.

Dash har gjort dragkraft som både en transaktionsvaluta och ett integritetscentrerat mynt. Det heter ofta tillsammans med Monero och Zcash som ett av de mest framträdande sekretessmynten.

Köp Dash on Binance idag!

Förstå Dash Masternodes

Dash har en unik möjlighet för myntinnehavare. Istället för att bryta mynt som man skulle göra med Bticoin, erbjuder Dash ett system av masternoder – så att innehavare kan tjäna passiva inkomster. Ta reda på mer i vår guide till Dash Masternodes.

När det gäller Dash-pris är masternoder en viktig del i ekosystemet eftersom de säkerställer att en betydande mängd Dash-mynt inte kommer att säljas. De är låsta i masternodsystemet och betalar ut innehavare (du kan läsa mer om utbetalningar här), men skapar också en relativt knapphet för Dash-mynt. Om och när Dash får fler köpare, kan efterfrågan blandat med denna brist skjuta Dash-priset upp ytterligare.

Naturligtvis finns det fortfarande mycket att lära sig om Dashs gruvdrift, vilket du kan läsa mer information i vår guide till Dash mining.

Experternas åsikt om varför Dash kommer att stiga 

Dash är en öppen källkodkryptovaluta och gaffades från Bitcoin-protokollet. Myntet ger användarna frihet att flytta pengar som de vill, för mindre än en cent. Plattformen har kommit in i Venezuela, Colombia, och expanderar långsamt sin närvaro i Thailand, och denna utveckling har sett att myntets pris stiger avsevärt sedan det lanserades. Låt oss titta på varför experter tror att myntets pris kommer att stiga. 

TradingBeast förutspår att priset på DASH kommer att vara runt $ 42 i början av februari 2020. Det förväntade högsta priset är $ 58 och ett minimipris på $ 39. Myntet förväntas sluta månaden på cirka 46 dollar.

I mars är myntpriset 46 dollar i början av månaden. Det högsta priset förväntas vara $ 62 och ett lägsta pris på $ 42. I slutet av månaden förväntas priset vara cirka $ 50.

I början av april beräknas priset nå 50 $. Det högsta priset förväntas uppgå till $ 67 och det lägsta priset till $ 45. Myntet förväntas sluta månaden på cirka $ 54.

Förutsägelserna fortsätter, och i december förväntas myntet börja handlas i månaden till cirka 74 dollar. Lägsta priset förväntas uppgå till cirka 64 dollar och det högsta till cirka 95 dollar.


En ny artikel om de fem bästa kryptovalutapartnerna på en ledande kryptopublikation uppgav att den senaste lanseringen av version 0.14 på mainnet uppgraderar nätverkets säkerhet mot 51% gruvattacker, det första beviset på arbetet. Sådan utveckling har lett till att myntets prisökning ökade med 58% från 2018 till 2019, och detta förväntas fortsätta när plattformen fortsätter att växa. 

2gether VD, Roman Ferrez gav nyligen positiva kommentarer om Dash-myntet. I en artikel publicerad den en annan ledande publikation, Ferrez uppgav att Dash är en av de mest använda kryptovalutorna och att lägga till den i sin lista över 9 digitala valutor öppnar dem för nya marknader i euroområdet. Detta visar att Dash har visat stor potential, och eftersom det fortsätter att tränga in på olika marknader kommer priset att påverkas positivt. 

Dessutom gav Ryal Taylor, VD för Dash Core Group, positiva känslor efter att ha lagt till att myntet bidrar till att stärka bron mellan fiatbaserade finansmarknader och kryptovalutor, och ger också bättre sätt att hjälpa medborgare i euroområdet att dra nytta av decentraliserade betalningar. 

Köp Dash on Binance idag!

Andra faktorer som driver Dash-priset inkluderar;

Dash-communityn blir starkare

Nyligen DashRoots meddelat lanseringen av sin plattform. Det kommer att hjälpa individer och team att få större tillgång till finansiering från Dash-communityn.

Martin, en av grundarna av DashRoots, säger plattformen hjälper människor på gräsrotsnivå att ta med sig sina talanger och färdigheter till Dash. Det händer genom att hjälpa crowdfund sina idéer direkt från Dash-communityn.

Han tillägger att Dash-kassan är en viktig del av nätverket. Det möjliggör utveckling, men ibland är det för dyrt att finansiera små idéer. Det är detta område som Dashroots hjälper mest. Att hjälpa människor att samla in mindre belopp för att ta med sig sina färdigheter och idéer till projektet på gräsrotsnivå, “där små saker kan förvandlas till stora saker.”

Denna typ av aktivism kan se Dash komma i spetsen för kryptovertagande och gå utöver innovativa idéer som den SMS-baserade plånboken den lanserade i Venezula..

Ökat verktyg

Det var en ny studie om kryptovalutatransaktioner som fann att Dash var en av de mest använda valutorna för små affärer. Det är något som indikerar dess verkliga användning som pengar. Studien involverade insamling av data från de bästa kryptovalutorna från BitInfoCharts.

Den användes sedan för att upprätta statistik och trender som drog slutsatsen om den ekonomiska aktivitetens natur i olika nätverk. Resultaten ger en spännande läsning. Statistiken visar att Dash konsekvent har bibehållit ett lågt genomsnitt och medianvärden för transaktioner. Därför används Dash mestadels för detaljhandelsköp och andra liknande ändamål.

Handelsdata från Anypay stöder också hypotesen. Dash-transaktionsvolymdata har också varit konstant trots att andra kryptovalutor har minskat sedan den spekulativa vinterbubblan.

