Komplett guide till Oysters PRL Coin

Oyster Pearl – projektnamnet på PRL-myntet – är en innovativ typ av innovation för internetannonsutrymme och förvandlar de funktioner vi använder varje dag. Nästan alla bidrar till internet i denna nuvarande tid genom användning av sociala medier, och möjligheten att tjäna pengar på den användningen är en stor potential som PRL-myntet syftar till att leverera på.

Oyster PRL – The Revolutionary Internet Advertising Cryptocurrency

Oyster PRL är en revolutionerande kryptovaluta till internetannonsvärlden, som överbryggar klyftan mellan skapare av webbinnehåll och användare. För skaparen av webbinnehåll är annonsering på webben bröd och smör för deras intäkter. Men för internetanvändarna har internetreklam blivit en distraktion och negativ när de är online. Annonser kan också vara påträngande, tangentiella, integritetsinvasiva och distrahera från webbplatsens renhet.

Ad Blocker och appar som det har hjälpt till att stoppa problemet för internetanvändare. Men det är ofullständigt och begränsar innehållsskaparnas intjäningspotential att göra intryck från annonser. Problemen som annonsblockerare har skapat mellan skaparen av webbinnehåll och dess användare överbryggas dock med Oyster PRL.

Oyster PRL erbjuder en plattform och ett verktyg för webbplatsägare, en helt unik intäktsgenererande modell genom en enda kodskript. Det ger också en tillförlitlig decentraliserad peer-to-peer-datalagringslösning som hjälper till att förbättra säkerheten för dina data samt minska kostnaden för molnbaserade lagringslösningar.

Webbplatsbesökarna lägger till en liten del av sin CPU- och GPU-kraft så att användarnas filer kan lagras på en decentraliserad och anonym storbok. Och i gengäld får webbplatsägarna betalt indirekt av lagringsanvändarna, och webbplatsbesökarna kan njuta av en annonsfri surfupplevelse.

IOTA Tangle, En robust, redundant datalagring

En annan speciell betydelse för Oyster Protocol är IOTA-trasseln, en snabb kvantsäker lagring som bygger på en exotisk teknik. Det är en datalagring som inte kräver några användarnamn, lösenord eller relaterat, och ingen andra eller tredje part kommer också att ha personlig kunskap om vad du har lagrat i den. Det här slutsatsen att vad du än sparar på lagringen är det bara du som kan komma åt det, ingen kan. Detta gör det till ett unikt lagringsmedel.

Oyster PRL-myntet

Den 18 september 2017 lanserades Oyster Pearl whitepaper och ICO ägde rum i oktober. Deltagarna i Oyster ICO fick PRL (Oysters officiella symbol). PRL som är symbolen för Oyster-protokollet tjänar många funktioner för krypton, som inkluderar; Webbinnehålls bidragsgivare får betalt i PRL, token fungerar som en acceptabel betalning för att lagra data på Oyster blockchain-plattformen, besökarna till en webbplats byggd med Oyster-kod donerar en liten del av deras datorkraft för att driva datalagring som Oyster tillhandahåller.

Det är en banbrytande innovation för webbplatsens intäktsgenerering samt en sofistikerad datalagringsplattform för sina användare. Den spännande delen av det är att du inte behöver äga en webbplats för att tjäna pengar på Oyster.


Handla och tjäna pengar med PRL-mynt

Vissa kanske tror att det bara är bloggägarna som kan tjäna på Oyster eller vilka värden som Oyster PRL-tokens erbjuder? Många handlare och investerare kan tjäna på det, liksom PRL-token kan handlas och tjäna pengar på andra kryptovalutor eller fiatvaluta.

För att användare ska kunna byta Oyster PRL, måste de gå till alla börser där symbolen är listad, eftersom den kan hittas på ansedda börser som KuCoin, Cryptopia, CoinExchange, IDEX, bland andra. Oyster PRL kan sedan bytas ut mot andra kryptovalutor som BTC eller ETH som enkelt kan omvandlas till fiat.

Oyster PRL är ett Ethereum-baserat ERC20-token som för närvarande har ett marknadspris på $ 0,078789 i skrivande stund och ett marknadsvärde på $ 6,694,405 med 84,966,676 tokens för närvarande i omlopp. Oyster (PRL) är för närvarande rankad # 491 på CoinMarketCap.

Förvara ditt Oyster PRL-mynt säkert

Som en ERC20-token kan Oyster (PRL) lagras en Ethereum-tokenbaserad plånbok som MyEtherWallet, MetaMask, Mist eller Parity. Du kan också välja att spara dina tokens i säkrare förråd genom att använda någon av hårdvaruplånböckerna som stöder ERC20-tokens som Trezor och Ledger Wallets.

Teamet bakom Oyster Project

Bruno Block är det använda namnet på hjärnan bakom Oyster och dess PRL-mynt är den främsta drivkraften för Oyster, som är laget som har varit anonymt, även om de förvandlar ansiktet på internet och reklamfrågor med sin landmärkeprestation.

Med Oyster PRL kan du tjäna som webbanvändare och bloggägare och också få dina data och information till bästa säkerhet just nu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map