CRO har ökat som en av de hetaste kryptokurvorna 2020 och driver Crypto.coms ekosystem. Trots den nuvarande Coronavirus-krisen 2020 har CRO upplevt en otrolig bull run som pressade den digitala tillgången till nästan nya rekordhöga toppar. Den här guiden kommer att relateras till allt du behöver veta om CRO-prisprognos

På bara ett år kunde CRO öka över 760% jämfört med priset i februari 2019 och hjälpa investerare att få massiva vinster under ett år som gav blandade resultat. Den digitala valutan blev en av de bäst presterande tillgångarna efter den senaste försäljningen i mars 2020 på grund av pandemins expansion och dess effekt på ekonomin. 

I den här artikeln kommer vi att dela med dig av de viktigaste sakerna att ta hänsyn till CRO och vad som kan hjälpa den här valutan att gå mot nya toppar inom en snar framtid. Vi kommer också att försöka förstå de tekniska aspekterna av CRO-priset och hur denna kryptovaluta kan bete sig i framtiden. 

Anmärkningsvärda CRO News & Planer för 2021

Crypto.com meddelat i maj att de har ökat sitt ekosystem avsevärt. Detta hände även under COVID-19-krisen som har drabbat hela världen. Halveringen av Bitcoin (BTC) har också haft en positiv effekt på hela ekosystemet som lockar nya investerare och användare till rymden. 

Under maj lyckades Crypto.com uppnå flera milstolpar, inklusive MCO VISA-kortförsändelsen i Europa, introduktionen av Crypto.com-plånboken och nådde 2 miljoner användare. Dessutom har det kommit många nya partnerskap, uppdateringar och kampanjer som hela samhället har haft. 

2020 försöker Crypto.com ta ombord nya användare och ta med kryptovaluta i varje plånbok, erbjuda ett av de bästa programmen för individer att enkelt investera i kryptovaluta, erbjuda ett fantastiskt kreditkort som låter dig spendera krypto och många andra saker som kommer. Crypto.com är verkligen ett av de företag som arbetar hårdast i världen för att främja användningen av digitala tillgångar och bidrar massivt till antagandet av kryptovalutor över hela världen. 

Och även nyligen har CRO fått en Twitter-märkt hashtag, vilket gör det till det andra, efter Bitcoin (BTC), för att få det.

Mer intressant är dock 4 års jubileumsspecial där användare kan köpa BTC med 50% rabatt. Försäljningen börjar den 30 juni 2020 och slutar den 1 juli 2020. Alla kan delta, men det finns ett begränsat antal personer, högst 25 000. Att ha en andel i CRO kan öka din fördelning på hur mycket BTC med 50% rabatt du kan få.

MCO-kort Visa-expansion, Crypto Wallet och mer

De MCO Visa-kort finns nu på 31 marknader i Europa. Företaget har också nu lanserat en ny utdelning på $ 100.000 i Bitcoin som skulle börja på Twitter och kommer att behålla och fortsätta till 30 juni. 

Den nya kampanjen syftar till att utöka antalet användare som känner till plattformen och hur den fungerar. Du kan se all information i följande tweet:

Icy White France, Jade Green Finland, Ruby Steel Portugal … #MCOVisaCard levererar nu i Europa!

Boka din nu: https://t.co/CMnaThfGsn

Vi ger bort $ 100K i #BTC. Följ, gilla & RT för en chans att vinna $ 200. Kommentar + skärmdump av ditt kort & land = högre chans! pic.twitter.com/l9hKBBaRm7

– Crypto.com (@cryptocom) 19 maj 2020

Visa-expansionen kommer att fortsätta under de kommande månaderna och det kommer säkert att vara ett av huvudmålen för 2020. Detta kommer att bli viktigt för att locka nya användare och hjälpa Crypto.com-ekosystemet att expandera och nå ett större antal individer. 

Crypto.com har också lanserat ett nytt betalkortsprogram för vita etiketter som efterlyser börser och plånböcker som vill lansera sina egna kort med sitt varumärke. Crypto.com tillhandahåller infrastrukturen och varumärken kan njuta av leveranser i USA, Europa och Asien.

Det senaste Crypto.com plånbok lanseras är en plånbok som inte är vårdnadshavare som tillåter användare att få kontroll över sina kryptovalutor. Användare kan helt enkelt ansluta via sin Crypto.com-applikation och börja njuta av högre säkerhetsstandarder genom att hålla de privata nycklarna till sina virtuella valutor som de har. 

Dessutom fortsätter företaget att förbättra de givande tjänster de erbjuder till användare som placerar sina medel på plattformen. Individer kan börja tjäna 5% p.a. på Litecoin (LTC), 4,5% p.a. på XRP och 14% p.a. på ICX. 

Crypto.com har också säkrat 100 miljoner dollar, vilket för närvarande leds av Arch Underwriting vid Lloyd’s Syndicate 2012. På detta sätt kunde Crypto.com förlänga dess försäkringsskydd till 360 miljoner dollar. För närvarande finns det få kryptoföretag med försäkringsskydd och hela marknaden saknar en tydlig försäkringsstrategi. 

