Är Binance Coin (BNB) den säkraste kryptoinvesteringen 2019?

Kryptovalutamarknaden återhämtade sig från 2018s björntrend som skadade alla virtuella valutor i rymden. Binance Coin (BNB), kryptovalutan som släpptes av Binance-börsen, har också påverkats av denna björnmarknad. Sedan december 2018 hade den virtuella valutan dock en exceptionell prestanda. 

Är Binance Coin en säker investering?

Innan vi analyserar specifika funktioner i Binance Coin är det värt att nämna att virtuella valutor tenderar att följa tjur- och björncykler. Det är mycket troligt att Binance Coin skulle växa om hela kryptomarknaden växer. Detsamma gäller om marknaden är i en björntrend som den hände 2018. 

Binance Coin nådde en topp på nästan $ 25 den 12 januari 2018, när hela kryptomarknaden växte och expanderade. I december 2018 föll BNB till 4,5 dollar per mynt. Men sedan det ögonblicket började det växa och det nådde en heltidshöjd på $ 39 per BNB. 

Binance Coin släpptes av Binance som ett verktygstecken för användare att betala lägre avgifter på sitt börs. Utöver det kunde företaget samla in medel för att stödja dess expansion på marknaden. Numera, efter två år efter att ha släppts på marknaden, har BNB många användningsfall, så att användare kan köpa för varor och tjänster, delta i investeringar och betala handelsavgifter. 

Binance Coin

Det finns 200 miljoner BNB-mynt som släppts på marknaden. Men 100 miljoner av dem förväntas tas ur omlopp genom kvartals myntförbränning. Det innebär att BNB-priset också förväntas fortsätta öka framtiden om efterfrågan växer. 

Enligt Binance’s vitt papper, 40% av tokens gick till Founding Team, medan 50% av alla tokens släpptes via ICO. 10% var bland ängelinvesterare. 

De kvartalsvisa myntförbränningarna är mycket hausse för en digital valuta. Leveransen minskas systematiskt beroende på företagets vinster. Binance använder 20% av vinsten för att köpa BNB och bränna dem varje kvartal. 

Som rapporterats av Changpeng Zhao, grundaren av Binance, beslutade teamet som fick 40% av BNB-leveransen att ge upp sina mynt och bränna dem. 

Det officiella blogginlägget som meddelar detta har följande lydelse:

”Det slutliga totala utbudet av BNB kommer fortfarande att vara 100.000.000 BNB. Den nuvarande totala tillgången på BNB är 189.000.000 BNB, vilket innebär att 89.000.000 BNB fortfarande behöver brännas. Teamet kommer att bränna bort 80.000.000 BNB-lagtilldelningen först, och de återstående 9.000.000 BNB kommer att brännas av Binance.com-utbyte. ”

Detta skulle göra den ultimata förbränningen av 100 miljoner BNB-tokens snabbare, vilket skulle ha en effekt på kortare tid på BNB. 

Binance Coin föll från $ 39 i slutet av juni till $ 25,4 den 17 juli på grund av Bitcoins starkare position på marknaden. Den mest populära digitala tillgången har ökat sin närvaro i kryptoutrymmet när det gäller dominans och når nästan 70% av det totala värdet på kryptovalutamarknaden. 

Sedan Binance Coin nådde $ 25,4 återhämtade sig en del av det förlorade värdet och det handlas för närvarande nära $ 30 per BNB. 

När det gäller BTC nådde BNB sin högsta punkt i april 2019 när varje BNB-token kunde köpas för 0,0047153 BTC. Efter tre och en halv månad handlas BNB runt 0,00235 BTC per mynt. 

Det är värt att påpeka att Bitcoin har ökat de senaste månaderna jämfört med altcoin-marknaden, som har minskat utan att hitta botten. 

Binance Team

Beslutet att inte använda de medel de tilldelades för att skapa plattformen visar att teamet är helt fokuserat på att bygga ett lönsamt utbyte som skulle ombord så många användare som möjligt. Utöver det arbetar företaget för att erbjuda nytt och bättre 

Changpeng Zhao själv är grundaren av Bijie Tech, ett företag som tillhandahåller molnbaserade växelsystem till utbytesoperatörer. Företaget kunde driva mer än 30 olika börser på den asiatiska kontinenten och stänga flera miljoner dollar i intäkter. 

Zhao har inte bara arbetat två år som VD för Binance, utan han arbetade också som CTO för OKCoin efter att han grundat det. 

Andra teammedlemmar inkluderar Ted Lin, Chief Growth Officer, Yi He, medgrundare och CMO, och Alejandro Isaza, Lead Blockchain Developer. 

Binance-produkter

Binance har ökat och erbjudit nya tjänster till kryptovalutamarknaden. För tillfället är de inte bara en enkel plats för kryptovaluta, men de har också utvecklat ett decentraliserat utbyte (DEX), ett OTC-handelsdisk för större investerare, en välgörenhetsstiftelse och Binance Launchpad. 

Det decentraliserade börsen skapades för att ge användarna möjlighet att ha kontroll över sina digitala tillgångar. Centraliserade utbyten är vanligtvis ett mål för hackare och angripare. Binance själv hackades faktiskt av 7 000 BTC för några månader sedan. I ett decentraliserat utbyte har användarna kontroll över sina digitala tillgångar genom att hålla sina privata nycklar. Centraliserade börser håller de digitala valutorna för användarnas räkning. 

