13 IEO: er som har ägt rum genom Binance Launchpad

(Uppdaterad jan 2020) Förra året visade sig vara året för de första utbyteserbjudandena, bättre kända som IEO. Den nya insamlingsmetoden tog kryptoindustrin med storm eftersom många projekt lyckades samla in miljoner på detta sätt. Intressant var att den första IEO ägde rum redan 2017 även om den förblev låg på ICO-febern – ett sätt att samla in som IEO nu verkar ersätta snabbt.

Binance har varit i täten när det gäller IEO: er, och den anmärkningsvärda framgång som börsen har lyckats uppnå hittills har sett att andra kryptobörser rusar för att erbjuda liknande produkter via sina egna startplattor.

Nedan ska vi ta en titt på alla de 13 IEO: erna som redan har ägt rum på Binance via dess startplatta.

1.     GIFTO

Gifto var den första IEO-token som erbjöds på Binance Launchpad i december 2017. Plattformen är ett universellt presentprotokoll som är utformat för att vara ett självstyrande och självbärande ekosystem för virtuella gåvor som kan kurateras, köpas, skickas, spåras och utbytas över alla innehållsplattformar som Facebook, Instagram, Uplive, YouTube och många fler.

Gifto skapades av Uplive, som råkar vara världens snabbast växande live streaming-app som har över 35 miljoner användare över hela världen. Projektet lyckades höja sitt hårda mål på $ 30 miljoner på några minuter, och nu har fokus flyttats till att öka massanpassningen.

Det finns betydande integrationer och partnerskap i gång när Gifto strävar efter sin större vision om att göra GTO till den främsta sociala underhållningstoken. Hittills används token i spel, livestreaming, konst, välgörenhet och virtuell gåva.

2.     BRÖD

Bröd är en snabbt växande decentraliserad plattform för finansiella tjänster som används i över 140 länder av mer än en miljon användare. Dess symboliska BRD var den andra som erbjöds på Binance Launchpad i december 2017 och lyckades samla in 32 miljoner dollar på knappt 90 minuter.

Token tillåter användare att få tillgång till premiumtjänster och funktionalitet som erbjuds i dess app. Användare kan också få belöningar genom lojalitetsprogrammet för kryptovalutaanvändare. Plattformen arbetar med att bygga världens största decentraliserade bank. Och i grunden erbjuder Bread säkra plånboksfunktioner som alltid är gratis. Därför låter användare ta emot, lagra och skicka kryptovalutor till någon annan person runt om i världen när som helst.

Snart syftar plattformen till att vara det främsta sättet för användare att lagra och handla alla sina digitala tillgångar på ett säkert sätt utan att involvera tredje part eller några centraliserade tjänster.

3.     BitTorrent

Förra året såg ICO-bubblan, och ökat tryck från olika tillsynsmyndigheter såg många projekt som hade samlat in sina medel genom ICO: er tvingade tillbaka pengarna till sina investerare. Förekomsten av många bedrägliga projekt hjälpte inte heller, och vi såg investerare tappa förtroendet med symboliska erbjudanden.

I december förra året tillkännagav Binance dock att de skulle hjälpa olika projekt att samla in pengar via sin startplatta och därigenom ta itu med många av intressen som investerare kan ha haft och återställa förtroendet..

BitTorrent blev den första IEO för 2019 som erbjöds i slutet av januari. Projektet lyckades samla över 7,2 miljoner dollar. Tokenförsäljningen pågick i två samtidiga sessioner med den ena som handlade om köp gjorda i BNB-mynt och den andra i TRX.


BNB-sessionen varade i 13 minuter och 25 sekunder och såg 23,76 miljarder BTT-tokens sålda medan Tron-sessionen varade i 14 minuter och såg 35,64 miljarder BTT-tokens sålda.

4.     Hämta.AI

Hämta.AI var årets andra IEO som erbjöds på Binance Launchpad. Tokenförsäljningen ägde rum i februari med projektet som lyckades samla över 6 miljoner dollar inom tjugotvå sekunder. Pengarna går till att finansiera utvecklingen av ekosystemet.

Fetch.AI är en datahandelsplattform och leverantör av digital infrastruktur som använder FET-token som ett utbytesmedium. Plattformen gör det möjligt för autonoma digitala poster att handla med varandra utan behov av mänsklig intervention. Detta gör plattformen snabbare än något mänskligt styrt system och idealisk för snabba mikrobetalningar och dataöverföringar.