Om det uttalade Kris Marszalek, grundare och VD för Crypto.com:

”Kryptomarknaden är bedrövligt underförsäkrad, vilket innebär att både vårdnadsföretag och användare riskerar stöld eller förlust av sina tillgångar och utgör en vägspärr för att integrera krypto. Vi har engagerat oss djupt i säkerheten för vår plattform, en viktig fråga som delas av tidiga användare och de som är nya för krypto. ”

Dessutom får nya Crypto.com-utbytesanvändare som har registrerat sig och slutfört “Advanced” KYC-nivån en 2% bonus på kryptoinsättningar som görs på börsen. Detta är ett bra sätt för användare och handlare att få ytterligare medel och börja använda dem för att handla digitala tillgångar på marknaden och använda Crypto.com-plattformen.. 

Slutligen har Crypto.com också arbetat med Coinzilla för att kunder ska kunna placera annonser med Coinzilla och få upp till 10% cashback med Crypto.com Pay. Detta är ett utmärkt sätt att få tillbaka pengar när du investerar i att utöka dina produkter, tjänster eller företag.

Crypto.com Coin (CRO) 2019-2020 Prisanalys

Som du kan se på bilden ovan sedan CRO slog $ 0,10 startade det en björnmarknad som hade tre hausseartade gånger. 

Den första var i mitten av 19 och den varade mycket kort tid, vilket gjorde att CRO kunde överstiga 0,10 dollar igen. Den andra var i början av 2020 eftersom hela kryptomarknaden var i tjur. Den här gången kunde CRO inte överstiga 0,075 dollar. Slutligen är den sista tjurkörningen den där vi nu är med CRO som överstiger 0,10 dollar för tredje gången, med 66% vinst för den senaste månaden. 

I BTC-termer ser vi att björnmarknaden ses tydligt sedan 2019 och vi börjar just nu flytta högre igen. 

Crypto.com fortsätter att expandera och locka nya användare med plattformen och tjänsterna som det för närvarande arbetar med. Som vi har sett i föregående avsnitt finns det olika projekt som Crypto.com-teamet för närvarande arbetar med och som skulle göra det möjligt för nya kunder och användare att börja njuta av ett brett utbud av tjänster.

Allt detta kan ha en positiv inverkan på priset på kryptovalutan som har ökat de senaste dagarna på grund av den senaste utvecklingen. Teamet bakom CRO lanserar regelbundet nya initiativ och projekt för hela samhället för att hålla sig engagerade och nöjda med utvecklingen i nätverket. 

Exempelvis har Crypto.com lanserat sin egen Crypto Swap-tjänst ovanpå Ethereum (ETH) nätverket för några veckor sedan. Detta förväntas locka ett stort antal användare från DeFi-marknaden.

Crypto.com Coin (CRO) Price Prediction – TradingView Analysis – Uppdaterad 14 februari 2021

CRO 2021 UTSIKTER förbi LibrsTradingView.com

För handelsparet CRO / USDT säger analytikern att han är hausse för denna virtuella valuta med tanke på att vi inte bryter ner från den ackumuleringszon som visas i diagrammet. Stoppet är för närvarande satt till $ 0,05 per mynt. 

Den övre köpzonen är också giltig vid paus och omprövning av 50-dagars EMA. Den virtuella valutan kan så småningom studsa och fortsätta i en uppåtgående trend. Ändå, om det istället går sönder, skulle detta vara en signalförsäljning. 

För tillfället tror analytikern att vi skulle kunna vara på en vinstnivå (den första vinstnivån hittills).

CRYPTO.COM #CRO LIFE förbi MyIndianTechieTradingView.com

För handelsparet CRO / USDT ser vi att marknaden “fortfarande försummar CRO.” Analytikern hävdar att det för närvarande inte finns något samtal angående denna digitala valuta. Dessutom visar dessa ljus som för närvarande visas i rött att efterfrågan inte är till förmån för CRO. 

Dessutom är det stor skillnad mellan CRO och andra virtuella valutor som skapades av olika börser. Det är till exempel möjligt att se att Binance Coin (BNB) fortsätter att prestera bra jämfört med den här. Trots att Bitcoin blivit hausse, verkar CRO de senaste månaderna inte kunna lämna den nuvarande björntrenden. Det kan vara nödvändigt lite mer tid för den digitala valutan att avsluta sin björnmarknad.

CRO / USDT förbi Moein_HaddadianTradingView.com

CRO går bort från den nedåtgående trenden som började i mitten av 2020 när den virtuella valutan nådde en topp på 0,18 USDT per mynt. Nu ser vi att CRO kan gå mot 0,0875 USDT-nivån och fortsätta att röra sig högre under nästa del av 2021. 