Det indikerar ökningen av handelstransaktioner som motverkar minskningen av spekulativa affärer.

Dash-tillägg på ledande brasiliansk börs

Ett av de ledande brasilianska kryptobörserna meddelade nyligen att det integrerade Dash på deras plattform. Det är ett drag som kan hjälpa till att utöka tillgången till både kryptovalutan och konsumenten avsevärt.

I en tweet den 28 februari berömde Coinbene Dash som ett mynt som skulle revolutionera hela landet, och det är också en valuta som även på den låga marknaden som kan värderas konsekvent på grund av myntets fokus på verklig användbarhet.

För närvarande har börsen över 3 miljoner aktiva användare runt om i världen och erbjuder över 100 kryptopar. Det tar också ut de lägsta avgifterna i Brasilien på 0,10% för köp och försäljning av krypto.

Denna åtgärd kommer vid en tidpunkt då Dash har upplevt snabb tillväxt i Sydamerika, särskilt i Venezuela och Colombia. Tillägget till ett av de ledande börserna i Brasilien kommer att hjälpa myntet att fortsätta växa sitt inflytande över Latinamerika eftersom det kommer att erbjuda konsumenter och handlare fler utgiftsalternativ när det gäller köp och försäljning.

DASH Price Prediction TradingView-analys Uppdaterad 13 februari 2021

DASH kan gå mycket högre om btc förblir stabil förbi SvarogPerunTradingView.com

Dash-analytikern visar att DASH kan börja gå mot $ 300 inom en snar framtid. För att det ska hända måste den virtuella valutan bryta igenom det nuvarande motståndet till 224 $ per mynt. Detta kommer att bli tufft med tanke på att det försöker göra det nyligen men utan framgång.

Naturligtvis är DASH kopplat till priset på andra virtuella valutor på marknaden, inklusive Bitcoin. Om hela kryptomarknaden fortsätter att gå högre kan vi så småningom se att DASH också expanderar. För närvarande kan det ta lite tid innan ett nytt breakout. Detta är dock inte ekonomisk rådgivning och marknaden kan definitivt falla.

Potential för stor pump förbi pouyam89TradingView.com

Analytikern visar att Dash bröt nedåtgående triangel och kunde slå $ 150 per mynt. Det testade emellertid prisnivån på $ 100 som nu blev support och innan det var motstånd. 

Som det är möjligt att se i diagrammet som delas av denna TradingView-analytiker, inkluderar nästa motståndsnivå för DASH 290 USDT, 400 USDT, 505 USDT och 620 USDT innan rekordhöga tiden. Trots det är vi fortfarande långt ifrån dessa nivåer. 

Det kan vara möjligt för DASH att börja handlas på dessa nivåer om ett nytt rally startar för den virtuella valutan. Naturligtvis följer vi noga den trend som Bitcoin tar.

DASH / USDT Strong Move On The Horizon förbi FieryTradingTradingView.com

Dash fortsätter att handlas i en fin vimpel på 1-timmarsdiagrammet, vilket analytikern visar. Detta kan hjälpa den virtuella valutan att gå mot motståndsnivån på cirka 148 USDT per mynt. DASH kämpar dock för att lämna 135 USDT-regionen som nu fungerar som huvudmotstånd. 

Under tiden fungerar 116 USDT-nivån också som support. Under de senaste veckorna har vi sett hur dessa två nivåer fungerade mycket bra som stöd och motstånd. Ändå, om DASh fortsätter att röra sig lägre, ligger nästa nivå som vi bör vara noga med mellan 109 USDT och 108 USDT.

Möjlig risk för avnotering från andra kryptor? förbi alexei131330TradingView.com

Dash handlas för närvarande på en motståndsnivå som har pressat myntet till $ 90 per mynt. Dessutom bör denna region fungera som stöd och kunna upprätthålla denna nivå. Analytikern anser att grundläggande kommer att spela en mycket viktig roll de närmaste månaderna. 

U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) reglerar för närvarande virtuella valutor. Många användare är oroliga över denna fråga och kan så småningom öka sin försäljning på dessa nivåer. Således kan detta ha en viss försäljningspress på Dash och även andra digitala tillgångar som Monero och Dash. För tillfället ser analytikern korta poster på $ 92 och $ 95.

Dash / USDT – Uppdateringar 19 december. Så förvänta dig en korrigering snart förbi bitcoinbolivarTradingView.com

Analytikern visar att Dash flyttade till $ 60 per mynt och detta var en stor möjlighet för den digitala valutan att börja sin bull run till nya rekordhöga toppar i framtiden. Icke desto mindre säger analytikern att vi för närvarande är ganska förlängda för DASHUSDT. 

Dash kan säkert korrigera de kommande dagarna om Bitcoin flyttar ner. Den virtuella valutan kan säkert gå mot $ 124 och $ 136 om BTC överträffar sin högsta tid på 23 777 $ eller om den kan falla till $ 95 från nuvarande priser och till och med till $ 86 USDT per mynt. I skrivande stund ligger DASH nära 111 USDT per mynt.

Köp Dash on Binance idag!

Slutsats och prisförutsägelse

Intresserade långsiktiga parter kan få en del eller en hel masternode till ett billigare pris.

Som beskrivs ovan finns det hopp och optimism inom Dash och det visas i ovanstående diagram. Så vi kan förvänta oss att Dash fungerar bättre under de kommande månaderna.

Slutligen, om du vill köpa (eller handla) din Dash, kan du göra det på många börser. Vi rekommenderar att du testar Kucoin. Du kan hitta en guide om hur du gör det här (Obs: vi äger inte den här guiden).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map