Sammantaget sammanför plattformen maskininlärning, artificiell intelligens, multi-agent-system och blockchain för att skapa ett ekonomiskt internet. Om du har problem med att förstå vad det betyder är det en miljö där digitala representanter för ekonomins rörliga delar som data, tjänster, hårdvara, människor och infrastruktur kan få nyttigt arbete genom effektiva introduktioner och förutsägelser.

Tänk på dessa agenter som digitala enheter eller livsformer som kan fatta beslut för deras räkning såväl som för deras intressenters räkning som individer, regeringar, privata företag etc..

5.     Celer Network

Efter sitt löfte om att stödja minst ett bra projekt genom sin plattform, Celer Network (CELR) blev den tredje token som erbjuds på Binance launchpad i mars. Hela försäljningen slutfördes på mindre än 17 minuter och projektet lyckades höja sitt hårda tak på 4 miljoner dollar.

Försäljningen ägde rum under en enda session och lockade cirka 3 129 investerare. Med den nya injektionen av medel vill projektet utveckla en snabb, skalbar lösning som kommer att använda smarta kontrakt för att erbjuda nollavgiftstransaktioner.

Celer Network är en ny teknisk och ekonomisk arkitektur som syftar till att skapa skalbarhet på internet till befintliga och framtida blockkedjor genom skalningstekniker utanför kedjan..

Hittills erbjuder plattformen användare möjligheten att skala ut miljarder tillförlitliga, säkra och privata off-chain TPS.

6. Matic-nätverk

Matic Network är en Layer 2-skalningslösning som uppnår skalbarhet genom användning av sidokedjor för beräkning utanför kedjan samtidigt som man utnyttjar decentralisering och säkerhet i Ethereums huvudkedja. Projektet driver passionerat för mainstream blockchain-antagande och levererar kontinuerligt alla sina löften om sitt uppdrag att skala blockchain-ekosystemet. 40+ Dapps bygger redan på Matic.

Matic samarbetade nyligen med WhiteBit, en kryptobörs som fokuserar på säkerhet, likviditet och exekveringshastighet för att säkerställa att MATIC-innehavare har tillgång till den bästa handelsupplevelsen på plattformen.

Efter att ha mottagit Seed Round-investering från Coinbase Ventures höll Matic sin token-försäljning i april 2019 via Binance Launchpad. Under IEO höll Binance ett lotteri med de lyckliga vinnarna som fick en chans att köpa sin tilldelade personliga andel av de 1,9 miljarder MATIC-tokens som erbjöds med BNB. IEO var en stor framgång och nådde sitt hårda tak på 5 miljoner dollar inom 24 timmar. Den dag i dag är Matics IEO fortfarande den mest framgångsrika IEO i historien när det gäller tokenprestanda – inte bara de som hålls genom Binance Launchpad utan branschen som helhet.

7. Harmoni

Harmoni är en snabb och säker blockchain med nyckelinnovationer inom delningsdelning och peer to peer-nätverk. Plattformen har en mycket skalbar BTF-konsensus med BLS multisignatur. Den har också ett säkert distribuerat slumpmässiggenereringsprotokoll med verifierbar fördröjningsfunktion (VDF). Och en adaptiv PoS-baserad skärmningsmekanism som garanterar nätverkssäkerheten.

Plattformen höll sin IEO i maj 2019, där totalt 1,58 miljarder ONE-token såldes till deltagare som drog och hävdade de vinnande lotterna under evenemanget. Varje token gick till 0,003175 USD eller 0,000092 BNB.

8. Elrond

Elrond är en offentlig blockchain med hög kapacitet som fokuserar på att erbjuda skalbarhet och interoperabilitet för säkerhetseffektivitet genom att använda två nyckelelement; ett nytt säkert bevis på mekanismen för stavens enighet och Adaptive State Sharding.

Några av plattformens viktigaste funktioner inkluderar; samförstånd i två kommunikationsomgångar med modifierade BLS-multisignaturer, hög motståndskraft mot skadliga attacker på grund av omväxling av intra- och korsskärningsnoder och smarta kontrakt på en statlig skärmad arkitektur med en balanserad belastning på skärvor.

Elrond höll dess IEO i juli 2019, där 5 000 000 000 ERD-tokens såldes genom ett lotteriformat till 10833 vinnande biljetter.

