Investera i stationära metaller (NYSE: DM)

Desktop Metal(NYSE: DM) är en Massachusetts-baserad producent av end-to-end-lösningar för 3D-utskrift. Företaget har investerat betydligt i produkter för att möta behoven hos storskaliga tillverkare. Med en kundlista som inkluderar företag som Volkswagen, Toyota och General Motors har företaget positionerat sig som den bästa partnern för stora företag som vill ersätta traditionella tillverkningsmetoder med nyålders 3D-utskrift. Med 3D-utskriftsmarknaden som förväntas växa tio gånger till 146 miljarder dollar under det kommande decenniet har Desktop Metal skapat billiga, effektiva och lättanvända skrivare som gör att företaget kan fånga mycket av denna marknad.

Vad är Desktop Metal (DM)?

Företaget grundades 2015 av en grupp av sju entreprenörer, ingenjörer, affärsmän och forskare. Tillsammans hade gruppen en vision att skapa en process för 3D-utskrift av metall som var snabbare och lättare att använda än andra produkter på marknaden. Koncernens prototyper var imponerande för tidiga investerare, med tidiga finansierare inklusive General Electric, BMW och Googles riskkapitalarm GV som bidrog med över 100 miljoner dollar i riskkapitalfinansiering. Företagen var ivriga att utforska alternativ för att minska kostnader och utrymme som behövs för lagerdelar, och det begåvade teamet av Desktop Metal-anställda, som inkluderade flera MIT-professorer, fick finansiering för att utveckla innovativa lösningar.

Med pengarna från dessa stödjare investerade företaget kraftigt i forskning och utveckling och kunde 2017 introducera både en småskalig studiomodell och en storskalig produktionsmodell på marknaden. Skrivbordsmetallskrivare erbjöd en fördel genom att skrivarna inte innehöll några farliga delar och var lätta att använda. Utan lasrar eller andra farliga komponenter kunde dessa skrivare ställas in på vilket kontor som helst och de behövde ingen utbildning för att använda. Produkterna var också mer effektiva och billigare att köpa, med delar som producerades över 100 gånger snabbare och 10 gånger under konkurrenterna på marknaden. För dessa innovationer utsågs företaget till ett av världens 30 mest lovande teknologipionjärer av världen av World Economy Forum 2017. Stationär metall noterad på NASDAQ 2020. I stället för att gå den traditionella vägen för en börsintroduktion (IPO) noterades företaget genom en specialförvärvsföretag (SPAC). SPAC leddes av miljardären Chamath Palihapitiya och Teslas medgrundare JB Straubel.

Varför betyder Desktop Metal (DM)?

Desktop Metal har positionerat sig för att dra nytta av vad det har kallat “Additive manufacturing 2.0” rotation. Medan traditionell 3D-utskrift, även känd som additiv tillverkning, huvudsakligen användes för att skapa ett litet antal prototyper för att testa design, VD Ric Fulop ser nästa våg av 3D-utskrift som en där företaget kan massproducera mycket replikerbara delar till priser som är konkurrenskraftiga med den traditionella tillverkningsindustrin på 12 biljoner dollar. Förutom prissättning tror företaget också att kunderna kommer att gå över till 3D-utskrift när de ser att kvaliteten på produkten och tillverkningshastigheten är i nivå med traditionella metoder. Desktop Metal har använt sin egen Bound Metal Deposition-metod, som använder metallpulver och polymerer för att bygga upp objektets form och sedan placera den i en ugn för att komprimera partiklarna. produceras av traditionella tillverkare. En bred användning har redan börjat och Desktop Metal-produkter distribueras i över 60 länder runt om i världen.

Företaget erbjuder för närvarande fyra olika produkter. Beroende på kundernas behov sträcker sig produkterna från enkla att använda, kontorsskrivare varje dag till produktionssystem med hög volym som används i tillverkningsprocessen inom sektorer som bilar och rymd. Förutom hårdvara har företaget också utvecklat programvara som möjliggör en interaktiv och användarvänlig designupplevelse. De Levande delar programvaran använder en AI som möjliggör generativa design i realtid som reagerar på förändringar i material, upplösning och designmål. Totalt har företaget över 120 patent och utökar aktivt både hårdvaru- och mjukvaruproduktserbjudanden för att möta kundernas behov.

Desktop Metal (DM) utsikter

I en mycket konkurrensutsatt bransch har Desktop Metal fördelen av att ledas av ett starkt ledarskapsteam med framgång. Med en styrelse som har erfarenhet av över 60 fusioner och förvärv är företaget väl positionerat för att svara på alla strategiska möjligheter som kan uppstå. Företaget har uppgett att det aktivt utforskar 10 olika M&En möjlighet och alla åtgärder som kommer att skapa positiva fördelar kommer säkert att ageras. Med den så kallade nästa generationens tillsatstillverkning, 2.0, kommer konsolidering i sektorn sannolikt, med vertikal integration och stordriftsfördelar som viktiga drivkrafter för framgång.

Desktop Metal har redan börjat använda de pengar som samlats in från sin börsintroduktion för att skala aggressivt, förvärva konkurrent EnvisionTEC för 300 miljoner dollar. Förvärvet ger en kundbas som inkluderar Cartier, Celgene, Ford, Hasbro, Oral Arts, Stuller och Smile Direct Club, samt två nya tryckplattformar som kan användas på skrivare som utvecklats av Desktop Metal. Företaget planerar att fortsätta använda sitt kapital för att växa, och VD Ric Fulop har satt ett aggressivt mål om 1 miljard dollar i årliga intäkter år 2025.

Var kan man köpa Desktop Metal (DM)?

En mäklare som vi rekommenderar är Firstrade.

Firstrade är ett ledande online-mäklarföretag som erbjuder ett komplett sortiment av investeringsprodukter och verktyg som är utformade för att hjälpa investerare som du att ta kontroll över din ekonomiska framtid. Sedan starten 1985 har Firstrade åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa tjänster av hög kvalitet.

Firstrade kombinerar egen handelsteknik, ett mycket intuitivt användargränssnitt, enastående kundservice och mobila applikationer och erbjuder en heltäckande lösning för alla dina investeringsbehov..  Firstrade är medlem i FINRA / SIPC.


Investera i stationära metaller (NYSE: DM) Investera i stationära metaller (NYSE: DM) Investera i stationära metaller (NYSE: DM)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till över dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansgranskning

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till över dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till över dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampanjer

Gratis lager *

* Se webbplats för mer information.

Kampanjer

Ingen

Befordran

Ingen

Sammanfattning

Desktop Metal har gjort stora ansträngningar för att skala upp sina produkter för användning av stora företag i tillverkningsprocessen. Deras nuvarande och framtida produktutbud har en mycket verklig potential att störa den traditionella tillverkningsindustrin på flera biljoner dollar. Företaget har fångat uppmärksamheten hos båda investerarna och den starka kapitalposition som företaget befinner sig i är en fördel som kommer att möjliggöra en betydande tillväxt under de kommande åren..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map