Genom sin OTC-handelsdisk kan större investerare göra sina affärer utan att ha ett stort inflytande på priset på digitala valutor. På detta sätt kan de hitta ett bättre utförandepris för sin handel. 

De Binace Launchpad är ett initiativ som lanserades av börsen som gör det möjligt för startups att samla in medel med Binance-plattformen. Pengarna kan köpas med BNB-mynt och användare måste följa ett lotterisystem för att väljas för att delta i dessa IEO: er (Initial Exchange Offerings). Detta gör BNB till ett mycket användbart mynt för företag, investerare och hela kryptosamhället. 

Den digitala valutaväxlingen har också lanserat Blockchain Charity Foundation som gör att individer kan donera digitala valutor till olika initiativ. De flesta av dessa projekt ligger i Afrika och försöker erbjuda barn och förmånstagare möjligheten att få utbildning, bra tjänster, vård och mer. 

Enligt den officiella webbplatsen för Binance Charity donerade 1224 givare 493,49 BTC för att hjälpa 74794 individer i några av de fattigaste länderna på jorden. 

Som vi nämnde i det här avsnittet växer användningsfall för Binance Coin också på marknaden. Flera kryptovalutor släpps ovanpå Binance Chain med BEP2-protokollet. Tidigare släppte många projekt sina tokens ovanpå Ethereum (ETH). Nu kan ICO: er, projekt och företag använda BEP2-protokollet baserat på Binance Chain för att släppa sina egna kryptovalutor.

Tillbaka den 24 juni, stabilt meddelat den första stablecoin baserad på Binance Chain. Målet var också att erbjuda ett handelspar på Binance DEX och Binance-plattformen. Handelsparet på Binance DEX är BNB / USDSB. 

Detta var det första BEP2-stablecoin som lanserades på Binance DEX; vilket gör det möjligt för andra blockchain-projekt att skapa transparenta, likvida och stabila par i handeln. 

För att Binance skulle kunna erbjuda EUR- och GBP-support för användare, beslutade företaget att starta en kryptovalutaväxling som heter Binande Jersey. Binance Jersey har 11 handelspar i EUR och GBP. Användare kan också lösa in Binance GBP Stable Coin (BGBP) för GBP. Även om börsen har en lägre handelsvolym än den traditionella Binance-börsen, är detta ett steg i rätt riktning. 

Slutligen arbetar Binance också för att erbjuda amerikanska användare möjligheten att få tillgång till olika handelspar på marknaden. Efter att ha samarbetat med ett lokalt företag i USA, Binance meddelat att de kommer att lansera Binance US, som förväntas fokusera på kryptovalutor för den amerikanska marknaden. 

USA, som många andra länder, har ett regelverk som är mycket restriktivt gentemot specifika digitala tillgångar. Det är därför tillsynsmyndigheter har gått bakom dem som marknadsför dessa tokens eller erbjuder tjänster relaterade till dem. 

Några av de digitala valutorna som kan vara tillgängliga för handel på Binance US inkluderar Cardano (ADA), Bitcoin (BTC), Basic Attention Token (BAT), Binance Coin (BNB), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Decentraland ( MANA), NEO (NEO), USD-mynt (USDC), Stellar (XLM) och många andra. 

Binance förklarade om detta:

“Binance US har antagit ett ramverk för bedömning av digitala tillgångar för att hjälpa till att välja blockchain-projekt i god tro med en verklig chans att göra världen mer effektiv, för att ge transparens i våra noteringsstandarder och för att säkerställa att Binance US följer tillämpliga lagkrav.”

Vissa digitala valutor bland de tio bästa som kanske inte ingår är XRP, Bitcoin Satoshi Vision (BSV) och Monero (XMR). Om Binance Coin läggs till den amerikanska börsen förväntas det få ett nytt inflöde av investerare. 

Slutsats

Slutligen visar en rapport från Multicoin Capital att de är väldigt hausse om denna digitala valuta och dess framtid. Analytiker på Multicoin Capital anser att det långsiktiga icke-spekulativa värdet av BNB-tokens är en funktion av Binances nettovinst, nyttan av BNB, antalet BNB som innehas av användare och volymerna och parametrarna för Binance Chain DEX. 

Med växande projekt som kräver BNB-tokens, med en större efterfrågan på BNB-tokens från marknadsaktörer, med ett team som har beslutat att bränna alla sina mynt som tas emot efter ICO, och med många andra funktioner, verkar den digitala valutan vara en av dessa med bästa framtidsutsikter. 

Sedan december 2018 fram till nu utvidgade den virtuella valutan 766%, vilket gjorde att användare kunde få bättre resultat med denna investering jämfört med andra digitala tillgångar som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) eller Litecoin (LTC). Faktum är att den digitala valutan ingick bland de sex främsta digitala valutorna och kunde fortsätta växa i framtiden. 

Det kommer att vara mycket viktigt för utbytet att kunna bibehålla den nuvarande fart som Binance Coin byggde under det senaste året. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map