9. VINK

Blinkning är en spelplattform som tillåter användare att spela, umgås och spela över flera blockchain-ekosystem som utnyttjar WIN-token, plattformens ursprungliga token. WINk har lyckats bygga en högkvalitativ decentraliserad spelupplevelse genom beteendegruva, innovativ tokenekonomisk design och användning av andra incitamentsmekanismer. Plattformen gör det också möjligt för utvecklare att bygga dApps som driver äkta adoption och engagerar också användare att delta och bidra som aktiva intressenter på plattformen.

Några av dess funktioner inkluderar utvecklarverktyg och API: er som gör det möjligt för team att integrera sina projekt sömlöst eller skapa unika speldappar från grunden, Fiat onramps stablecoins och mer Defi-integrationer och branschledande sociala funktioner live-operationer och evenemang.

Plattformen hävdar att den är den främsta dApp när det gäller användare och volym. Det höll dess IEO i slutet av juli 2019, där 49 950 000 000 WIN-token såldes genom ett lotteri till 200 000 vinnande biljetter.

10. Perlin

Perlin är ett ledarlöst bevis på smart smart kontraktsplattform som inte använder kommittéer eller delegering, vilket säkerställer Bitcoins säkerhetsegenskaper och även hastigheter som kan jämföras med privata kedjor. Plattformen uppnår en genomströmning på 31000+ TPS. Den hävdar att den konsekvent har 0 till 4 andra gången till finalitet, vilket alla möjliggörs genom Wavelet-a-DAG-baserad probabilistisk konsensusmekanism.

Några av dess funktioner inkluderar minimala hårdvarunoder; den är effektiv och skalbar och har en engagerad global utvecklargrupp.

Plattformen hölls dess IEO i augusti 2019, där 86 530 500 PERL-token såldes genom lotteriet till 13 400 vinnande biljetter.

11. BAND

Band Protokoll är ett säkert och skalbart decentraliserat orakel som fungerar som ett lager-2-protokoll på offentliga blockkedjor. Det gör att dApps kan använda befintlig data på internet utan att betrodda mellanhänder överbryggar användningsfall mellan Web 2.0 och 3.0. Bandets unika multi-token-modell och insatsmekanism säkerställer att data är fria från manipulation.

Några av dess funktioner inkluderar; göra data lättillgängliga för att bli förfrågade via kedjan med hjälp av ett delegerat intyg för att säkerställa dataintegritet, vilket ger många fördelar, det är billigare än de flesta decentraliserade alternativ med över 50%, och det ger ett decentraliserat ekonomiskt incitament.

Plattformen hölls dess IEO i september 2019, där 12 368 200 BAND-tokens såldes genom lotteriet till 19 500 vinnande biljetter.

12. KAVA

Kava är en tvärkedjig DeFi-plattform som erbjuder säkerhetslån och stabecoins till användare av större kryptotillgångar som BTC, BNB, XRP och många fler. Plattformen stöds av över 100+ företag över hela världen, inklusive framstående kryptovalutafonder och större projekt som Cosmos och Ripple. Kava har två tokens; KAVA, ett styrnings- och insättningstoken som är ansvarigt för att säkra nätverket och rösta på viktiga parametrar, och USDX, en algoritmiskt underhållen stablecoin som stöds av kryptotillgångssäkerhet.

Några av dess funktioner inkluderar; multi-collateral skuldpositioner, ingen motpartutlåning och algoritmiskt underhållen stablecoin.

KAVA höll dess IEO i oktober 2019, där 6521739 KAVA-tokens såldes genom lotteriet till 15.000 vinnande biljetter.

13. TROY

TROY är en främsta mäklare specialiserad på kryptovalutahandel och kapitalförvaltning. Plattformen ger användare aggregerad handel genom full tillgång till den aggregerade likviditeten hos en grupp kryptobörser.

Plattformen stöder också kundbeslut genom dataanalys som erbjuder information om blockchain-data, marknadsdata, sociala data, handelsdata och mediedata som optimeras av AI och kvantitativa modeller. TROY erbjuder också användare full stack-hanteringslösningar eftersom de drivs av samlokalisering och åtkomsttjänst med låg latens för att förbättra prestanda för högfrekvent handelsalgoritm.

Plattformen höll sin IEO i december 2019, där 800 000 000 TROY-tokens såldes genom lotteriet till 20 000 vinnande biljetter.

I över två år har UseTheBitcoin gjort forskningen, täckt nyheterna och hjälpt läsarna att hitta de bästa blockchain-projekten. Det enda som vi fortsätter att komma tillbaka till är Binance.

Binance har utmärkt sig som den bästa handelsplattformen för nybörjare och erfarna handlare och ger dig hundratals mynt att investera i. Börja handla idag på Binance!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map