Investera i 3D Systems Corp (NYSE: DDD)

3D Systems Corp. (NYSE: DDD) är ett av de äldsta och mest etablerade företagen inom 3D-utskriftssektorn. 3D Systems Corp, som ofta hänvisar till sig själva som “det första 3D-utskriftsföretaget i världen”, har över tre decennier av erfarenhet inom tillsatsindustrin. Under den här tiden har företaget snabbt utökat sina tjänsteerbjudanden och genom investeringar i forskning och innovation är de väl rustade att fortsätta denna expansion långt in i framtiden.

Vad är 3D Systems Corp (DDD)?

3D System Corps grundare Chuck Hull är mest anmärkningsvärt för att uppfinna stereolitografimetoden för 3D-utskrift. Patenterat av Hull 1984 är stereolitografi (även känd som SLA-utskrift) den tidigaste och mest använda 3D-teknik. SLA-metoden skapar 3D-tryckta objekt genom att skriva ut tunna lager av ett objekt med en behållare med flytande fotopolymer, från det undre lagret och arbeta upp till toppen. För denna uppfinning kallas Hull ofta som far till 3D-utskrift.

Med denna teknik i handen grundade Hull 3D Systems Corp 1986. Med Hull kvar som företagen CTO har 3D Systems Corp nu vuxit till över 2600 anställda med kontor runt om i världen. Företaget har snabbt expanderat och lagt till sina tjänsteerbjudanden. Förutom stereolitografi har 3D Systems Corp varit banbrytande i utvecklingen av flera ytterligare tekniker. Företaget och dess produkter används nu för att tillverka produkter med selektiv lasersintring, multistråltryckning, filmöverföringsavbildning, färgstråleutskrift, direkt metallutskrift och plaststråleutskrift.

Varför gör 3D Systems Corp (DDD) Materie?

Företaget har tre separata och distinkta affärsområden. För det första erbjuder företaget hårdvaru- och mjukvaruprodukter. 3D-skrivare och tillhörande programvara kan köpas och användas i tillverkningsprocessen av företag som vill 3D-skriva ut internt. Företaget erbjuder över 10 olika 3D-skrivarmodeller för att möta en mängd olika behov. Från hobbyister till yrkesverksamma finns skrivare till olika prispunkter för att tillgodose alla behov. På dessa kraftfulla maskiner kan 3D Systems-program som Geomagic köras för att ta verkliga fysiska föremål och omvandla dem så att de kan ritas och massproduceras med 3D-utskrift. För det andra, för dem som vill göra sin egen produktion, säljer företaget de råvaror som behövs för 3D-utskrift. Exempel inkluderar plast, elastomer, komposit, vax och metall. Företaget erbjuder konsultationer för dem som kan behöva råd vid val av produkter. Faktorer att tänka på inkluderar pris, hållbarhet, flexibilitet samt utseende och känsla. Slutligen, för dem som inte har skrivare eller material, erbjuder 3D Systems tillverkning på begäran för en mängd olika behov. Denna tjänst omfattar alla steg i tillverkningsprocessen, från prototypning till utskrift av fysiska produkter, och kan ta så lite som 24 timmar.

En sak som gör 3D-system unikt är dess stängda system för produktutveckling. Genom patent skyddar företaget produkter och använder endast egna tekniker på sina skrivare. Medan denna metod har kritiserats av vissa som kvävande innovation inom branschen, är företagets svar att det har kunnat öka interna incitamentsstrukturer och investera mer pengar i forskning och utveckling, vilket har lett till bättre produkter för konsumenterna. Genom detta tillvägagångssätt har 3D Systems över 1000 patent, vilket gör det möjligt att bibehålla en konkurrensfördel jämfört med andra företag i branschen. Som nämnts tidigare har företagets grundare och nuvarande CTO Chuck Hull åtagit sig mycket av sitt livsarbete för att uppfinna nya 3D-utskriftstekniker och som ett resultat infördes i National Inventors Hall of Fame 2014.

3D Systems Corp (DDD) Utsikter

Deras nuvarande kundbas är i stort sett inriktad på två högvärdiga marknadsvertikaler: vårdsektorn och industrisektorn. Inom hälso- och sjukvårdssektorn erbjuds precisionshälsolösningar för att tillgodose olika behov. Genom en helhetsservicemodell hjälper 3D Systems Corp till att digitalisera, designa, tillverka och leverera produkter som kan användas i medicinska simulatorer, kirurgisk planering, anatomisk modellering och tandreglering för att tillgodose en mängd olika patientbehov. Dessa tjänster har resulterat i flera medicinska innovationer, så att både erfarna kirurger och praktikanter kan öva sina färdigheter i riskfria miljöer.

På den industriella sidan tillhandahåller 3D Systems Corp flera värdefulla sektorer. Till exempel, genom relationer inom flyg och försvar, tillhandahåller företaget skräddarsydda lösningar till en mängd olika branschpartners. 3D Systems Corp valdes ut för att arbeta med NASA och producerade delar som hjul och kamerafästen för Mars Rover. I ett annat exempel, genom partnerskap inom fordonsindustrin, arbetar 3D Systems Corp med tillverkare för att producera lättare och billigare delar för kunder runt om i världen. Från veteranbilar till kommersiella lastbilar har företaget arbetat med en mängd kunder för att producera anpassade lösningar. Detta är bara två exempel på sektorer inom den industriella marknaden som företaget verkar inom.

Genom dessa två marknadsvertikaler har företaget effektiviserat sin verksamhet och fokuserat på marknadsplatser som erbjuder de högsta utsikterna för tillväxt. Genom decennier av forskning och utveckling har företaget skapat partnerskap med några av de största företagen i sina respektive sektorer och fortsätter att ses som en respekterad partner.

Var kan man köpa 3D Systems Corp (DDD) Lager

En mäklare som vi rekommenderar är Firstrade.

Firstrade är ett ledande online-mäklarföretag som erbjuder ett komplett sortiment av investeringsprodukter och verktyg som är utformade för att hjälpa investerare som du att ta kontroll över din ekonomiska framtid. Sedan starten 1985 har Firstrade åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa tjänster av hög kvalitet.


Firstrade kombinerar egen handelsteknik, ett mycket intuitivt användargränssnitt, enastående kundservice och mobila applikationer och erbjuder en heltäckande lösning för alla dina investeringsbehov..  Firstrade är medlem i FINRA / SIPC.

Investera i 3D Systems Corp (NYSE: DDD) Investera i 3D Systems Corp (NYSE: DDD) Investera i 3D Systems Corp (NYSE: DDD)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till över dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansgranskning

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till över dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för aktiemäklare tar hänsyn till över dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Avgifter

Nollprovision

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampanjer

Gratis lager *

* Se webbplats för mer information.

Kampanjer

Ingen

Befordran

Ingen

Sammanfattning

3D Systems Corp är ett företag som har ständigt innoverat under de senaste tre decennierna. Med fokus nu på två specifika marknader (sjukvård och industri) har företaget nu byggt flera starka relationer och är väl positionerat för att fortsätta expandera till dessa två lönsamma marknader. Med en mängd olika affärslösningar är den adresserbara kundbasen bred, från nybörjare som vill lära sig mer om 3D-utskrift till företag med flera miljoner dollar som vill sänka tillverkningskostnaderna. 3D-utskriftssektorn är utan tvekan ett trångt område med många konkurrenter, men 3D Systems Corp har flera fördelar jämfört med andra företag, och dessa fördelar kommer sannolikt att möjliggöra större tillväxt långt in i framtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map