Till exempel kan CRO nå 0,107 och så småningom 0,1235. Detta visar att nya heltidshöjder inte kunde komma inom en snar framtid. Vi kan faktiskt behöva vänta lite mer tid på att detta ska hända. Utöver det kommer utvecklingen av Bitcoin-priset också att påverka CRO / USDT-handelsparet.

CROUSDT 1dy: // hårbotten tills hon dyker (1 pop till 2 natt / dag?) förbi HustleGrindMomentumTradingView.com

CRO kan ha ytterligare en pop under de närmaste timmarna enligt analytikern. Under de kommande dagarna eller veckorna kan det vara möjligt att vända motstånd och börja röra sig högre. Hela kryptomarknaden har gått högre de senaste månaderna men CRO har korrigerat en enorm snabb prisutveckling under 2020. 

Enligt analytikern anser han att projektet har mycket att bevisa och hantera för att det ska gå vidare till nästa nivå. Även om de har ett nytt projekt som kommer, säger han att det kan vara “ganska skumt.” Analytikern tror att detta också kan vara ett bra projekt att titta på någon gång.

Crypto.com Coin (CRO) – 19 december förbi readCryptoTradingView.com

Enligt analytikern kan den digitala valutan röra sig mellan 0,054223 USDT och 0,073434 USDT de närmaste dagarna. Om den digitala CRO-tillgången sjunker under 0,054223-poängen kan priset fortsätta sjunka. Det är därför, om du handlar, säger han att det skulle vara ett bra ögonblick att se över denna position. Denna region kan också fungera som en stödnivå. 

Om priset fortsätter att gå högre (till 0,073434) kan vi möta lite motstånd vid denna tidpunkt. Ändå kan bra saker hända om det går över den nivån. Det är därför det är viktigt att alltid kontrollera dessa nivåer.

Crypto.com Coin (CRO) Vanliga frågor (FAQ)

I det här avsnittet delar vi med dig några av de vanliga frågorna (FAQ) som communityn har om denna kryptovaluta.

När lanserades Crypto.com?

Crypto.com lanserades 2017 genom en ICO där de fick $ 26,700,000. Företaget hette Monaco vid den tidpunkten, varifrån namnet på deras andra kryptovaluta kommer från (MCO). MCO är kryptovalutan som används för att reservera korten, sätta MCO och få fördelarna med att sätta in MCO (cashback, netflix & spotify rabatter, etc) medan CRO används mest på Crypto.com-utbyte, som nu är i beta. 

Vilket är CRO Utility?

Crypto.com Coin (CRO) är en kryptovaluta som används för att få rabatterade avgifter på Crypto.com-börsen, för att få 20% bonus i CRO per år, för att få cashback när du köper presentkort och många andra fördelar som du kan se här eller på bilden nedan 

Är CRO en bra investering?

Detta beror på när du investerar i CRO-tokens och när du säljer valutan. Om du förvärvade myntet när det precis lanserades eller under björnmarknaderna, kan du ha möjlighet att sälja till högre priser och få avkastning på din investering och vinst. Myntets avkastning för den senaste månaden är 66%, men vi rekommenderar alla att göra en ordentlig undersökning innan du investerar i kryptovaluta eller förmodligen rådfråga en CPA. 

Vad är Crypto.com?

Som vi nämnde tidigare är Crypto.com ett företag som fokuserar på att erbjuda lösningar på kryptovalutamarknaden för människor att börja använda digitala tillgångar och blockchain-teknik. Företaget genomförde MCO-tokenförsäljningen i juni 2017 och kunde samla 26,7 miljoner för att finansiera sin verksamhet. 

Vad är Crypto.com-målet?

Deras huvudmotto är “Cryptocurrency in every wallet”. Så i grund och botten att utöka användningen av digitala tillgångar som betalningsmedel och utbyte. Naturligtvis kan det ta lite tid innan det når en större publik men vi kan vara säkra på att företaget gör allt för att öka antagandet av kryptovaluta.. 

Kommer CRO att gå upp?

Vi vet inte vad som kan hända med den digitala valutan. Det beror också på vilken prispunkt vi mäter valutapotentialen. Ju lägre pris, desto högre är möjligheterna för denna digitala tillgång att gå högre. Under de senaste dagarna har CRO varit på en tjurmarknad och registrerat en stor körning som är nära att överträffa sin tidigare all-time high. 

Även om marknaden kan fortsätta växa, gör volatiliteten och osäkerheten i rymden det svårt att förutsäga vilken som kommer att bli framtiden för CRO-valutan. 

Var man kan köpa CRO?

Det finns olika börser där du kan förvärva CRO-kryptovalutan. Några av dessa plattformar inkluderar bland annat OKEx, Huobi Global, Bittrex, ZB.com och HitBTC.

Vi rekommenderar dock Crypto.com-utbyte eftersom volymen räcker för att köpa en stor mängd CRO och du kan också sätta den i 180 dagar och få 20% p.a .. Dessutom kan du använda CRO för att betala för växlingsavgifterna och få en bra rabatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me